Pamätáte si moment, vetu, alebo čin, keď ste si uvedomili, že váš vzťah nadobro skončil? Alebo čo bola posledná kvapka, aby ste vy ukončili vzťah.
@bluesmile175 a preco to bolo poslednykrat?
@bluesmile175 takze to skoncila ona.
ked som si uvedomila, ze s takym clovekom zit nechcem. Posledna kvapka bola, ked mi takmer zlomil nos, tak som to definitivne ukoncila.
bolo mi neprijemne sa pozerat na jeho xicht...
Ked som na neho pozrela s myslienkou ci som naozaj stastna a chcem ho mat nadalej pri sebe..casom mi zacalo vadit vsetko,komplet vsetko,ze aj dycha vedla mna😃
Ked mi nekupil nic na mikulasa, hoci sme si dovtedy vzdy nieco dali. Ked som mu to povedala, ze chcem mikulasa, nedoniesol ani na druhy den. Tak som pritvrdila a doniesol asi na treti 😀🤦♀️ Ale bolo mi jasne, ze uz mu nestojim ani za to, aby sa po praci stavil v obchode a kupil jednu cokoladu…
Keď som si predstavila, že "naše" deti by boli aj po ňom a ma striaslo😁
Keď mi oznámil, že sa so susedou do seba zalubili, dovtedy som stále dúfala, že krízu nejakým zázrakom prekoname
Keď ma zastavila matka jeho 16 ročnej milenky so slovami ,,aby som mu dohovorila,,🙈. V ten moment som neverila že by to mohla byť pravda no všetky činy a gestá posledných dní ma utvrdili že moje podozrenie bolo na mieste🤷.
@jabadabadu to ma zaujíma ,prečo káva v posteli???🤣
@jabadabadu hajzel jeden 😤
@jabadabadu Ty si čakala sex a on doniesol kávu? 😊
Keď mi konečne po 8 rokoch kúpil kvet na výročie. A so mnou to absolútne nepohlo. Tak dlho som od neho chcela nejaké takéto gesto a keď sa to stalo, bolo už neskoro. A ešte keď sme sa nevideli dva týždne a za tie dva týždne mi ani len na sekundu nechýbal. 🙂
@bessie12 😢
@jabadabadu doniesol, či nedoniesol? To je zaujímavé s tou kávou...
Presne , keď mi vadila jeho prítomnosť doma. 🤷♀️
@mariaveronikag no bola som mlada a sprosta, ze som si s takym clovekom vobec nieco zacala, ale tak na zaciatku to vzdy vyzera vsetko tak pekne.
Ked som sa po sexe s nim citila ako znasilnena.
...keď som zistila všetky tie svinstvá, ktoré robil poza môj chrbát počas nášho vzťahu a uvedomila som si, že ich odpustiť ani nechcem, lebo by to celé nemalo aj tak význam.
Naznaky tam boli uz dlhsie, ale pohar pretiekol ked zabudol na moje meniny, a to v tu noc spal u mna a spravila som mu ranajky a servis.Neslo o darcek ale o obycajnu gratulaciu alebo nejake gesto..vtedy som vedela ze s takym ignorantom nevidim svoju buducnost
Hodil po mne fľašou a bolo mu ľúto citujem, že nepristala na mojej hlave.
Keď mi to tu baby na MK vysvetlili 👍😀
proste nezainteresovane pohľady bol taký reality check ako studená sprcha
Este davnejsie som citala clanok kde sa pisalo ze rozchod u zeny ma 4fazy.
Nepamätam si presne fazy viem ze jedna bola kedy zena sa snazila komunikovat pracovat, potom kde vycitala atd no a posledna ze ked iz prestala hovorit, vycitat, zaujimat sa. Ze vtedy si muz myslel ze je konecne klu a ze nie to len ona sa rozhodla ze je koniec a odisla. Tak by som to opisala aj ja u mna. Prisla som nato ze mi to je v podstate uz jedno. Sama zo sebou som to uzavrela, zacala hlafat alternativy ako netravit spolu cas alebo co najmenej. A to bol koniec.
.