Žienky,kedy ste začali cítiť,že váš vzťah končí? Skôr by ma zaujímalo ako sa to prejavovalo zo strany partnera,myslím,že som sa ocitla v tejto situácii ale keďže viem,že si občas dokážem veľmi domýšľať tak to neviem sama zhodnotiť.Obcas sú dni kedy ma priateľ zahltí láskou a občas dni kedy cítim,že sa mi vzdiaľuje a čas ktorý spolu trávime si neužíva a skôr iba prežíva.Priatel je typ človeka ktorý nie vždy všetko povie narovinu a veľakrát v sebe veci dusí,tento pocit mám dlhšie a pýtala som sa ho už ako to cíti a už aj párkrát v ťažších časoch som mu povedala,že ak to bude chcieť ukončiť nech to spraví a nech takto netrápi seba a aj mňa,no zatiaľ sa vždy tváril,že je všetko v pohode no príde mi iný ako na začiatku vzťahu,menej sa o mňa zaujíma a občas sa správa sebecky.
@lindusss2016 zatiaľ spolu nežijeme,obaja mame 23 a sme spolu 2 a pól roka
Tak nedávno opadla zamilovanost, to je bezny jav vo vztahu, ale neznamena to, ze na nom nemate dalej pracovat. Takto to bude s kazdym jednym partnerom, pokial nieco nezmenite obaja.
Nezáujem z jeho strany, žiadne intímnosti, malo komunikácie, 5,5 roka. Uvidíme nechávam to tak nejdem to siliť sú dni lepšie niekedy horšie.
Chybaju informacie... Ako dlho ste spolu? Zijete spolu, mate deti? Kolko mate rokov?