Klamstvo od kamarátky

7. nov 2024

Mam pozvane na svadbu kamaratky a predvcerom sa ku mne dostalo jedno klamstvo na moju osobu, samozrejme ma to vytocilo vcera som cely den orenyslals, ci za nou pojdem ale mame svadbu tento vikend a ja som na nu taka nahnevana, ze mam chut jej povedat, nech na tu svadbu ani nechodi, kym sa mi neospravedlni pred tou druhou kamoskou o tom, co na mna povedala. Je to banalita, ale z jej strsny som sa o podobnej intrige nad ktorou som mavla rukou uz opakovala… no toto je moc. Prosim nenadavajte mi ze som ju mala idstruhnut uz davno, ano mala ale je ina situacia co by ste robili dnes dakujem.

kiki68
7. nov 2024

Napisala by som jej, ze uz neni medzi pozvanymi a ze to nemusi ani dalej vysvetlovat.

nikoleta999
7. nov 2024

Tvoja svadba, tvoji hostia, tvoje pravidla, aj keby si ju v kostole otocila medzi dverami, nemohla by ani pipnut ...

sassy_girl
7. nov 2024

ja by som jej to vytmavila- teda, slušne sa na to opýtala, že čo to malo znamenať a potom by som sa rozhodla, či ju pozvem alebo nie.

ruxandra
7. nov 2024

Normalne priamo sa jej na to spytaj a podla jej reakcie sa rozhodni, ci ju na svadbe chces alebo nie.
Ale tiez, keby o mne moja kamoska siri bludy, tiez by som jej pozvanku na moju svadbu zrusila

vilma7
7. nov 2024

Tak jej povedz, co ti v tom bráni?

mnamko
8. nov 2024

@nikoleta999 ona ide na svadbu

gabikaa96
8. nov 2024

@mnamko ja som pochopila že je to svadba autorky,a pozvala kamarátku ale už ju tam kvôli tomu nechce.

petulda333
8. nov 2024

@mnamko ona ma svadbu

nikoleta999
8. nov 2024

@mnamko ano ale na svoju ide 😅