zeny, to vážne tím chlapom je*e s prepáčením? 😂 Som mila osoba, mám usmev na tvári skoro stále. A kolegovia sú normálne do mna zamilovaní. Dospelí chlapi chápete? To fakt stačí milé slovo a usmev? Mne je trápne aj za nich 😂😂😂 a to pritom neprejavujem záujem. Co mám robiť? Ale zase nechem si naštrbiť vzťahy…
A mozno su len k tebe mili a ty si namyslas kraviny... Nie kazdy zdvorily, ktory pochvali uces alebo pomoze kolegyni je do nej zamilovany. Len nie je buran ako mnohi ini
Teda ja robím s chlapmi a každý je normálny,každý má berie ako človeka
Wow, chcela by som mat aspon polovicu tvojho sebavedomia 🫣😁.
Robim tiez v muzskom kolektive a mam s tym skusenosti. Fakt su ti chlapi taki jednoduchi a rychlo sa namotaju a prave ak je zena mila a nedostupna,to ich uplne rozpaluje.
Áno stačí. Veď na milé slová a úsmevy sa namotali, keď si vyberali manželky a ženili sa. No a teraz ženáčom tie milé úsmevy už zase chýbajú. 😉
A určite sa zamilovali hlavne do tvojho úprimného slovníka, že? A nie, nehovori zo mňa teraz závisť.
Áno ľudia, prisla som tu s vymyslenou témou, aby ste sa mali o čom baviť 🙄 a nie len si to nedomýšľam. Je mi to vrcholne nepríjemné. Tie ich dotieravé reči, smsky, správy… slečny môžem vám ich aj preposlat keď neveríte 🙄
@marca12 že? 🤷🏽♀️
Ako su tie vtipy? Muz podrzi zene dvere a ona sa uz vidi v svadobnych satach 😃 ....heeeej urcite su vsetci do teba zamilovani 😂
@barbora0308 verím ti 😂
@viestta toto už nemá so zdvorilostou bohužiaľ nič…
@tykat vtipy?
@minenkak tak to si na tom veeelmi dobre ☹️
Zase neberte to tak že všetci kolegovia. Ale pár ich je úplne mimo…
No ukáž tri SMS a prečo majú tvoje číslo vlastne
@minenkak a ako sa mame kontaktovať, keď nemám služobný telefón?
Ale urciteee....a možno si trošku tak koketna a rozdávas úsmevy a flirty každému do radu.Spolu s tel.cislom.Ze?Nebude to tým?
A načo kontaktovať s kolegom,v práci máš ústa a mimo práce načo
@doriiis áno, a s výstrihom až po pupok a sukňou širokou ako opasok… 🙄
Tiez som pracovala v mužskom kolektíve, keď som bola mladá a nič také sa mi nedialo, lebo som sa k nim správala ako kolegyňa odtiaľ potiaľ a nevysielala som žiadne dvojzmyselné signály. Niektorí kolegovia mali aj moje súkromné číslo a žiadne takéto sms Minor nich nechodili 🤷
@minenkak ach
@grof_monte_christo noo keby si počula ich reči 😂 nie moje áno? Ja sa do ich debát nezapajam…
Čo ach v práci ústne, mimo práce má mať vedúci čislo ak by sa niečo dialo ,načo kolegovia
Ja som v muzskom kolektive od strednej skoly, cez vysoku a cez 10r vo firme...som hrda na to, ze sa ku mne muzi spravaju s respektom, a viem sa s nimi bavit ako "chlap s chlapom"...do firmy som nastupila ako 21rocna popri skole a namieto povrchnej zamilovanosti vnimam z ich strany obdiv...ale nerozdavam usmevy ako na beziacom pase, to bude asi tym (a to sa viem ak sexi obliect)...v praci som bez-sexualny tvor, pracujem mozgom ako moji kolegovia...odporucam ti prehodnotit svoju hodnotu v tejto oblasti a pristup...usmievas sa zamerne a smejes sa z nich ze su "zamilovani"...biedne
Treba ísť za šéfom a riešiť to ako sexuálne obťažovanie,mňa sa raz šofér z firmy dotkol a viac sa už na mňa ani nepozrel,neviem kto to šéfke povedal ale ,vyhýba sa mi ako čert krížu
@minenkak To už som im viackrát nadhodila, zatiaľ to bohužiaľ nezabralo ☹️
Oficiálna sťažnosť,dones dve kópie jednu mu daj druhu musí podpisat aj s dátumom a ak nepomôže treba ísť vyššie a zmeniť číslo a ukončiť kontakty
Ty budeš asi veľmi jednoduchá osôbka 🙂