Klamal ma a ja nejak nedokážem zabudnúť.

masibini
26. feb 2020

Ahojte ...
Ani neviem co ma to napadlo sem napisat,,ale uz som nejak velmi nestastna,sklamana,zufala a....
Moja zivotna laska ma dlho klamal,,zistila som to postupne a on sa priznal.Bolo to od malickosti po rozne vyhovorky a zeny..no nepodviedol ma.proste iba klamal, no ja aj napriek tomu ze ho velmi milujem ho podozrievam na kazdom kroku a skoro kazdy den..ked mi nieco povie a zda sa mi to neuveritelne,hned mu popoviem ne

masibini
autor
26. feb 2020

Nech ma neklame..potom sa stale hadame a ja som uz zufala,,ale asi aj szma xo seba...
Prosim poradte niekto,co mam robit,,sko zabudnut na minulost a skusit mu verit..alebo?

leuchtturm
26. feb 2020

Klamstvo veru nepatri do vztahu. Ked klamal, tak urcite nie je ten spravny muz pre zivot. Teraz to boli, ale cas rany zahoji.

masibini
autor
26. feb 2020

@leuchtturm lenze mame 18mesacnu dcerku a som v 3 mesiaci tehotenstva

leuchtturm
26. feb 2020

@masibini stareho Capa novym kuskom nenaucis. Bud sa budes trapit alebo nie. Je to na tebe.

masibini
autor
26. feb 2020

Asi mas pravdu 😥

leuchtturm
26. feb 2020

@masibini ale skusit verit mu mozes a bud si uvedomi, co moze stratit alebo nie. Ale verit nestaci, treba preverovat.

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evalin88
26. feb 2020

@masibini moj ex bol taky, a kym som to zvladla skoncit trvalo naozaj dlho. Raz som sa ho pytala preco klame. Vzdy teda vravel ze koli mne aby som bola stastna. Ale on klamal vsetkym o vsetkom a vsade, neviem ci to poznas ale bolo to az chorobne. Raz mi tvrdil ze pojdeme cez leto na mesiac niekam do Juznej Ameriky. Ze si mam vybavit volno v praci. Sefovi v praci tvrdil ze ma kapelu a elektricku gytaru. Svojmu bratovi ze moj otec nam prestrieka auto. Svojej mame ze platime nizsi najom..... atd. XY blbosti, Popriznaval mi toho vela ked mal slabu chvilku.. ked som sa opytala preco si take veci vymysla.. ved naco sefovi hovori o imaginarnej kapele atd. Povedal ze ho tesi, ze mu vsetci vsetko veria. Ze v tom je jeho sila.. doslova, vnimal to ako prednost. On mal ale ako 13 rocny uraz hlavy, co mi potvrdila jeho mama. Znova sa ucil chodit a rozpravat a tak, hovoril mi aj sam ze vsetko co ho dovtedy bavilo uz nemalo zmysel. Ukazoval mi kresby a basne ktore pred urazom pisal. Potom to uz vraj nevedel. Myslim ze klamstva s tym urazom suviseli... nastastie sme deti nemali. Chodili sme spolu cca 9 rokov, od strednej skoly... ja som dospela do stadia, ze som prestala cakat, ze sa to zlepsi, rolu hral aj alkohol. Vzdy som chcela nat rodinu a s nim som sa ju bala mat, nemohla som sa spolahnut a zhorsovalo sa to.

evalin88
26. feb 2020

@masibini po tak9m vztahu ak v nom zijes dlho uz neveris absolutne nikomu, aspon u mna to na tom bolo najhorsie, po rozchode som od vsetkych ocakavala iba to zle, hlavne od muzov, ktorych som spoznala.

brita7777
27. feb 2020

@kiki9871 ved to 😌

derdia
27. feb 2020

Pozri ak ti na nom zalezi....tak hod vsetko za hlavu, ale do oci mu povedz,ze mu davas POSLEDNU sancu...uplne poslednu....ze ak zistis ,ze ta oklamal,ked aj v uplnej hluposti tak sa pobalis a odides a to bez slova!....ak si to uvedomi tak prestane...ak nie budes vediet,ze pre zachranu vztahu si spravila vsetko...proste si dala ultimatum...je na nom ako sa k tomu postavi...tvoje rozhodnutie bude na zaklade jeho spravania...takze nie len tak bez dovodu.

katkati
27. feb 2020

@masibini Prepáč, ale keď klame, tak ako mu môžeš veriť, že nepodviedol. Ja len preto, aby si bola pozorná, aby si z teba poza tvoj chrbát neuťahoval. Niektorí muži sa v tomto vedie sakra vytešovať, že aká je manželka naivná.

majoranka24
27. feb 2020

@kiki9871 Nechodila si ty s mojim byvalym?😁 Uplne chorobny klamar, nevernik, sociopat, pritom na to vobec nevyzeral. Tiez som si hovorila, ze lutujem kazdu, ktora ho stretne a naozaj to ziadnej neprajem.😕

majoranka24
27. feb 2020

@masibini Nema to vyznam. Nenechaj sa klamat, maj svoju hrdost. Ver tomu, ze ked sa ho zbavis, neskutocne sa ti ulavi. 🙂 Zazila som takychto.

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
27. feb 2020

@evalin88 tvoj ex bol prípad pre psychiatra...Klamať šéfovi že má kapelu? to čo tým akože sledoval... ešte chápem keď niekto zaklame že v obchode nemali nejaký tovar a pritom to zabudol - to by som ešte vedela prežreť, ale tárať také hlúposti ako tvoj ex , to už chce väčšiu dávku fantázie....

deti95060810
27. feb 2020

s takým blbom by som ďalšie dieťa ani nechcela...Teraz už veľmi nemáš na výber.

nairia
27. feb 2020

@masibini ach jaj, nezavidim ti, najhorsie je, ze uz su v tom aj deti, lebo takato situacia aj bez deti je zahul na psychiku... ak mas kam ist, chod... viem, ze to boli a clovekom to zatrasie, ale ozaj toto nema vyznam, neistota a nedovera ta budu nicit a to kvoli detom rozhodne nepotrebujes... samozrejme, ak si myslis, ze si schopna a dost silna na to, aby si mu zrazu zacala verit a nebudu ta nahlodavat pochybnosti, tak tomu daj sancu... rozhodne je na mieste sa porozpravat, kludne aj s tym, ze ides od neho na chvilu prec aby si si utriedila myslienky a rozhodla sa, co dalej... ak ma zaujem, bude pracovat na tom, aby si opat ziskal tvoju doveru... ze si na prasky aj sama zo seba je uplne pochopitelne...

evalin88
27. feb 2020

@deti95060810 ved vravim, ze to bolo uz chore, snazila som sa tk vysvetlit aj lekarkm na protialkoholickom lieceni, kam som mu pomohla sa dostat. Oni mi tvrdili, ze klame aby zakryl ten alkohol. Ze pricina je alkohol. Nechapali, ze to klamanie je diagnoza sama o sebe.... oblbol aj ich, a jednu mladu lekarku ale ze uuuuplne.. normalne mi jej bolo luto, ked zistila, ze jej vzorovy pacient jej pol roka klame do oci a pije ako duha. A ona si nic nevsi la. no vtedy uz sme neboli par.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
27. feb 2020

@evalin88 od takého len ďálej...

evalin88
27. feb 2020

@majoranka24 napodobne 🙂

bluka2
27. feb 2020

Deti, nedeti, treba sa oslobodiť od debila hneď

evalin88
27. feb 2020

@deti95060810 bolo tazke sa ho zbavit, psychycky vydieral atd...v style ako budem bez neho sama ( hahaha)a furt sluboval ako mi da vsetko ale musim na neho POCKAT. Som rada, ze som prec, a on je prec. Cakala by som doteraz, a to mam uz 2 rocneho syna s niekym normalnym.

peta2202
27. feb 2020

ked je klamstvo vo vztahu a nie je dovera, tak to je podla mna uplne zaciatok konca. V takom vztahu ja by som nevedela fungovat ☹

nanka1986
27. feb 2020

Klame dlho a si v 3tom mesiaci tehu??? Nepochopím, nikdy nepochopím.... 🙄