Kedysi navštívil erotický salón

eviku777
30. aug 2024

Ahojte. Rada by som si vypocula len nazor nakolko ma to dost trapi, nic viac nic ziadne osocovanie skor nazor ako to vnimaju ine zeny. S priatelom mame spolu krasny vztah 2 roky ja mam tesne pred 40 on pred 50 presli samozrejme ze v tomto veku ked sme spolu zacali kazdy pochopitelne uz ma nejaku vztahovu, partnersku minulost. O ktorej sme podstatne veci vzajomne vopred vedeli. Prekvapilo ma vsak aj dost bolelo ked mi raz pri vecernom rozhovore pri vinku pocas vecera partner priznal ze ked mal 35 tak 2x navstivil eroticky klub, popisal mi aj pocity aj priebeh nie detailne ale dost na to aby to zabolelo. Je to davna minulost ked som ho nepoznala ano, zaujima ma skor nazor ci to beriere ako prejav maximalnej dovery ze takuto vec priznal aj ked to boli alebo to beriete za uplne zle a zamyslenie sa nad vztahom?

petulka2021
30. aug 2024

Noa však sa to stalo dávno pred vašim vzťahom, tým, že ťa to bude trápiť, to nijak neovplyvníš

kiki68
30. aug 2024

No a? Podstatne je, ze tu navstevu nerobil pocas vztahu. Minulost je minulost.

ankare
30. aug 2024

@eviku777 čo bolo, bolo. Už sa to neodstane.
Teba asi ranilo aj to, ako o Tom rozprával? Páčilo sa mu tam?

earlgrey
30. aug 2024

Nevadilo by mi to, ty tiež nie si panna od začiatku vzťahu a je jedno, či by sexoval s nejakou v tom klube alebo nie, ja to beriem tak, že každý má minulosť, každý mal sexuálnych partnerov a riešiť to je úplne zbytočné. Ja sa osobne na minulosť nevypytujem a ja o svojej sexuálnej minulosti nerozprávam. Ak by môj partner začal o sexuálnej minulosti rozprávať, stopla by som ho. Nie preto, že by ma to bolelo alebo sa ma to dotklo, ale preto, lebo ma to vôbec ale vôbec nezaujíma a podstatné pre mňa je to, čo sa deje v prítomnosti.

ivanakal
30. aug 2024

A co ta konkretne na tom zabolelo... Ved to bolo pred tebou. Ty, dokym si ho nepoznala, si zila ako mniska? Tak v prvom rade keby mi o tom zacal rozpravat by ma to moc nezaujimalo. 😀 Ked by sa chcel len vykecat, tak nech sa vykeca, idem dalej. Nie som typ cloveka, ktory riesi kazdu blbost..

fido69
30. aug 2024

Načo otvárať staré rany? To nebola dobrá téma pre nikoho. Ani pre teba a ani pre neho. Teraz sa budeš zožierať myšlienkami, že je to kurevník. Radšej sa dohodnite, že minulosť ostane minulosťou a už ju nebudete otvárať. 😉

marianarem
30. aug 2024

@eviku777 Nevadilo by mi to, ani keby tam bol viackrat. Ak by teda nemal z toho doteraz nejaku nakazlivu chorobu. Sama som za zivot presla roznymi zmenami a bolo by mi dost luto, keby niekto zvazoval vztah so mnou pre nieco, co som robila pred 20 rokmi a dnes by ma to uz ani nenapadlo. Samozrejme keby to bol nejaky zavazny zlocin, tak by to bolo na zvazenie, ale to navsteva bordelu nie je.

jumama
30. aug 2024

Zalezi preco ti to povedal a akym sposobom ta do toho zahrnul. Zle by bolo a kontrolky by sa ti mali rozsvietit, ak porovnaval nejake minule a terajsie zazitky. Porovnavanie a vyzvihovanie minulych zazitkov nad to terajsie, s cielom motivovat ta, aby si sa spravala podla toho aj ty, to by bolo zle. Lebo ked by si dosiahla nejaku jeho metu, pride dalsia a dalsia a dalsia. A tebe klesne sebavedomie pre nejakeho bezcitneho neepatickeho paka.

jaskolka
30. aug 2024

Je to jeho minulost, ktora sa nedá zmeniť. Co konkrétne ta tak zranilo? Že mal inú ženu? Že to bola "dáma za peniaze?" Veď to bolo v čase keď ste sa ani nepoznali. Keď ti to povedal len ako svoju skúsenosť, a nič ine neporovnaval, nenadchynal sa, ake úžasné a super to bolo, tak nemáš čo riešiť.
Tak predpokladám, že ani ty si nešla do toho vzťahu ako panna. Čiže obaja ste mali už iste sexuálne skúsenosti, keby mal ta, sebou známosti na jednu noc, brala by si to inak?
Pritom v takom klube je menšie riziko, co sa týka chorôb, kedte tie slečny tam sú zrejme pravidelne sledované a chodia na kontroly.

andreakotesova
30. aug 2024

Mozno tam bol len na káve...

earlgrey
30. aug 2024

@fido69 Prečo by mal byť hneď kurevník? 🙄

earlgrey
30. aug 2024
7miriam77
30. aug 2024

No je možné, že taký erotický salón využili niekedy všetci chlapi, za slobodna,.len sa nepriznajú. Ber to tak, že je to minulosť, ty máš tiež svoju a predpokladám, že si nebola zavretá v kláštore

zmrzlinka2021
30. aug 2024

Pre mňa by to bola silná red flag. Hovorí to o jeho hodnotách, o postoji k ženám, o vnímaní sexuality. Použil ženy na sexuálne uspokojenie. Je jedno, že ony s tým súhlasili. Každý z nás zodpovedame za svoje rozhodnutia.

tato_
30. aug 2024

@zmrzlinka2021 Takze navrhujes autorke rozchod?

rozculena
30. aug 2024

@andreakotesova hej,aj také tu bolo 😀

earlgrey
30. aug 2024

@zmrzlinka2021 veď v sexe ide hlavne o uspokojenie...ty používaš manžela na svoje uspokojenie a on teba na svoje 🤣

ssimusska
30. aug 2024

@eviku777 Minulosť nezmeníš ani svoju ani jeho. Rešpektuj to.

7miriam77
30. aug 2024

@zmrzlinka2021 veď človek nemusí mať v jednom kuse vážnu známosť a byť vo vzťahu, aby si zasexoval. Veľa ľudí vyhľadáva jednorazový sex po baroch, diskotékach....a to je iné???

jarnajar
30. aug 2024

@7miriam77 pre mňa je to napr. iné, konkrétne platenie za sex mi pripadá pod úroveň. To by som skôr pochopila tú jednorazovú známosť alebo nejaké kamarátstvo s výhodami. Niekto iný to môže mať nastavené odlišne, no chápem celkom autorku. V mojich očiach by partner klesol, no ale konkrétne u tejto autorky to bolo tak dávno, že by som to na jej mieste už neriešila. Ale ako nič moc.

simsalabim
30. aug 2024

Ja ciastocne suhlasim s @zmrzlinka2021 - vypoveda to o jeho moralke a hodnotach, ale suhlasim aj s @kiki68 - je to minulost. Clovek sa meni. To, co urobil pred mnohymi rokmi by mozno dnes uz neurobil, ani keby mu za to platili. Takze... pristupila by som k tomu s opatrnostou, ale nebol by to pre mna dovod na ukoncenie vztahu. Hovorim to z pohladu zeny 50tnicky.

7miriam77
30. aug 2024

@jarnajar ja v týchto prípadoch odsudzujem viac ženy, čo sa dokážu ponúkať za peniaze,pre mňa je to hnus. Chlapi jednajú pudovo, tým ich nechcem ospravedlňovať, no verím tomu, že to vyskúšal ak nie každý,tak každý druhý isto. Len sa nepochvalia svojim partnerkam. Preto tie služby stále fungujú vo veľkom, lebo chlapi tam chodia...asi tolko

belle_vie
30. aug 2024

@jarnajar ja mam znameho, co sa netaji tym, ze za slobodna chodil do takych podnikov. A aj som mu to povedala, ze sa cudujem, ze o tom tak otvorene rozprava, a ze by som nanho nepovedala, ze si plati za sex. Islo o sympatickeho normalneho chlapa, vzdelaneho, s karierou.

A jeho odpoved bola, ze prenho to bolo ovela cestnejsie ako opijat mlade baby na diskoteke, pripadne sa hrat na vztah s nejakou babou v obdobi, ked do nej zamilovany nebol, no mal potrebu. Ze toto je obchod, slecna dostala zaplatene a je s tym ok, ziadne ocakavanie, zlomene srdcia, trapne ozieranie mladych bab alkoholom.

Dnes je ten chlap stastne zenaty, zamilovany, ma dieta. A jeho zena ho vsade chvali, aky je to pozorny manzel, ako sa venuje dietatu.

dota6
30. aug 2024

@eviku777 a vieš to v sebe spracovať? Lebo ak to má byť tvoja neustála myšlienka dňa, tak to nie je cesta. Zmenila ti tato informácia pohľad na neho? Ak by to priznal skôr, ani by si si s ním vôbec nezačala?
Ja minulosť neriešim partnerskú. Nedokážem to zmeniť. Ale ak ten človek stojí za to, má to cenu.

petracandle
30. aug 2024

@eviku777 je to minulosť a dokonca veľmi dávna, ale každý máme niečo čo nám vadí. Ja som sexuálne dosť otvorená ale bordel/privát sa mi vyslovene hnusí...sex na jednu noc nie (aj keď ja osobne to nepraktizujem) ale strašne sa mi hnusi predstava, že "môjmu" chlapovi nevadí pchať ho do nejakej fľundry s milión potenciálnymi chorobami, ktorú objazdilo milión plesnivých kktov pred ním 😃 no fuj! Úplne chápem, že nie každý takto uvažuje ale mne sa to fakt hnusi 🤷🏼‍♀️

luccija
30. aug 2024

@eviku777 to sú tie chyby byt úprimný, keby si to nevedela netrápi ťa to.Nebola by som nadšená, ale na to tie kluby existujú.A vždy lepšie ako niekto píše hrať to na lásku a využiť babu na sex niekde na diskotéke, či zoznamke.

simca06022011
30. aug 2024

a myslela si si, ze do vztahu prisiel ako neposkvreny panic, a ty si jeho prva? asi nie. Proste to treba brat tak, ze co bolo bolo. Jednorazovky nie su o nic lepsie, ani nahodny sex na diskoteke.. rovnako tam (a este aj skor si myslim), clovek cokolvek chyti, a nema istotu ci dana radodajka, nedala este aj v ten vecer x muzom :DDD

Pre tieto myslienkove pochody, si myslim, ze ludia by si niektore veci mali nechavat pre seba. Na co to vesat druhemu na nos?

candii
30. aug 2024

A? Dá sa minulosť nejako ovplyvniť? Nie. Tak prečo by ťa malo trápiť niečo čo jednak už nezmeníš a v tom čase ani nevedel o tvojej existencii. Nemám problém... Spravím si problém.

svetlonos
30. aug 2024

Malo si napísala. Mne napr muz raz spomenul jednu , ktorá super vyzerala aj v teplákoch alebo takom ležérne oblečení, a ze ja tiež. Nemusím po dome behať v len v minisatach.
A teraz by som sa mala ako zamýšľať, ze sa mu jeho ex páčila?? Ved teraz je so mnou! To je minulosť, sem tam niečo spomenie ale nikdy aby som z toho mala nejaké nervy ci co. Keby mi hovoril o kolegyni z roboty denne v suoerrelativoch, to by ma asi viac vytočil. Ale minulosť?
Tiež takeho poznam. Mladý slobodný. Vztah nechcel a nechcel oblbovat zeny koli sexu. Takto išiel do bordelu, mal tam tu jednu určitý čas, zaplatil odisiel čao.
Teraz je spokojný ženatý a otec. Ci co mal vtedy robiť? Baliť ženské v bare koli sexu len?
Neriešim. Jeby to robil teraz, letí ako špinavá handra. Ale čo bolo bolo. S mm som sa tiež nespoznala ako mníška a on nevyšiel práve z kláštora.
A opýtaj sa ho priamo, co ti tým chcel povedať, či je vo vztahu spokojný. Ale keby nie, snáď ti pivie priamo co chce, nie? A keby chcel určite veci a ty nie, hold ma smolu.

7miriam77
30. aug 2024

@eviku777 a ešte taká malá poznamka....ak sa s ním rozides, tak chlap si vezme do budúcna ponaučenie, že úprimnosť sa nevypláca a ďalšej partnerke sa s tým už isto nezdoveri....