Klamal počas vztahu

12. jún 2023

Ahojte, pred pár dňami som sa rozišla s “priateľom” s ktorým som bola pol roka. Bolo to kvôli občasným klamstvam za uplne hluposti, urážanie a psychopatické výstupy. Teraz po rozchode som sa dozvedela, že ma asi dva mesiace klamal vo veľmi vážnej veci, aj som ho s tým konfrontovala čo bola zrejme chyba ale on mi povedal- si moja bývala, nemam s tebou žiadny súcit a chod do pi.. uplny magor. Ale mna to stále vnútorne sere, proste nedokazem najst pokoj a nechať to plávať. Poraďte mi prosím ako sa ukľudniť, lebo mám chut ho preplieskat aj za chovanie a za tie klamstvá ..

viestta
12. jún 2023

Bud rada, ze je ex a uz ho nekontaktuj. Kym ti nedlzi peniaze, tak na co sa este s nim zaoberas? Na aku Jarmilu si ho vobec kontaktovala kvoli konfrontacii?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
12. jún 2023

A co cakas, aku reakciu, aby ta to uspokojilo a upokojilo?

akiana
12. jún 2023

Na toto neexistuje nejaky recept, ako ta to ma prestat skriet, to chce naozaj len cas. Rozchod je velmi cerstvy a pol roka vztahu tiez nie je malickost - to uz sa stihnu vybudovat nejake city. Pozri, tento clovek evidentne celkovo nie je v poriadku, sudiac aj podla jeho reakcie. S nim akakolvek komunikacia alebo diskusia nie je realna, takze sa snazis o nieco, co sa neda dosiahnut. Uvidis, ze casom zabudnes. Takych debilov beha po svete zial velmi vela.

januska12323
12. jún 2023

Buchni šampanské a buď rada, že ti nestihol dieťa spraviť.

zuza265
12. jún 2023

Potrebujes to spracovat v sebe. On iny nebude, jedine ty mozes prijat to aky je a byt stastna, ze niekoho takeho uz v zivote nemas. Daj tomu cas. Vysporiadas sa s tym🤗

jaskolka
12. jún 2023

A čo si čakala? Ze sa ospravedlní? Alebo mu to bude ľúto? Asi áno, ale toho sa zrejme nedočkás.
Bud rada, že si sa takého človeka zbavila a zabudni na to. Predstav si, že by aj to zistila po pár rokoch, možno po svadbe ci dokonca deťoch...

autor
12. jún 2023

@januska12323 uvidime, menstruacia mi meska dva dni, snad je to len nervami a stresom ktoré som za posledný týždeň zazila😓😓😓

annamaria4
12. jún 2023

tiez celkom nechapem dovod, preco si sa mu vlastne este mala potrebu ozyvat? vykasli sa nanho, ako tak citam, tak mozes byt ozaj len rada, ze uz je len tvoj ex 🙂 a zakazdym, ked pocujem toto slovo, tak sa mi hned vybavi tento obrazok 😂

sissy27
12. jún 2023

no teš sa, že je ex... a keby ti aj povedal "áno, klamal som ti" - čo by sa zmenilo?

grankosko
12. jún 2023

@annamaria4 Tak toto ma úplne dostalo 😀 Zakaždým ma to totálne rozosmeje. Ale je to tak, proste už by som sa tým absolútne netrápila, čo bolo bolo, nevšímaj si ho a je. Už by ma fakt netrápil.

gabika0825
12. jún 2023

A čo v čom konkretne ti klamal? Podvádzal ta? Alebo čo presne lebo takto ťažko usúdiť. Ale nič to nemení na tom že to je idiot.

cacianka
12. jún 2023

zavri sa niekde bez svedkov, chod niekd ena samotu a tam mu to vykrič z plných pľúc, aky je cocot sprostý a piiiip , použi všetky hrubé a hnusné nadávky, ale aby ťa nikto nevidel, nepočul a uvidíš ako sa ti uľaví. môžeš aj niečo otrieskať, drevo rúbať, ja som raz v sklade otrieskala kľúče, nakopala staré dvere a bolo dobre.
a ked ho raz stretneš, bude mať blbé kecy , tak bud budeš za dámu že s debilom sa nebavíš, alebo mu to vytmavíš na úrovni ale z gustom

kika147
12. jún 2023

Bud rada ze si sa ho zbavila, len prosim ta maj k sebe uctu a uz ho nekontaktuj. Je to sprosté decko ktore sa ani nevie slušne vyjadrovať. To si si snim plánovala aj budúcnosť? A po 4-5 rokoch by ti co robil?! Ako by ti nadaval pri hádke? Fakt sa modli a dakuj zato ze si sa ho zbavila lebo o par rokov by si tu pisala “ Chcem odist od muza ale mame dieta a nemam kam ist “ 🤦🏾‍♀️

domkakvet
12. jún 2023

Keby bolo vsetko dobre, tak by ste sa asi nerozchadzali a neviem aku odpoved si cakala, ked je to tvoj byvaly.