Kedy ste si založili rodinu ? A koľko vzťahov tomu predchádzalo, kým ste našli toho pravého ?
Je tu niekto, kto ostal s prvým a stále im to klape ?
Ja som so svojím prvým frajerom, brali sme sa 2,5 roka od zoznámenia. Sme spolu 17 rokov, máme tri deti a super vzťah. Prvé dieťa sa nám narodilo 1,5 roka po svadbe.
Ja som mala 31 a manžel 29, keď sa nám narodila dcéra. Brali sme sa po 5 rokoch vzťahu, pred svadbou sme už 1,5 roka bývali v spoločnom byte. Mala som pred ním 3 vzťahy, každý cca 1,5-2 roky, vždy to išlo nejako do stratena, láska vyšumela. S manželom sme spolu takmer 21 rokov, z toho 16 man
Ja som mala len 2 také pubertiacke lásky skôr kamaratov na par týždňov a keď som spoznala manžela som mala 18 a on 20, láska ako hrom. Sme spolu 15 rokov, brali sme sa po 8 rokoch a dcérka sa narodila po 11 rokoch- 3 roky po svadbe 🙂
Ja som rodinu zalozila v 32 rokoch, s manzelom sme boli spolu od mojich a aj jeho 21 rokov ( takze sme boli spolu 11 rokov,kym sa narodil syn )
Predtym som mala vztah od 16-19, dalsi hned na to od 19-20 a potom od 20-21 len take kratke divne znamosti ... A potom som stretla manzela a tam som to nejak hned vedela, ze si sedime 😀
Rodinu v 29, predtym sme spolu boli cca 6 rokov, a bol to moj prvy “vazny” vztah, kde sme spolu aj byvali. Predtym oen par kratsich. Zatial sme spolu, moc nam to momentalne neklape 😂 ale nazivame si
Ja som s mojim prvým od mojich 16 vzali sme sa o dva roky v 18 a v 19 som porodila prvé dieťa čiže do 3 rokov od zoznámenia a sme spolu už 34 rokov manželských 32
My sme spolu začali chodiť v mojich 17rokoch na jeho 22 narodeniny, o 2 roky sme spolu začali bývať, o ďalší rok a pol sa nám narodila dcéra. Čiže ja som mala 3 mesiace do 21, narodenín, on mal 25r, teraz sme spolu 14 rokov a mame 3 deti. Obaja sme mali predtým vzťahy, samozrejme nič vážne vzhľadom k veku 😁
Druhý vážny vzťah. Po 3r. 7r v manželstve.
Moj muz bol moj prvy vazny vztah, pred nim to boli len kratkodobe vztahy, nic vazne.vzali sme sa 2,5 roka od zoznamenia a prve dieta sme mali 2 roky po svadbe, mala som 26 a muz 27r. Sme spolu 27r, 24 manzelia
Vydávala som sa v 25r, chodili sme vtedy spolu skoro 5 rokov, dieta som porodila v 27 a teraz mam 32 a chceme druhé dieťatko🙂
A moj manzel je 4ty vztah.
Spolu už takmer 10 rokov od 19tky, prvý vzťah pre nás oboch, 2 roky manželia, teraz čakáme prvého potomka.
Manžel bol prvý vážny vzťah, tehotná som ostala 3 mesiace po zoznámení (plánované, aj keď teraz mi to príde vtipné,že skoro ,veľmi skoro sme do toho praštili), porodila som prvého syna v 24 rokoch,manžel mal 29.
Zobrali sme sa,keď som bola v 5mesiaci tehotenstva.
Sme spolu dodnes , tento rok oslávime 11rokov
S manželom sme 8 rokov, dcéra sa nám narodila minulý rok v apríli a v septembri sme sa aj zobrali 🙂 bol mojim druhým dlhším vzťahom a taktiež aj on mal predomnou jeden dlhší vzťah 🙂
...s prvým, dieta po 10tich rokoch, celkovo máme 3, ale po 25 rokoch sme manzelstvo ukončili, ale priateľmi sme ostali.
S prvym a po 6 rokoch sme zalozili rodinu. Deti zial nemame, sme dvojclenna rodina, ale sme rodina ;)
Mala som 3,5 rocny vztah ten nevysiel potom 7 rocny zobrali sme sa a mali dieta
mala som 7 rocny vstah, zasnuby, nakoniec som odisla. Nasla si noveho, po roku babo 🙃 po 3 svadba (bude teraz) a nemenila by som.
Som s prvým, ja som tiež jeho prvá. Rodinu sme založili po piatich rokoch.