Keď vás partner podvedie s dotyčnou a tá dotyčná chce byť ako ja

24. okt 2024

Aký máte názor na to, keď vás partner podviedol s nejakou dotyčnou. A tá dotyčná chce byt ako ja? Stalkuje ma, dáva si popisy ako ja na ig napríklad. Je to už dva roky od toho, a prednedávnom ma požiadala na instagrame, ako by sa nechumelilo 😂 a ešte aby nebolo malo začala stalkovat môjho terajšieho priateľa, ale on ju blokol. Neni to drzosť? 😃👌🏽

minenkak
24. okt 2024

Tak ju nesleduj na ig

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biba_18
24. okt 2024

nie, nie je to drzosť. to je chorá hlava. ako sa tomu brániť? to netuším…

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

To je nejaka psychicka porucha.

autor
24. okt 2024

@biba_18 pravda, je to choré.

minenkak
24. okt 2024

Tak ju nerieš,jej problém keď ťa má plnú hlavu

zuzanita1609
24. okt 2024

No ako normálna baba. Nebol by uz môj partner a na stalkujúcu dotyčnú by som z vysoka ....🤭😁. Jeej,ale je fajn duchove obohacujúce myslieť si a cítiť sa ako niekoho "múza" 😆.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
benimnadir
24. okt 2024

Nezi socialnymi sietami. Ignoruj a usmievaj sa. Mozes byt pysna ze ta chce kopirovat. 😛

vorkola
24. okt 2024

Myslis, pises podviedol partner s dotycnou.A to pises len tak, akoby sa len podkol na ulici.Ak mam rozumiet ,ze podviedol teda sex ,tak okamzite, by som s nim skoncila.podviedol,raz bude aj druhy,mozno pri nejakych prilezitostiach bez teba,, vzdy. Uz mu nebudes verit do konca zivota. Radim s takym smilnikom skoncit.,a hned,pokym nemate deti

autor
24. okt 2024

@vorkola prosím treba si to prečítať s porozumením. Aj keď som napísala priateľ, tak som to chcela opraviť ex-priateľ tam vyššie píšem,že mám iného partnera.

danica2711
24. okt 2024

Booože... kašli na ex-partnera a nejakú "dotyčnú", ži si svoj život a ich si nevšímaj

1gramofon
24. okt 2024

Ja by som sa jej normálne bála a nejakú dobu by som nič nepridávala na nete. Boli ste spolužiačky, kamošky, kolegyne keď si vybrala práve teba?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dahlia25
25. okt 2024

No mne by to teda riadne hladkalo ego :D
Dokonca by som mala možno tendenciu podrypovať a provokovať, ale asi by som to nechala tak.

cosmic_origin
25. okt 2024

Pošli jej link na túto diskusiu, nech vidí aká je populárna 😂