Keď vám priateľ dá značkovú kozmetiku ako Dior

22. sep 2024

Ahojte ,aký máte na to názor keď by vám priateľ dal ako darček značkovú kozmetiku ako napr.dior,Chanel atď aj napriek tomu že to nevyžadujete? Je to milé ,ale mám výčitky že mi kúpil niečo také drahé,keďže nepatrím k tým ktorí by si to vyžadovali,potešilo ma to ale cítim zároveň výčitky,ako by ste reagovali vy ?

pribinak
22. sep 2024

Bola by som vďačná a rada, že na mna myslel a dal si záležať na darčeku
A snažila by som sa tiež niečo vymyslieť pre neho

maca1984
22. sep 2024

Potešilo by ma to.
Ja si nepotrpím na mega luxusné značky, nevyžadujem to, a ak chcem- kúpim si sama.
Ale.. poteší vždy aj ako darček.

mamina7070
22. sep 2024

normalne ved to je darcek

zobaka
22. sep 2024

nauc sa prijimat, zase ti nedaroval Hermes kabelku, je fajn, ked muz da darcek, ktory zena aj vyuzije a neodbije ju kvetmi z Lidl

kiki68
22. sep 2024

Mne moj ex vzdy nosil Dior a pod. Jemu sa to podla mna pacilo a vzdy mi nejak hovoril, ze on by na seba inu kozmetiku nedal, ze mu to pride kvalitne. Je fakt, ze sam iny parfem ako Chanel a znacky oblecenia.

lalilla
22. sep 2024

Nic potesila by som. Ak nato ma preco nie. Keby nechce nekupi ti to

dadka1997
22. sep 2024

Potešilo by ma to

basulaak
22. sep 2024

Urcite by som nehrala falosne skromnu a vytesovala by som sa.

januska12323
22. sep 2024

Mňa by to nepotešilo lebo také veci nepoužívam ani neznačkové. Teda opravujem, potešilo by ma, že na mňa myslel ale nie s čím prišiel.

liusa82
22. sep 2024

prečo? nech kúpi ked chce.Aj si také kúpim aj sama pre seba a výčitky teda nemám žiadne.Ved je to na to.Aspoň sa človek v živote poteší spraví si nejakú radosť

jenn7
22. sep 2024

Robis z toho vedu ako keby ti prinajmensom auto pred domom pristavil. Dior ruz stoji 30-40€, nejaky puder mozno 60, parfem stovku. Toto fakt nie su sumy, pri ktorych by som sa citila zle.

ssimusska
22. sep 2024

Dostávam také niečo často, som za to rada, výčitky, že to stojí viac peňazí nemám 😀 On sa to rozhodol kúpiť a potešiť ťa

marcellka32
22. sep 2024

Dior a Chanel sú drahá, no ale aj pre mňa veľmi parfémovaná kozmetika....aj parfém mi je silný, mala som všetko od nich, naj je mejkap a lesk na pery
Poďakuj a povedz, že sa veľmi tesis...žiadne výčitky nemaj, to nie je auto, ale zároveň ak priateľ veľa nezarobí, tak musel zrejme posetrit, čo je znak, že si ťa váži

nika23t
22. sep 2024

Nepotrpim si na drahé dary, ale potešilo by ma to a určite by som nemala výčitky. Je to milé.

iv007
22. sep 2024

Je to mile a pekne gesto lasky, napisem vsak moju skusenost s ex. Nosil mi bezne kytice ruzi (desiatky ks), drahy znackovy sampus alebo parfum Creed co stal 250€ - dovtedy som ani nepoznala tu znacku. Po par mesiacoch sa z neho vyklul zufalec s 3 exekuciami na krku, ktory sa potreboval len ukazovat. Takze radsej kytica z Lidla, ale normalny usporiadany zivot a financna gramotnost. Netvrdim ze je to tvoj pripad samozrejme.

danica2711
22. sep 2024

ako by som reagovala, no poďakovala by som sa mu... zas nebuď taká puťka, kozmetika nestojí milión, asi na to má, chcel ťa potešiť a chcel na tebe voňať peknú vôňu. Nauč sa prijímať dary a daj najavo len svoju radosť, tvoje výčitky svedomia darcu nezaujímajú

vilma7
22. sep 2024

A koľko stoji taka voňavku, stovky eur ze máš zle svedomie...alebo?
Tak ja by som sa nepotešila, keďže sa nevonavkujen ;)

betulinka1
22. sep 2024

Juuuuj tak by som sa potesila, ze by sa mu chcelo mi kupovat kazdy tyzden. Je to velmi mile, ze si dal záležať a nie len ti dal nejaku poukazku. Ta ta potesi po 10 rokoch manzelstva 😉. Dufam, ze si mu poďakovala ako na teba myslel a nie, ze si sa nahnevala.

lija22
22. sep 2024

joj ja by som bola v strese ze bohaca toto tazko prebijem bonbonierou a vinom 😃

margotka17
22. sep 2024

Veď to je od neho milé, že chce, aby si krásne voňala. Susedky dcéra dostala od frajera kolobežku na narodky, taaaaaak sa tesila 👍

kevecko
22. sep 2024

@iv007 tak tu istu dkusenost mam a ja.kupoval si znackove veci a exekucie na krku

bubuzu
23. sep 2024

Reagovala by som úprimne. Mňa by to vôbec nepotešilo a zvažovala by som, na čom mu v živote záleží, keď míňa toľko peňazí ( úprimne netuším koľko) za akože značku a akože kvalitu. Prišiel by mi to veľmi povrchný darček. Bez nápadu, len preto, že je tu drahé, tak asi aj dobré. Neviem. Ak ťa to potešilo, teš sa.

nikita1109
23. sep 2024

Pokiaľ používaš parfémy, a kúpil ti lepší, tak samozrejme to nieje na žiadnu výčitku,ale z jeho strany len znak lásky. Iba pokiaľ by si nevyužívala predtým žiadne voňavky a zrazu ti kúpil,až potom by som sa nad zamyslela

mantilka
23. sep 2024

Závisí od toho, či si to môže dovoliť. Lebo chodiť s chlapom, ktorý sa pre teba zrujnuje nie je žiadna výhra, taký chlap je poriadne hlúpy.
Keď to nie je pre neho finančný problém, je to prejav lásky. Pekne, že si skromná. Výčitky netreba mať, ty si to nevyžadoval od neho.
Taká zlatokopka, by sa zasmiala.

jani18
23. sep 2024

Ja by som skákala od radosti ze mi kupil taky datcek ktorý aj využijem a nevadi ze si an tom nepatríte chcel vám urobiť radosť tak co riešite tak sa stoho tešte a nerieste

katik22
23. sep 2024

Ak tá to potešilo a si rada takej kozmetike , tak sa poďakuj a nerieš . Ak vyslovene takú kozmetiku ani neopouzivas a nepotrpis si na nej, taktiež sa poďakuj😁 a možno mu skús vysvetlit , že take nepoužívaš .. že sa potesis aj inej kozmetike , lacnejšej .. ale že si to vazis … keby nechcel - nekúpi . ;) tak to nerieš zbytočne

mk1111111111
23. sep 2024

Je to darcek, je jedno, ci je dior, ci cetka za par eur. Hlavne, ze je z lasky. Podakuj a uzivaj