Kolega nie je môj typ, ale je pozorný a starostlivý

28. okt 2024

Viem že sa tu už nachádza mnoho podobnych príspevkov o kolegoch tomu môjmu ale predsa len napíšem
Jedna sa teda o kolegu
Poznáme sa dlho, pretože spolu dlho robíme v gastre .. avšak vždy som sa držala toho že vyzorovo nie je môj typ
Postupom času sme sa začali viac baviť a mame viac spoločných záujmov, správa sa ku mne ako ku princeznej .. je extrémne pozorný a starostlivý
Cítim zvláštny pocit, často na neho myslím aj mimo prace
Získava si moju pozornosť jeho činmi a nie nieje to chvíľkové … je možné aby z toho niečo bolo keď sa vam človek nepáči vyzorovo?
Ďakujem za postrehy

anjelicek26
28. okt 2024

Ono nie je moj typ je relativny pojem... keby islo len o to, tak sa polovica parov po par rokoch rozchadza, lebo jeden oplesatie, obom narastie brucho, prestane faza randenia zo vsetkym, co k tomu patri... zdrave vztahy su stavane prave na tom, co pises - rozumieme si, mame sa o com bavit, je pozorny, starostlivy a na rukach by ma nosil. S takychto vlastnosti totiz clovek - ani nevyrastie, ani nezostarne. A takych muzov je celkovo malo.

enmery
28. okt 2024

Vieš koľko žien si vybralo muža podľa toho, že je ich typ výzorovo a inak to bol debil?On nemusí byť výzorovo tvoj typ, čo ale vo vzťahu a láske nesmie chýbať, je príťažlivosť. Chémia. Ak nemáš chuť byť blízko neho, milovať sa, túliť sa. Ak tak nie je to niečo viac, môže to byť len priateľstvo. Napísala si o iba o výzore, ale nič o tom, či Ťa priťahuje.

martyzpp
28. okt 2024

Ten moj ma tiez zozaciatku neohuril zjavom. Ale to sme boli na strednej. Teraz sme manzelia 7 rokov, mame dve deti a moj muz je cim starsi, tym pritazlivejsi 😉.

gleep1
28. okt 2024

Raz sa mi stalo že sa mi chalan na vôbec nepacil a keď som ho spoznala (to trvalo ssi 2 roky dennodenného vykecavania, športovania spolu a chodenia von) tak som jedného dňa zistila že mi už nepríde škaredý a aj sa mi asi celkom páči ( objektívne vyzeral stále tak isto)
Takze za mňa áno, podľa mňa ti človek ktorého máš rada a ľúbiš príde kus krajší a môže z toho niečo byt aj keď sa ti zo začiatku nepáčil.

vanilkovazmrzka
28. okt 2024

To znamena ze si dospela, ked si cloveka vazis preto, aky je a ako sa sprava, a nie preto ze je pekny.

Drzim vam palce 🖤

mimirka32
28. okt 2024

Ja som nikdy nemala partnera preto, ze by bol pekny. A nikdy som nechapala ako sa moze niekto zalubit len kvoli vzhladu. Vzdy som sa zalubila do toho ako sa spraval a hlavne ked bol inteligentny.

luccija
28. okt 2024

Z kamarátstva bývajú najlepšie vzťahy už sa poznáte, vieš aký je atď...určite by som tomu dala sancu

gerber58
28. okt 2024

Základná otázka, ako ťa naplni vzťah s mužom, s ktorým to nefunguje chémia? Áno, zafunguje to tak na vyplnenie času, toho, že budeš z neho čerpať výhody a on sa bude snažiť zbytočne, pretože ty si jeho typ, ale on nie je tvoj. Nemotaj mu tam medové motuze pred ústa a nech si hľadá taku, ktorej sa bude páčiť uplne nie polovičato.

autor
29. okt 2024

@enmery neviem či ma priťahuje, cítim sa s ním dobre, mame sa o com rozprávať ale je to všetko len v práci
Nikdy sme neboli mimo prace spolu von, už dlhšiu dobu rozmýšľam že prijmem jedno z jeho viac pozvaní stretnúť sa alebo ísť na výlet

vilma7
30. okt 2024

Správaním človek získa oveľa viac ako výzorom.
Zo skúseností hovorím, že to možné je.