Koho si obľúbim, ten sa na mňa vykašle

19. sep 2023

Prečo to tak mám v živote? Dôverujem ľuďom, obľúbim si ich s potom sa namna vykašľu

jan510
19. sep 2023

skus sa neupinat tak na ludi.

autor
19. sep 2023

@jan510 a robím to ? Veď sa nikomu nasilu nepcham. Možno som to robila a ani neviem.. ide o to že som napísala k narodeninám a keď som ja mala tak nikto nič ..tak som aj ja prestala už písať. Povedala som si , načo keď im namne nezáleží. Je smutné že po dlhšej dobe človek na človeka zabudne

autor
19. sep 2023

Spoznala som aj takto cez koňa známu "..už je tomu rok . Chodili sme von . Písali sme raz jedna ..a teraz ostalo ticho . Prišli jej do cesty dôležitejši ľudia ...rodina.. nevadí lebo som nejak s tým rátala .

jan510
19. sep 2023

no tak nepis tym co si nespomenu. Neviem ale ja znamosti cez siete neberiem extra vazne, ved daju sa najst aj v pohode ludia ale najpevnejsie priatelstva boli cez realne zoznamenie, pracu, hobby. Ono ludia sa sami vyselektuju z tvojho zivota, aspon taki co ta maju na haku. Niektori odchadzaju, ini prichadzaju. Ja zas mam opacny problem vdaka mojej empatii,ze tych ludi je privela v mojom zivote

pralinka25
19. sep 2023

problem mnohych sklamani vo vztahoch je ten, ze maju ludia navzajom nerealne ocakavania. lipnu na drobnostiach.
pre mna priatel nie je ten co mi napise kazdy rok spravu k narodkam. vlastne popravde ani netusim na druhy den kto to urobil a kto nie.
ja som kedysi pisala vsetkym. dokonca karty normalne cez postu. potom esemesky. teraz je to este jednoduhsie lebo su siete ale cim som starsia tym viac sa mi stava ze sem tam to neurobim lebo zabudnem lebo ma v ten den prevalcuje milion inych veci atd. vobec to neznamena ze by mi na tom cloveku nezalezalo.
s kopou naozaj dobrych priatelov si na narodky ani meniny nepiseme ani negratulujeme. ale mam s nimi kopec zazitkov, rozumieme si a aj ked sa niekedy nestretneme kvoli povinnostiam rok stale si mame co povedat a nadviazat tam kde sme prestali. a potom mam aj takych s ktorymi v podstate nemam dokopy nic spolocne. nestretavame sa roky ale piseme si na sviatky. tych povazujem len za znamych.
priatelstvo nie je o tom byt spolu denne. vekom to je ine ako ked sme boli deti, alebo pubertaci. skratka je strasne vela povinnosti, casu malo, neda sa to.
ja mam v tomto vzacnych kamosov. fakt sa nemusime vidiet dlho napriek tomu kedykolvek by niekto nieco potreboval vie kam sa obratit a vzdy pride pomoc.
neurazam sa ked kamoska pri malych detoch nema cas na kavu, ani ked ma ina noveho frajera a chce s nim travit vsetok cas. ani ked kamos nechodi uz na navstevy lebo sa stara o rodicov. ti ludia sa do mojho zivota aj tak neustale vracaju a ja im nechavam dvere otvorene. nechcem prist o spravnych ludi len preto ze niekedy zivot skratka nejde tak ako by sme chceli.
mam takto niektore kamosky aj 38 rokov. niektore poznam 25 rokov, presli sme si roznymi fazami.
nodpisujem ludi pretoze niekedy proste pridu obdobia kedy na seba nemame cas. on zas pride.
riesenim je mat viacero priatelov. nelipnut tak na case a pozornosti jedneho cloveka pretoze to ten vztah udusi. akykolvek. nie len priatelsky.

libertz
19. sep 2023

to poznam, ale aspon sa ti to vyfiltruje. Neviem sice kolko mas rokov, ale proste daj doveru, oblubu atd ludom az po case u ktorych vidis ze si to zasluzia. Po rokoch sa to clovek nauci...

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborachors
19. sep 2023

Načo dôverujes. Ľudia su svine. Ja už neverim nikomu, každý hrabe len pre seba.

ahhola
19. sep 2023

Neviem ci sa v dnešných časoch este dá nájsť, udržať uprimne priateľstvo.
Dnes mi známa hovorila o kamoskinej dcére, ktorú poznáme od mala, ako ide bývať do Rajky a ci tam nebude sama, bez nikoho... Bola odpoveď, ze v BA už nemá nikoho, každý si žije pre seba a najviac si považuje, keď môže niekomu ublížiť... odpáliť takú dlhoročnú kamarátku.
Ze je teda jedno, ci bude sama v BA alebo sama v Rajke. Potom bola debata, ci ta tento novodobý autizmus môžu lockdowny a tu sme sa nezhodli. 🙃
Asi sa rozkmotrime. 😛👥👽

autor
19. sep 2023

@jan510 áno sú to tí ľudia známy z práce atd a máš , máte všetci pravdu ..postupom času sa ukáže kto patrí do tvojho života

autor
19. sep 2023

@libertz presne ..dik za potvrdenie to si myslím už aj na

jan510
19. sep 2023

no ja som denne v kontakte len s dvoma najlepsimi kamoskami a jednym kamosom. Ale to su pevne priatelstva. S ostatnymi podla potreby, ked potrebujem ist na drink , do kina tak napisem viacerym a vzdy sa niekto prida. Na joge som spoznala tiez dost ludi a to su taki skor znami, obcas po joge zajdeme na kavu a tam som spoznala vela lekarov, lekarky...ked potrebujem s niecom pomoct nemaju problem. V jazykovke mam tiez par znamych tiez obcas po kurze zajdeme na kavu, nie casto ale raz mesacne to vychadza. Sa vela nasmejeme, tiez ak potrebuje niekto pomoct su ochotni. Uplne najlepsie vztahy su v praci, tam ozaj ti ludia vedia pomoct, poradit, alebo sa obracaju ohladom rady na mna. Ale je dost vela ludi sebeckych, egocentricky zameranych a priatelstva beru len ako naplnenie svojich potrieb a inak im na ludoch nezalezi. Ja mam stastie ze si vyberam ludi podobnej krvnej skupiny ako ja. A tych ostatnych sekam

vanilkovazmrzka
19. sep 2023

Skutocne a dlhotrvajuce priatelstva sa tvoria v detstve a mladosti.

A okrem toho, akykolvek vztah, ktory chces, aby pretrval, treba sa on starat. A najlepsie nezistne.

autor
19. sep 2023

Myslela som si že mi stačí moja rodina muž ..ale nie chýba tam niečo

jan510
19. sep 2023

@vanilkovazmrzka ja som nasla dlhotrvajuce priatelstva az v sucastnej praci,ale suhlasim treba sa starat nezistne. Ono su ludia co ta vyhladavaju lebo je im dobre s tebou.