Viem že sa tu už nachádza mnoho podobnych príspevkov o kolegoch tomu môjmu ale predsa len napíšem
Jedna sa teda o kolegu
Poznáme sa dlho, pretože spolu dlho robíme v gastre .. avšak vždy som sa držala toho že vyzorovo nie je môj typ
Postupom času sme sa začali viac baviť a mame viac spoločných záujmov, správa sa ku mne ako ku princeznej .. je extrémne pozorný a starostlivý
Cítim zvláštny pocit, často na neho myslím aj mimo prace
Získava si moju pozornosť jeho činmi a nie nieje to chvíľkové … je možné aby z toho niečo bolo keď sa vam človek nepáči vyzorovo?
Ďakujem za postrehy
Vieš koľko žien si vybralo muža podľa toho, že je ich typ výzorovo a inak to bol debil?On nemusí byť výzorovo tvoj typ, čo ale vo vzťahu a láske nesmie chýbať, je príťažlivosť. Chémia. Ak nemáš chuť byť blízko neho, milovať sa, túliť sa. Ak tak nie je to niečo viac, môže to byť len priateľstvo. Napísala si o iba o výzore, ale nič o tom, či Ťa priťahuje.
Ten moj ma tiez zozaciatku neohuril zjavom. Ale to sme boli na strednej. Teraz sme manzelia 7 rokov, mame dve deti a moj muz je cim starsi, tym pritazlivejsi 😉.
Raz sa mi stalo že sa mi chalan na vôbec nepacil a keď som ho spoznala (to trvalo ssi 2 roky dennodenného vykecavania, športovania spolu a chodenia von) tak som jedného dňa zistila že mi už nepríde škaredý a aj sa mi asi celkom páči ( objektívne vyzeral stále tak isto)
Takze za mňa áno, podľa mňa ti človek ktorého máš rada a ľúbiš príde kus krajší a môže z toho niečo byt aj keď sa ti zo začiatku nepáčil.
To znamena ze si dospela, ked si cloveka vazis preto, aky je a ako sa sprava, a nie preto ze je pekny.
Drzim vam palce 🖤
Ja som nikdy nemala partnera preto, ze by bol pekny. A nikdy som nechapala ako sa moze niekto zalubit len kvoli vzhladu. Vzdy som sa zalubila do toho ako sa spraval a hlavne ked bol inteligentny.
Z kamarátstva bývajú najlepšie vzťahy už sa poznáte, vieš aký je atď...určite by som tomu dala sancu
Základná otázka, ako ťa naplni vzťah s mužom, s ktorým to nefunguje chémia? Áno, zafunguje to tak na vyplnenie času, toho, že budeš z neho čerpať výhody a on sa bude snažiť zbytočne, pretože ty si jeho typ, ale on nie je tvoj. Nemotaj mu tam medové motuze pred ústa a nech si hľadá taku, ktorej sa bude páčiť uplne nie polovičato.
@enmery neviem či ma priťahuje, cítim sa s ním dobre, mame sa o com rozprávať ale je to všetko len v práci
Nikdy sme neboli mimo prace spolu von, už dlhšiu dobu rozmýšľam že prijmem jedno z jeho viac pozvaní stretnúť sa alebo ísť na výlet
Správaním človek získa oveľa viac ako výzorom.
Zo skúseností hovorím, že to možné je.
Ono nie je moj typ je relativny pojem... keby islo len o to, tak sa polovica parov po par rokoch rozchadza, lebo jeden oplesatie, obom narastie brucho, prestane faza randenia zo vsetkym, co k tomu patri... zdrave vztahy su stavane prave na tom, co pises - rozumieme si, mame sa o com bavit, je pozorny, starostlivy a na rukach by ma nosil. S takychto vlastnosti totiz clovek - ani nevyrastie, ani nezostarne. A takych muzov je celkovo malo.