Ak vás niekto ľubi dokáže aj po všetkom čo sa stalo nechať ísť alebo sa bude pokúšať spraviť to
@modravlna32 Čo nechať ísť? A čo všetko, čo sa stalo?
@modravlna32 zalezi od toho co sa stalo a co na to ty. veľmi obšire pises
Láska nie je dôvod trpieť vo vzťahu. Môžem niekoho milovať najviac na svete, ak mi nedokáže byť dostatočne dobrým partnerom, nebudem to ťahať donekonečna, keď to očividne nemá význam. Takže áno, samozrejme, môže ťa opustiť aj ten, čo ťa ľúbi.
netusim co vsetko sa stalo, za mna laska nie je dostatocny dovod na tolerovanie tyrania (psychickeho, fyzickeho, ekonomickeho), nevery, klamstva....takze asi tak 🙂 velmi zosiroka si to zobral, tazko povedat
skúste trochu viac informacii povedat. Takto Vam clovek nerozumie. Ale kazdopadne je to podla mna absolutne normalne. Moja osobna zivotna mudrost znie, ze laska nestaci.
Moju lásku zo strednej školy som “ nechala “ po 3 rokoch . Veľmi som ho ľúbila , ale absolútne som si nevedela predstaviť s ním svoji budúcnosť . Nič nerobil preto , aby bol samostatný , od nikoho závislý , no pre mna do života nepoužiteľný . Pred par mesiacmi sme sa náhodne stretli ….len som sa utvrdili , že moje rozhodnutie spred dvadsiatich rokov bolo správne
Nerozumiem slovam tvojho kmena. Napis este raz, ale tak aby to malo aj hlavu aj patu