Kedy ste si povedali dosť a nastal rozpad manželstva?

28. máj 2021

Ahojte, prosím čo bolo vo vašom vzťahu také to posledné, keď ste si povedali, že dosť? kedy to fakt už nemá zmysel? okrem nevery, finančných problémov.

autor
28. máj 2021

čo považujete za psychické týranie od partnera?

kittykat22
28. máj 2021

tak kazdy ma tie hranice niekde inde. Ako to vypada u vas doma? Co ta privadza k myslienkam na rozvod?

autor
28. máj 2021

ja sa rozvádzať nechcem, muž sa vyhráža stále...je to u nás stále ako na hojdačke ☹ každé 3 mesiace je to na figu..on sa zduje, nerozpráva sa so mnou, vyčíta mi, čo sa stalo pred rokom aj viac...mám pocit, že keby sme nemali deti, tak so mnou nie je...vzďalujeme sa jeden druhému, už sa to nabaľuje...ako rodičia fungujeme, no ako manželia je to des ☹

stanulienkat
28. máj 2021

A takto chces zit dokedy?? Mna by to nebavilo s takym chlapom.

martinkatinka
28. máj 2021

A co mate 18, ked sa "zduje"?

autor
28. máj 2021

@stanulienkat veď práveže nás to oboch nebaví...nie som svätá, jasné, ale už je to psycho...proste vo všetkom má vždy on pravdu. keď ja poviem svoj názor, už je problém.

autor
28. máj 2021

@martinkatinka nie...už máme svoj vek..on je o 9 rokov starší odo mna

pribinak
28. máj 2021

Aké veľké sú deti? Si na neho ekonomicky viazaná? Máš kam po rozvode ísť?

autor
28. máj 2021

@pribinak nemám kam ísť, pracujem, no nezarábam veľa. máme škôlkarov, chlapcov, vyhráža sa, že by ostali aj tak s ním

0silvia0
28. máj 2021

to tusim kazdy druhy chlap narcis, oduty, najmudrejsi na svete. Pozri si videa na youtube, ci si ho tam nenajdes v charakteristike:
Jan Dvorak: poznejte sveho psychopata😔

dskjhfdlkdjhl
28. máj 2021

@0silvia0 a co tak citam na MK, skoro kazdy chlap sa vyhraza, ze si zoberie deti a potom zrazu skutek utek.😉

autor
28. máj 2021

vysvetlím mu, prečo nechcem sex, že mám výtok, alebo ma bolí hlava..je fakt pravda, že v poslednej dobe máme sex iba 1x do mesiaca..ale mne sa nechce ☹ Ked príde, zapne tv, chystám večeru, deti umyť - to pomôže, idú spinkať..pozrieme tv, a ľahneme a chce sex..žiadna pusa cez deň, objatie, nehovoríme si, že sa ľúbime...povedala som mu to už veľakrát, že to takto nechcem.
on mi povie, že on sa už snažiť nebude, zduje sa, nerozpráva sa so mnou aj 2-3 týždne...

@dskjhfdlkdjhl oni ho majú radi, sú na neho viac nalepení ako na mna ☹

martinkatinka
28. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl
@0silvia0
Uz ich vidim ako sa staraju, ked im vsetko vadi a na vsetko sa zduju 🤷

martinkatinka
28. máj 2021

Jaj, tak sa zduva, lebo je neukojeny....
Sa necuduj, to je ako u zeny PMS

0silvia0
28. máj 2021

Je problem len sex, alebo sa od sexu vsetky nezhody odvijaju?

dskjhfdlkdjhl
28. máj 2021

to je jedno, ze ho maju radi, on sa moze vyhrazat, ze si ich zoberie, ale staral by sa o nich kazdy den? Sotva.

pribinak
28. máj 2021

Čiže cely problém je len okolo sexu? Ostatne veci fungujú?

luccija
28. máj 2021

Aj urazanie a nekomunikacia je psychicke tyranie ticha agresia sa to vola.

kikus7
28. máj 2021

@stanulienkat
@0silvia0
@dskjhfdlkdjhl
Viaceré tu nadávate na chlapa. Ale zakladateľka témy tu napísala: "vyčíta mi, čo sa stalo pred rokom aj viac".
No tak autorka, čo sa teda stalo? Nech sme v obraze.. Ak si mu niečo vyviedla, ani sa mu nečudujem, že je taký hnusný na Teba.

dskjhfdlkdjhl
28. máj 2021

@kikus7 a kde ja konkretne nadavam na chlapa? Ja som len napisala, ze mnohi sa vyhrazaju, ze si deti zoberu a potom z toho nic nie je.

0silvia0
28. máj 2021

@kikus7 no nevieme co sa stalo pred rokom, ci zakladatelka temy flirtovala so susedom alebo zabudla vyniest smeti. Pri tychto samonasieracich osobach to moze byt uplna banalita. A reagujeme na to, co napisala autorka, nemozeme reagovat na to, co nenapisala🤷‍♀️

slovakboy
29. máj 2021

Problém má hlavne on. Niečo z minulosti ti nevie odpustiť no to je jeho problém ničí sám seba a s tým aj teba. Alebo len vychladli jeho city. A tie vychladli práve preto, že do vzťahu nič nedáva. On sa UŽ snažiť nebude. Znamená to, že sa snažil? Keď si ho podviedla musíš sa kajať. Ak si to urobila tak to len občas zopakuj že to ľutuješ a máš ho rada. Tým mu Pomôžeš ti odpustiť a prijať ťa. Trestať ťa ale za to nemôže. Vyše roka je dosť dlha doba na to, aby sa s tým vysporiadal. Robte si milé veci. Ty ho občas pochváľ a pohladkaj. Usmej sa. On nech ti kúpi kvietky choďte niekde hoci neďaleko na výlet. Nemusí byt drahý ani výnimočný. Niekde kde ste ešte neboli. Nedelný výlet. Ak to budete pár týždňov dodržiavať city sa vrátia. On aj ty chcete najprv cítiť niečo prijemne a potom ste ochotní dávať lásku. Láska nezomiera ona keď medzi vami bola tak tam stále je. Len ju necítite. A nato aby ste ju znovu cítili musíte urobiť niečo pekne bez očakávania príjemného pocitu. Proste urobiť to len tak. Preto že sa to má. Že je to skutok lásky. Urobiť to pre lásku a nie pre seba. Viem o čom hovorím manželka ma kedysi dávno podviedla s Arabom. Bolo ťažké to zvládnuť veľmi ťažké. Aj keď sa kajala a prosila o odpustenie. Žiarlil som, zlostil som sa aj na ňu aj na všetkých Arabov. Trvalo to pol roka kým som sa s tým zmieril a ešte po 10 mesiacoch prišla raz chvíľka kedy som jej niečo z toho vytkol. Od vtedy už ani raz a to prešlo od vtedy 26 rokov. A k Arabom necítim nenávisť dokonca aj jemu som odpustil hoci to trvalo dlhšie asi dva roky. Cely ten čas som veril že láska nezomiera a je medzi našimi dušami. Všetko aj nevera alebo niečo iné čo medzi vami bolo, alebo je, sú iba pocity. Sú veľmi dôležité bez nich to nejde no skutky vytvárajú pocity. Ano aj myšlienky. Ale ako tvojmu mužovi pomáha myšlienka na krivdy? Nijako. Ani tebe. Zamerajte sa na tie dobre myšlienky a na dobre skutky. Spomínate na to dobre čo bolo, nie na to zlé.

vilma7
29. máj 2021

A manželskú poradňu nechcete skúsiť?

autor
29. máj 2021

@slovakboy dakujem, je v tom velka pravda.musime sa snazit obaja a nie sa zduvat a nechat to tak...potom to ide dolu kopcom...nebola v tom nevera, to by bol uz totalny koniec, ani jeden z nas by neodpustil.

autor
29. máj 2021

@vilma7 muz nechce, navrhovala som mu to uz parkrat, ked nevie so mnou hovorit o probleme.

0kristina0
30. máj 2021

Ja sa tvojmu muzovi necudujem, neukojeny chlap je horsi ako zeny pred menzesom. Byt tebou nenechala by som to tak, lebo si najde nahradu

autor
30. máj 2021

@0kristina0 ono nejde len o sex. A teda ked sa nebavime, alebo daco je, tak isto mu vecer len tak neroztiahnem nohy akoby sa nic nedialo. To nedokazem... Spime spolu, ked sme obaja v pohode, ked je vsetko ok.