Klamal mi o tom, že si nepíše s inými dievčatami

banderaska29
18. apr 2019

Viem, že začnete odpisovať slovami "toto tu už bolo" alebo "prosím ťa prejdi si aj iné diskusie". Lenže teraz, prvý krát v mojom živote sa to týka mňa a ako sa hovorí "nepochopíš pokiaľ nezažiješ"... V prvom rade sa idem vyžalovať, prijmem aj vaše skúsenosti s podobnými "Zázitkami". Je mi tažko a nemám to komu povedať.

Mám priateľa, s ktorým sme spolu vyše dvoch rokov. Vzťah plný dôvery a lásky sa dnes otočil o 180°.

On, nenávidaci messenger si ho jedného dňa stiahol. Nemal ho a bol zásadne proti nemu. Ale hovorím si ok, veď kto dnes nemá, nakoniec aj ja... 🙂 len o tom vedel odzačiatku.
Nemala som dôvod naňho žiarliť ale poznáte to, milé ladies, naša intuícia sa v 99% nemýli. Odrazu chodil s mobilom na záchod "hrať sa hry", odpisoval, ked som pri ňom nebola čo pred tym nerobieval....klasika. Nikdy som mu nebola v telefóne. Sama by som sa hnevala, keby mi vlezie, hoci nemám pred ním čo tajiť. Lenže on zjavne mal. A ja som to cítila.
A tak som sa rozhodla prezrieť si jeho telefón. Aj ľutujem, ale človek sa aspoň utvrdí... On tu ikonu "messenger" ani nemal na pozadí v telefóne, ale v mieste "kôš" kde si ju priebežne otváral na čo som natrafila absolútnou náhodou. Ani som nevedela, že to je možné ale dnes už viete veci tajiť tak, že človek na to ani nepríde... Preto mi občas ukázalo jeho posledné prihlásenie a občas nie (ale kreativita sa cení, že?).
Vyprskla na mna otvorená konverzácia s jednou babou. Nemožem povedať, že to bola provášnivá debata, ale píšu si denne. Dokonca aj večer, ked už sme doma. Posielal jej svoje fotky ( čo neposiela ani mne ) a ona zasa jemu. Najhoršie na tom je, že mi zapadli do seba isté momenty, kedy som sa mu snazila dovolať a nedvíhal. Podľa chatu si dohodli stretko a boli vtedy spolu na káve. Asi na káve.

Či som ho konfrontovala sa ma ani nepýtajte, moji susedia mali určite príjemné ráno spolu s nami 😀
Jeho argumenty chceli byť nepriestrelné, len ja už niesom sprostučká a naivná ako keď som mala 20. ( nechcem sa nikoho dotknúť, ja som taká naozaj bola 🙂 ) " je to iba kamarátka, mrzí ma to že som Ťa klamal... " Potom prišla fáza, že sa urazil, že som mu liezla do telefónu a v zápätí si uvedomil, že na koni moc nieje, pretože som cítila pochybnosti a on by mi odpoveď nedal.

Nevadí mi samotná konverzácia. Ale presne to... že klamal. A boli tam aj Ďalšie konverzácie s dievčatami ale to už som radšej ani neotvárala.
Nakoniec mi to predsa len smeruje na jednu otázku milé dámy.. Stalo sa Vám niečo podobné? ja ani neviem, čo teraz ďalej. Nenafukujem to, nerobím z toho až takú drámu, len čo všetko mi možno bude schopný ešte zatajiť? Klamať vie dobre, lebo som sa ho to pred nedávnom pýtala, či si on píše s nejakými babami kedže jemu vadí že ja si občas s kamarátom napíšem ( o čom vždy vie lebo to aj vidí nemám pred ním tajnosti milujem ho a som mu verná) a tvrdil že on si so žiadnymi dievčatami nepíše. Tak.... ďakujem Ak ste dočítali až sem. ♥

barboritta
18. apr 2019

@banderaska29 ja by som mu povedala,nech mi tie konverzacie so slecnami ukaze a zariadila by som sa podla toho,co je v nich.neznasam klamstvo

dzulli1980
18. apr 2019

Moju dôveru by stratil, viem sa povzniesť nad kadejakými prešľapmi, no nad klamstvom nie ... rozmýšľala by som, či taký vzťah vôbec ešte má pre mňa zmysel ... pre mňa osobne je dôvera vo vzťahu veľmi dôležitá ... takže nevedela by som s takým človekom ďalej fungovať.
@banderaska29

nevludna
18. apr 2019

Juj, no to uz je na tebe.podla mna taky vztah, kde nie je dovera dlho nevydrzi, skor to bude utrpenie. Bude sa to este tahat, jedna strana presviedcat druhu, ze uz jej moze verit, ale stale tu bude to "ale co ak"...a s tym ja by som nevedela byt vo vztahu :((( drzim ti palce. 2 roky zahodit nie je tak vela no. Ty si musis porovnat pre a proti.

mogaa
18. apr 2019

@banderaska29 tak asi niekde má alebo teda máte problém, inak by nemal potrebu dohovárať si stretká s cudzími kočkami.....prečo má potrebu hľadať si kamarátku na pokeci? čo má 17?

nevludna
18. apr 2019

@mogaa ego je dost silna vec. Ak si ho potrebuje zdvihat. Na jednej strane ju moze milovat, vsetko ok vo vztahu ale ked on ma nizke ego, ktore si umelo potrebuje dvihat, tak moze chatovat s viacerymi. Ale ked uz su v tom aj stretka. Neviem

banderaska29
autor
18. apr 2019

@mogaa ja neviem. Už som premýšľala, kde nastala chyba. Nikdy som mu nič nezakazovala, riadim sa pravidlom ze vztah je o respektovani sa a dôvere. A aj o akej takej slobode, aby ten druhy nebol "škrtený". Prešli sme si mnohými situaciami a stali jeden pri druhom. No a dnes ma takmer vystrelo. To už ozaj dnes patrí svet len ženám ktoré si mužov fakt drzia nakrátko ? :( asi ano, dnes kupim nanho bič 😀

hettinka
18. apr 2019

@banderaska29 nestalo, svojmu mužovi mobil nekontrolujem. Ani on mne. A viem, že si občas s niekym kamarátsky popíše, so ženami aj mužmi.

banderaska29
autor
18. apr 2019

@hettinka áno, to je presne to. Že ja by som z toho v samotnej podstate nič nerobila, niesom žiarlivá a absolutne ho tolerujem pretože aj on mna. Lenže ked vam tvrdí, že si nepíše, ale telefon si so sebou nesie aj do sprchy... a pred tym to nerobil. Tam už mi niečo prestalo hrať..

hettinka
18. apr 2019

@banderaska29 tak zo áno. Do sprchy si môj muž berie mna, nie mobil.

nevludna
18. apr 2019

@banderaska29 nie nie, velmi dobre to robis 🙂 nuz len mas asi chlapa, ktory si to nevazi ;) vztah na kratko je podla mna dost katastrofa

katjas8
18. apr 2019

Ja by som s nim skončila. Toto chces cely zivot?

dzulli1980
18. apr 2019

To ani nie je o tom, držať chlapa nakrátko, ja tiež mužovi nelustrujem mobil, sociálne siete atď., ale keby mi vedome klamal, zostala by som v strehu ... a zrejme by nášmu vzťahu zazvonil umieráčik.

banderaska29
autor
18. apr 2019

@katjas8 nechcem, jasne že nie. Znesiem akokoľvek zlu pravdu, ale nie klamstvo. A nijak mienené. Len je to čerstvé, dodnes (až na pár hadok ale to je normalne) sme nemali zásadnejsí problém a ani som netušila, že by sa toto mohlo niekedy týkať nás dvoch. On naozaj nieje a ani nebol nejaký záletník. Vždy bol ku mne otvorený ( i keď už teraz aj o tom začínam pochybovať)... o to viac som dnes zmätená, ešte že dnes mám volno z práce a nemusím riešit doležité veci lebo som hlavou inde

anna_maria1
18. apr 2019

@banderaska29 neznasam klamarov a zbabelcov a nemusi ist len o muzov ale tak celkovo, ako dlho ste spolu? Stalo sa mi nieco podobne, a mojej kamoske tiez, ona z toho ale robila strasny povyk a bola histericka niekolko mesiacov, nakoniec to utichlo, ale myslim si,ze to v nej vrie dodnes, ja som sa cez to preniesla, ale nakoniec sme sa rozisli bolo to davno, chcela som to niekolko x vyriesit sadla som si s nim nech mi povie co mu chyba, co mu vadi, ze mi nevadi ked bude mat kamaratky a stretne sa s nimi, len ze o tom chcem jednoducho vediet a ak o nic nejde a nepojde tak mi to nema precco tajit, nebudem krcat, nadavat, ani nic len nech neklame, ospravedlnil sa, casom mi predstavil asi dve kamosky, bolo to fajn asi pol roka a potom bol zase taky tajnostkar a zistila som, ze ma podvadza dlhsi cas opustila som ho bolo to tazke, vedela som uz casom, ze asi mu nieco chyba a potrebuje to hladat inde, dnes som aj rada nasla som to naco som cely zivot cakala 🙂

banderaska29
autor
18. apr 2019

@anna_maria1 na toto jednoducho nikdy nikto nieje pripravený, aj ked niečo tuší. Ja som však dost otvorená a uprimná, preto ma vie klamstvo zložit na kolená od človeka, ktorého milujem a snazim sa pri nom stáť. Hold, dobre vedieť, na čom som teraz, než to prežiť po dajme tomu 8 rokoch. Sme spolu nieco vyse dvoch rokov.

anna_maria1
18. apr 2019

@banderaska29 no aj tak to je ako keby si stratila dva roky zivota to je podla mna dost hrozne, mam kamosku, ktoru nahanal jeden chalan asi dva roky odmietala ho, potom zila v inej republike vratila sa cca pred rokom, uz tvoria stastni par asi pol roka, ale zaciatky mali tazke, nemaju moc veci spolocnych, odhovarali ich aj ludia z okolia, ze sa k sebe nehodia a tak malo kto ich podporil, velmi sa trapila, ale zvladli to a nelutuju, ale hned povedala,ze ak ma pochybovat za par rokov nech do toho ani nejdu :/

vendulka80
18. apr 2019

No veru, dôvera uz asi v prdeli. Moj muz ked s niekym píše tak je vedla mna a mozem mu hocikedy nazrieť, ze co píše a komu. Berie si ho aj na zachod a púšťa si YouTube ale to pocut az na dvor😀
Takze to, co sa stalo tebe by ma naštartovalo poriadne a asi by som takéto písačky netolerovala. A hrozí tu to, ze ked by ste sa nahodou zobrali a mali dieta tak toto bude zase jeden z tych uplakanych chudákov, co hľadajú porozumenie a pochopenie u chápajúcej “kamarátky”. Lebo doma maju zlu zenu, necítia pochopenie u nej...mozno este zistíš, ze si píše na pokeci alebo na podobnych stupiditách.

wena
18. apr 2019

Mne sa to nestalo, ale kebyže áno tak by mi to vadilo a asi by som o neho stratila záujem.

pertu
18. apr 2019

@banderaska29 ja som takto svojmu frajerovi nasla v mobile konverzaciu s jeho byvalou o tom,jak ju este lubi....pri "vysvetlovani" mi povedal, ze ju lubi, ALE miluje mna. Odvtedy mu do mobilu nepozeram.

janinah
18. apr 2019

Načo tú inú ženu/ženy kontaktuje? lebo nemá s kým kávu vypiť? no,to isto....chce sa dopracovať k sexu..u mňa by skončil,dôvera v keli.... a ďakuj Bohu,že si na to prišla teraz a nie na MD s dieťaťom....

anabella111
18. apr 2019

@banderaska29 ......nemala som problem s nedoverou...ale so stratou casu s mobilom v ruke. Dohodli sme sa...ze po prichode domov odkladame mobil v chodbe na skrinku...odkial pocujeme zvonenie. Odporucam do kazdeho vztahu...kde sa netuje ip. Vzniká tým velky priestor pre realny zivot. A ak partner nesuhlasi..je tu dovod pytat sa...s kym to vlastne chce zit..☺

papulienka48
18. apr 2019

Toto je najlepšie. Že človek hneď začne útočiť, že si liezla do telefónu. Ale vôbec ho netrápi, že čo ty cítiš, keď si si to prečítala. Amen!

tosomja
18. apr 2019

Mozno odpustím neveru, ku ktorej sa prizna... Ale klamstvo nie. Ak sa zena pyta, nie preto, ze chce vediet odpoved, ale preto, ze uz pravdu vie. 😉

lily76
18. apr 2019

Podobné niečo riešim aj ja tu klamstvo. Je to na prd myslia si ze sme hlúpe že nič nevieme

michaela329
18. apr 2019

@banderaska29 stalo, ale vtedy to boli sms a ta baba o mne nevedala. 5 rocny vztah isiel do haja. Tazko som sa spamatavala, ale nic lepsie sa mi nemohlo stat. Este rok potom mi to dievca pisalo a riesilo, ako sa ich "vztah" skaredo zacal...no to uz nebol moj priblem, ale ich - s prepacenim, sracky. Ju som neobvinovala, na vine bol byvaly. Presne viem ako sa citis, nie je to lahke, ale treba sa otvorene porozpravat, lebo klamstvo je dost zla vec, aj keby tam nebola nevera.

catherinah
18. apr 2019

Už budes mat navzdy v hlave cervika, kde je, co robi, uzeries sa pochybnostami.
Ja radim z vlastnej skúsenosti skoncit.

kakika007
18. apr 2019

@banderaska29 presne takto začal môj teraz už exmanzel komunikáciu s osobou, ktorá mi dovtedy bola najlepšou kamoškou, naše deti taktiež najlepšie kamarátky od škôlky. Dovtedy mi frflal na všetky komunikačné kanály, využívala som messenger a whatsapp. On si nainštaloval messenger a zrazu som ho tam pomerne často videla aktívneho, keďže bol na dlhodobej maródke (po ukončení onkologickej liečby), zrazu mal pocit, ze sa mu malo venujem (mala som na starosti, deti-škola, škôlka, ja práca, domacnost, varenie, upratanie, keďže on nepohol doma prstom) a teda komunikoval s tou osobou.. Vypisoval jej básničky (ktoré sťahoval z internetu ako pojaseny pubertak). Ona čerstvo rozvedená, naoko sa tvárila, ze ho ignoruje, ale neverila som. Keďže dva mesiace jej písal kým som na to prišla a ona mi ani nič nenaznacila... Po roku a pol nás na prvom pojednávaní rozviedli.

kikaaa444
18. apr 2019

Úplne ako cez kopirak moja situácia s mojim ex .. keď som to citala až som nechápala totálne rovnaký príbeh každé jedno slovo akoby som to pisala ja ..

hastrmistr
18. apr 2019

Moj muz to urobil a ked som to zistila tak moooc lutoval....odvtedy je pokoj....ten tvoj musi vediet aky zivot chce s tebou alebo bez teba a slecny!!!!?my zeny mame svoj skryty instinkt citit a hned zistit podvod a klamstvo

nitka1157
18. apr 2019

@banderaska29 poviem ti ako to bolo u nas.v skratke.8 rokov spolu.skoro ziadne hadky.vsetko dokonale...nemal fb mesenger viber...niic..raz som otvorila nahodne jeho email v pracovnom pc.bum kde volal jednu na pizzu..vysvetlenie.kamoska-skor zakaznicka s ktorou sa poznal chvilu a nic za tym nehladal len pokecat...odpustila som udobrili sme sa skoncilo to.aspon on to tvrdil..vsetko bolo v poriadku teda nic som nepostrehla..az po roku kedy sa zacal spravat divne.dlhsie v praci fon nebral.zaheslovany fon email zmenene heslo.nakoniec.vyklopil ze sa zalubil..v dobrom sme sa rozisli po 9r.nechala som ho ist nech je statstny s nou ked nie so mnou..dnes mam muza dieta dom a jedine co lutujem je stratenych 9r s niekym o kom som si myslela ze je moja chybajuca polovicka moj zivot...s nou to trvalo este asi 4mesiace a poslala ho kade lahsie.teraz vie ze urobil velku chybu .lubim ho ale bohuzial ja uz mam zivot zariadeny inak a nebudem sa vracat niekomu kto dal prednost inej predomnou.sice u mna trvali depky z neho este dlho aj ked som uz mala dieta ale so vsetkym sa nauci clovek zit....
Rozid sa s nim a cas ukaze ci ste si sudeni a mozno si uvedomi za ten cas o co by prisiel a co chce v zivote