Koľko času este?

29. okt 2023

Ahoj prepáčte keď to bude dlhšie. Mala som zopár vzťahov, nie malo ani veľa ale jeden z nich bol pre mňa najdôležitejší. Jednak bol najdlhšie a jednak Ten človek, zbožňovala som ho, zbožňovala som spolu trávené čas, fyzické dotiky, spoločne blbnutie atd. Bol špeciálny zo všetkých ľudí čo som kedy stretla.On to mal zevraj podobne a ešte ani nemal nikdy nejaký vážny vzťah. Neskôr som zistila že je to ten typ čo flirtuje so ženami. Dozvedela som sa to sama,a dokonca aj s mojou kamoskou jej písal niečo. A Prišlo nejaké časové obdobie, spolu sme plánovali budúcnosť a cestovanie atd a medzitým sa aj riešilo to, že kamarátkam vypisuje. Mne to neskutočne prekážalo a je jedno či už im písal iba napr čo nové alebo krásna si dneska ja už som videla tieto správy ako keby rovnako proste mi to písanie(ci čo je nové ako sa mas, alebo ci dneška ti to sekne) je jedno aké vadilo. On sa mi ospravedlňoval a ako plynul čas, niekedy som bola veľmi taká nijaká že mi bolo ľúto že som taká žiarlivá že som bola aj urazena a nechcela som byt taka moc žiarlivá, takže som bola taka nijaká a inokedy zas bolo TAKMER všetko ako predtým, užívali spolu čas. Ja som mala stále blbe myšlienky ale to je jedno potom po zas nejakej dobe som zistila sama že niekomu komentoval fotku, ďalšej o pár dni zas komentoval. (Písanie neviem ci písal aj) Proste ma sklamal zas, povedal že nikomu nič nenapísal pod fotku keď som sa nenapadne pýtala a zrazu keď vedel Ze o tom viem ospravedlňoval sa. Zacsla som si všímať že sleduje samé ženy na sociálnych sieťach, videla som že občas aj kukne na ulici napr zadok. Vždy som bola taka že prste chcela som s priateľom keď ide pekná žena pozrieť spolu, alebo robiť si spolu srandu zo ziarlenia, podpichovať sa. Ale ja som bola brutálne žiarlivá, a nešlo to aj keď som sa snažila ziarlenie potláčať.
Neskôr sa niečo stalo ( nie podvádzanie ale vlastne nieco podobne ako doteraz ) a ja som toho toho človeka postupom času “ghostla”. Keďže sme boli chvíľu od seba tak vtedy som začala byt taká ze už som sa moc nezaujímala, netešila sa z veci ako predtým a bavila sa menej a menej. On si to samozrejme všimol, snažil sa ale nie proste ja som mala v hlave to ako on rozpráva o svojich zážitkov niekomu ale mne nepovie ( neviem či to je pravda ale začala som si také myslieť) ako keby mne skrz toho ako vypisoval a “balil” zeny začalo vadiť aj keby nejakej žene píše o svojom dni čo zažil a mne nepovie o tom. Proste cele zle. Začala som si aj výmyslat domýšľať ženy ( lebo vždy som všetko došla sama na to ze je nejaká žena ),

keď mi niečo povedal v hlave som si myslela ako to povedal aj jej.

Ešte by som napísala že on sa celú dobu vzťahu snažil, bolo to vidno že ho to mrzí no bohužiaľ vzdy nejakej napísal na fotku trebárs. Myslím si že to je tým že on nikdy poriadne priateľku nemal vážnu, nebol nejaký stredobod pozornosti od žien ani na strednej ani niekde inde.
Keďže som ho zo svojho života dala preč, a už je to nejakú dobu, a ja stále premýšľam čo robí čo ma nové a tak. Strašne dobre som sa s nim ako s človekom cítila, prvýkrát som pocítila že keď niekoho ľúbiš ľúbiš ho aj s chybami ( napr vzhladovymi. dodala by som že nie neni to to ze ho mám rada tym ako vyzerá alebo ako sa správa alebo ako sa s nim cítim ale je to to aký je on človek. Nechcem počuť ze nájdem niekoho s kým sa budem cítiť podobne. Proste on mal byt ten človek s ktorým budem žiť.
Prvé týždne bez neho som zvládla až moc dobre, hlavne som sa venovala škole. Teraz posledné mesiaxe mi je smutno, trápim sa, chyba mi ten človek. On sám sa občas ozve, ale to je to čele také divne ze neviem z toho vyčítať ze ako on žije život.
Ako by ste toto riadili? Mne je naozaj smutno, a fakt ubehla dlhá doba a stále mi chyba. Už som aj stretla fajn človeka co som s ním bola párkrát vonku a bolo super ale nie je to ono.. ešte by som dodala ze počas celého vzťahu boli také chvíľky keď som sa ja snažila a dala do toho všetko a on nič a zas on dal do toho všetko a ja nič. Že proste už to nebolo dal jeden všetko dal aj druhý všetko. Tak to bolo už len občas. Tým chcem povedať ze sme sa snažili obaja.
Keby sa s ním mám stretnúť a keby máme vzťah, ja by som to s tou žiarlivosťou nedala. A myslím ze ani nedám v mojom budúcom vzťahu. A keby sa stretneme a spolu nie sme tak tiez mi to nepríde ako dobrý nápad. Takto ako t je ze sa nebavíme je to asi najlepšie ale neviem co robiť keď mi tak moc chyba a chcem to všetko zažiť odznova
Dočítal to niekto?

miadi
29. okt 2023

Masochizmus toto docitat. Venuj sa škole. A hladaj spokojnost a radost zo zivota sama v sebe nie v nejakom cloveku. Este potrebujes cas dozriet. To su len Ty myslis ze to mal byt tento chlap. Nemal a nie je. On by vzdy vypisoval inym a ty by si vzdy ziarlila.

patus_2
29. okt 2023

Ak som to dobre z tej skomoleniny pochopila, tak už spolu nie ste. Myslím si, že to je najlepšie pre vás oboch. On sukničkár a ty žiarlivá, to jednoducho nemôže fungovať. Skús svoju energiu a čas investovať inde, nájsť si koníčky, vzdelanie...

sona272
29. okt 2023

Neverím , že sa zmení , asi ho to baví a má to v sebe . Nikdy mu už nebudeš podľa mňa veriť

petamich
29. okt 2023

chlap, ktory vypisuje cudzim zenam, komentuje im fotky a nie zrovna "jej paradny rodinny vylet" je idiot a nijako to nesuvisi s tym, ci mal alebo nemal vazny vztah, ked raz vztah mam, tak predsa nepisem cudzim zenam

a ty by si tiez mohla na tej ziarlivosti popracovat, otazka znie, ci by si bola taka ziarliva aj ak by si mala partnera, ktory sa maximalne pozrie na velmi peknu zenu na ulici a pod.

vanilkovazmrzka
30. okt 2023

A ty si to po sebe precitala? Asi nie, lebo je to taky chaoticky myslienkovy flow v ktorom sa len ty sama (ak vobec) vyznas. Niekedy je menej viac.

autor
1. nov 2023

@vanilkovazmrzka význam sa 🙂