Ahojte, kedy ste zistili, ze s muzom uz dalej nechcete zit? Myslim to tak, kedy to prislo do fazy, ze ste zistili ze vam takyto zivot nevyhovuje? Nemyslim podvadzanie, ale ine dovody.
Ja si to presne pamatam. Rozvod som mala v hlave uz dlhsie. V ten den sme cestovali ako rodina autom, syn sa spytal, ci moze sediet vpredu ja som synovi uvolnila miesto a sadla som si dozadu. Vtedy vzadu pocas tej cesty, som si naplno uvedomila ten uzasny pocit oslobodenia, ze nie som vedla neho. Hned po vikende, som zacala vybavovat pravnicku 😁😁
keď mi definitívne pretiekol pohár trpezlivosti.. 😏 zrazu bolo jednoduché opustiť ho, časom sa zahojiť a nájsť svoje skutočné šťastie...
Keď jeho milenka prišla za mnou do práce..keď som sa bála už dve hodiny pred tým ako mal.prist z práce domov.Bolo toho viac čo ma krok po kroku posúvalo k odchodu.To uvedomenie si,že prešli roky a ja vlastne vôbec nie som šťastná.Ze žijem v nervoch,strachu,zdravotných problémoch.A posledný klinec do rakvy bolo pár vulgarnych vyhlásení exsvokry.Do týždňa som bola preč.Uzasny pocit keď som vystúpila s deťmi v mojom rodnom meste.Smiala som sa ako bláznivá.A v tu noc som sa konečne normálne vyspala
A kam ste odisli ??
@evita_g
@lucyjka6
@dadis
@elizabet173
@riderka1
@kubkovamama
este ked sme boli mladi, stastne zamilovani a nic nam nechybalo
@mm87245 k rodine. Do pol roka do podnajmu. Mala som stastie,vzdy to budem tvrdit,velke stastie na ludi okolo seba
Dakujem vam za odpovede 🙂 zvladli ste to👍🏻, dufam, ze sa mate uz dobre ☺️
Keď ma zbil pred jeho mamou a mala som pri tom na rukách naše dieťa
@elizabet173 presne aj ja 🙂
@elizabet173 neboj, má to zrátané mastnym výživným 🤣
keď ti je bez neho lepšie ako s ním