Kolegyne si ma doberajú, že po mne ide šéf

19. nov 2024

Ahojte, kolegyne si ma doberajú že ide po mne sef nasho sefa. Ale podľa mna nejde, len chce byt mily. Ide o par situacii napr: bola som v open office pri stole ja, jedna kolegyna a dvaja kolegovia. Prisiel za nami nadriadeny a hovorí: Lenka ako dobre dnes vyzeras. Samozrejme keď odíde tak kolegyna zacala ze co s ním mam 🙄🙄 alebo ešte ina situacia: znovu sme v podobnom zlozeni boli v kancli a zrazu prisiel ten sef aj ked nemal prist a pýtajú sa ho že čo ty tu? A on že aaa prisla Lenka tak som prisiel aj ja. A zase ten istý scenár. Najhoršie je, že som si to pri iných kolegyniach nevsimla ze by to robil. No som tam najmladsia skoro, ale mam aj krajsie kolegyne tak naozaj neviem ako sa voci tomu postavit

romi0310
19. nov 2024

Ja by som sa s nim porozprávala, že ti nie sú príjemné jeho reči a že potom vznikajú na pracovisku zbytočné reči od kolegýň. Moja sestra kvôli tomu odišla z firmy, lebo tiež mala šéfa, ktorý bol k nej veľmi milý, chválil ju stále a druhé kolegyne jej závideli a potom ju šikanovali. Takže pozor na to🙂

muchotrafka298
19. nov 2024

Na toto si davaj velky pozor, lebo ini mozno vidia inac ako su. Tebe sa zda, ze je len mily. On tym mozno nieco sleduje alebo aj nie. Mozes sa aj nie vlastnou vinou dostat do problemov alebo do reci, nebodaj by Ta sikanovali, ako pise @romi0310.

januska12323
19. nov 2024

Milý by bol keby tak chválil aj iné kolegyne.

lonely66
19. nov 2024

No tak Lenka, daj fotku, usúdime, či chválil objektívne 😀

tanyan
19. nov 2024

Vadí ti jeho správanie? Podľa mňa len vie, že si silná a znesieš aj takýto štýl komunikácie a humor. Kolegýň sa opýtaj či závidia a nevšímaj si ich.

unicornlady
19. nov 2024

Toto je podľa mňa flirtovanie, a ak nechceš byť označovaná za "ľahšiu", tak to stopni.
Povedz, že ti to je nepríjemné. Mne by to bolo.
Je to šéf. Ak chce niečo pochváliť, tak tvoju prácu a nie to, ako vyzeráš. Treba určiť hranice.

simca06022011
19. nov 2024

Dotahuje si ta a nie je to pekne vkolektive, lebo ostatni ta viditelne zhadzuju. Ono niekedy to byvalo asi aj vtipne (xkrat som to videla), a zasmiali sa nad tym dotycni, ale uz je to trapne a tebe neprijemne.. Treba to s vtipom okomentovat ked to riesia kolegyne a nevsimat si, alebo ho poprosit nech si poznamky odpusti, lebo je to neprijemne. jedno alebo druhe...

autor
19. nov 2024

@unicornlady ja vzdy poviem stroho vdaka, neusmievam sa a ani sa mad tým nerozplyvam

tiezjedna
19. nov 2024

Šéf je na môj vkus úlisný, ja by som to utla. Nebolo by mi to príjemné nie kvôli kolegyniam, ale kvôli sebe.

unicornlady
19. nov 2024

Nevravela som, že ty s ním flirtuješ, ale on s tebou áno.

Ak sa mu bojíš povedať napriamo, že je ti to nepríjemné, čo keby si ho odpinkala iným spôsobom:
- Lenka dnes dobre vyzeráš (ok, niekde si tykajú. koľko má rokov on vs. ty?)
môžeš povedať "Aj môj priateľ mi to ráno povedal" alebo len odpáliť slovami "Ja viem".

autor
19. nov 2024

@unicornlady on ma asi tak o 20 viac než ja

vler
19. nov 2024

Je to neprofesionalne a trapne; a tazko pochopitelne ze v roku 2024 si muzi toto ( a viac!) stale dovolia

unicornlady
19. nov 2024

@vler Podľa mňa sú to práve títo, okolo 60-tky chlapi, ktorí vyrastali ešte v iných časoch, ktorí si to dovolia. Lebo kedysi (aj vo filmoch to vidíš) to bolo akosi bežné- vypiskovanie na ženy, capnutie čašníčky po zadku.. a žena, ak sa ozvala, tak samozrejme je "precitlivená, preháňa, je trápna atd..."

Mne sa stalo v lete, že som išla na autobus a za mnou nejaký starší pán mi ruku položil na chrbát (akoby ma chcel poposunúť, ale pritom nemal dôvod, normálne sme nastupovali rad za radom), ja som nejak ani nestihla zareagovať, resp. to bolo len na pár sekúnd, a kým som si to nejak uvedomila, tak už sa ma nedotýkal. A nejak mi nenapadlo ozvať sa dodatočne.

barborachors
19. nov 2024

to je co za prasa, bohvie čo mu ide hlavou.

alickapusinka
19. nov 2024

Zastav to skôr než sa stane situácia ako mojej najlepšej kamarátke že musela odisť z práce a najsť si druhu čo ju taký starý slíz obťažoval chválil až do neba. Vystatoval sa potom ju chcel voziť domov.Pokiaľ nezakročil kamarátkin muž že si nájde robotu inu tak potom odišla.Niektoré kolegyne ju ohovarali niektore závideli.Ale odišla pre svoju bezpečnosť.

babydesire
20. nov 2024

Mna raz davno balil tiez jeden kolega, ale ja som si myslela, ze je len mily/zdvorily,, ze sa mu pacim som zistila,az ma raz necakane pobozkal na usta 🙈

Tak, asi nieco natom bude ked ma poznamky len voci tvojej osobe 😉

Ak ti to prekaza skus sa ho spytat nato ...hm.. ?

babydesire
20. nov 2024

Jaaaj citam to vsetko..no vek veru doost velky rozdiel,,joj, fuj.