Som taká sklamaná. Zatajuje mi veci, ktoré by nemusel a na ktoré vždy prídem. Povie polopravdy, povie A, nepovie B, prekrúca pravdu, raz povie tak, potom onak, niekedy prizná, že sa niečo nestalo, a neskôr to poprie, že sa to nikdy nestalo? Nájdem mu v mobile dôkazy, prizná sa k tomu, a o mesiac mi povie, že to ma len klamal, že ma skúšal, či sa s ním rozidem? Že vraj ja mu klamem, a keď sa dozviem toto, tak mu vykricim svoju pravdu, že sa s ním chcem aj tak rozísť... O mesiac mi povie, že to pravda nebola, že mu bolo jedno, čo si myslím, že ja nemám žiadne dôkazy, že sa to stalo. Pritom predtým mi tie dôkazy sám dával. Akože viem, že je celé na hlavu, a ideálne je rozchod. Ale aj tak som sklamaná.
@pribinak akože on mi neklamal vo veci, ktoré by sa týkali mňa, ale klamal mi vo veciach ktoré sa týkali jeho, do ktorých podľa neho možno mňa nič nie je, ale tak nemyslím si to.
Ked mu nedoverujes je na case konecne to vyriesit. Lebo ja by som toto uz davno mala vyriesene
Toľko klamstva je dosť, koľko si ochotná tolerovať. Ja by som osobne netolerovala. Poznám svoju hodnotu.
Trapny manipulatorko, toto ta bavi?
@sheila121 je
@0silvia0 už nie veru
toto že je vzťah?
Uz ta to s nim nebavi, ale stale si s nim a pytas sa, kolko klamstva je ok.. tak nic, no 🙂
V normálnom fungujúcom vzťahu klamstvo nemá žiadne miesto. Okrem príklad darčeka na Vianoce že by zaklamal koľko stoji tak ešte to beriem. Ale že aby ma vo vzťahu klamal a robil si dobrý deň to určite nie. S takým by som nebola .Načo TI je vykašli sa naňho.
Vo vzťahu ideálne nemá byť žiadne klamstvo.
V normalnom fungujucom vztahu nema ziadne klamstvo miesto, ani mensie, ani vacsie. A zatajovanie zavaznych veci uz vobec nie.
Ziadne klamstvo.
Tak ten ma pekne crty manipulatora. Si vies s nim predstavit rodinu a rodinny zivot? Ved ten by tak klamal postupne vo vsetkom a skoncila by si chora na hlavu lebo by vseko prekrutil. Hovorit polopravdy je uz v jeho povahe a ta sa nikdy pri nikom nezmeni.
V normálnom vzťahu nie je ziadne klamstvo ok. Najmä ak ide o principiálne veci
Nerátam že idem do obchodu a zabudnem kúpiť parky a poviem že nemali 😁😁😁