Aký máte názor na to, keď vás partner podviedol s nejakou dotyčnou. A tá dotyčná chce byt ako ja? Stalkuje ma, dáva si popisy ako ja na ig napríklad. Je to už dva roky od toho, a prednedávnom ma požiadala na instagrame, ako by sa nechumelilo 😂 a ešte aby nebolo malo začala stalkovat môjho terajšieho priateľa, ale on ju blokol. Neni to drzosť? 😃👌🏽
nie, nie je to drzosť. to je chorá hlava. ako sa tomu brániť? to netuším…
To je nejaka psychicka porucha.
@biba_18 pravda, je to choré.
Tak ju nerieš,jej problém keď ťa má plnú hlavu
No ako normálna baba. Nebol by uz môj partner a na stalkujúcu dotyčnú by som z vysoka ....🤭😁. Jeej,ale je fajn duchove obohacujúce myslieť si a cítiť sa ako niekoho "múza" 😆.
Nezi socialnymi sietami. Ignoruj a usmievaj sa. Mozes byt pysna ze ta chce kopirovat. 😛
Myslis, pises podviedol partner s dotycnou.A to pises len tak, akoby sa len podkol na ulici.Ak mam rozumiet ,ze podviedol teda sex ,tak okamzite, by som s nim skoncila.podviedol,raz bude aj druhy,mozno pri nejakych prilezitostiach bez teba,, vzdy. Uz mu nebudes verit do konca zivota. Radim s takym smilnikom skoncit.,a hned,pokym nemate deti
@vorkola prosím treba si to prečítať s porozumením. Aj keď som napísala priateľ, tak som to chcela opraviť ex-priateľ tam vyššie píšem,že mám iného partnera.
Booože... kašli na ex-partnera a nejakú "dotyčnú", ži si svoj život a ich si nevšímaj
Ja by som sa jej normálne bála a nejakú dobu by som nič nepridávala na nete. Boli ste spolužiačky, kamošky, kolegyne keď si vybrala práve teba?
No mne by to teda riadne hladkalo ego :D
Dokonca by som mala možno tendenciu podrypovať a provokovať, ale asi by som to nechala tak.
Pošli jej link na túto diskusiu, nech vidí aká je populárna 😂
Tak ju nesleduj na ig