Keď si susedia vypijú, tak robia bordel

2. jún 2024

Ahojte mám taký problém a neviem či sa z toho niekedy dostanem...s manželom bývame v byte a máme susedov ktorí sú takto normálni ale keď si vypijú vedia robiť bordel,nie je to často ale naposledy keď sa to stalo nechalo to vo mne nejaký pocit strachu,blok alebo ako to nazvať...musela som na pár dní odísť k rodičom lebo som nedokázala byt doma sama...teraz aj keď som doma s mužom tak mám stále taký pocit strachu, úzkosti a bezmocnosti a som úplne mimo a neviem si s tým už rady...nič sa nedeje a ja som stále v strachu ,keby sa niečo dialo tak to pochopím ale nedeje sa vôbec nič a ja sa bojím tu byť a mám chuť odísť z bytu a nevrátiť sa už 🙁 prosím vás nemáte s tým niekto skúsenosti? Myslíte že to prejde časom? Že je to nejaký šok iba alebo čo mám robiť lebo už nevládzem takto fungovať 😭nebývame tu dlho tak neviem čo robiť 😭

deti95060810
2. jún 2024

panický atak, depresie... to nemusí byť len zo susedov.
skús si kúpiť magnézium - možno ťa to troška utlmí.
nie si na MD?

butterflyeffect
2. jún 2024

Tuto temu otvaras uz uz asi tretikrat za posledny mesiac-tolko odpovedi bolo v predoslych…

trevis12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonymous87
2. jún 2024

@trevis12 preco si myslis, ze ho nechali? Mne sa mladsi syn do roku budil v noci zo strasnym revom. Nech som robila co som robila minimalne pol hodinu vrestal akoby sme ho rezali.. potom zrazu vypol a spal dalej 🤷‍♀️

Autorka: skus si kupit magnezium a persen forte na upokojenie

rodinka20
2. jún 2024

To musí byť hrozne. Ale skús si povedať, že si doma zamknutá tebe nemôžu nijako ublížiť a keby náhodou ti klopu na dvere, volaj hneď na políciu. Môžeš aj anonymne že rušia nočný pokoj, keď už bude napríklad po desiatej.

personality
2. jún 2024

Veď si daj sluchátka, stuple... A tes sa, že nemusíš toto prežívať doma, mnohé ženy a deti musia. 😔

sisska96
2. jún 2024

A robili bordel u vás na chodbe alebo vo vlastnom byte? Lebo keď vo vlastnom byte tak nemáš sa z čoho báť. Život v činžiaku je taky

rozculena
2. jún 2024

ak je to po 22,00 tak zakaždým volať 158

marianarem
2. jún 2024

Podla mna si musela mat nejaky nabeh na uzkost uz predtym. Ten bordel od susedov ti asi zrusil pocit bezpecia vo vlastnom byte, je mozne, ze si na to extremne hakliva a potrebujes sa citit velmi dobre chranena.
Mozno by pomohlo si to v hlave rozobrat do detailov. Polozit si otazku, co najhorsie ti podla teba od nich hrozi. Kludne to hnat aj do absurdnosti a potom na kazdy katastroficky scenar vymysliet plan. Ked si to takto rozoberies a zvazis svoje moznosti, tak pravdepodobne zistis, ze vlastne vzdy vies nieco urobit a to by ti mohlo pomoct citit sa bezpecnejsie.
Pripadne ak narazis vo svojej hlave na nejaky desivy scenar, v ktorom si nebudes vediet poradit, tak porozmyslaj, ci ti to nepripomina nejaku inu situaciu v zivote, ked ci sa citila ohrozena a nevedela si si nijako pomoct. Aj pochopenie je niekedy dobra zbran na uzkost.

alexnina777
2. jún 2024

Nepíšeš čo konkrétne sa stalo, čo to znamená robili bordel? spievali, tancovali, bili sa, strielali, hučali alebo čo ta tak vydesilo?