Keď sa vidíme, tak nespustí zo mňa oči

klaudiamolnsrova
11. aug 2024

som momentálne ešte vydatá pretože som pred rozvodom :\ máme dve deti a momentálne ešte žijeme spolu ... Stala sa mi taká vec že už dobrých pár mesiacov po mne pokukáva jeden muž býva tiež v jednej bytovke čiže sa vidíme častejšie problém je ten že keď sa vidíme nespustí zomňa oči proste tak sa už namna pozerá že si to už všimla aj moja kamarátka moja sestra a tiež moja susedka nehovorím že nech sa nepozerá a nech sa neusmievá namna len proste nerozumiem tomu prečo až tak že si už aj okolie všíma a keď sa mu pozdravím tak sa len usmieva Ako nevravím žene to polichotí ale toto je už prehnané a čudné... Minule ma dokonca pozoroval s auta ako som bola pred bytovkou s deťmi sedel naschvál v aute a keď videl že už idem dnu tak sa rozhodol že ide aj on len aby sme šli spolu vo vzťahu .. Nerozprávame sa proste nič a ani som nedala dvôvod aby sa tak pozeral a pokukával .. Za to som sa rozhodla to to napísať pretože sa mi to ešte nestalo zo žiadnym mužom ako by ste to riešili dievčatá mala by som ho osloviť a spýtať sa prečo sa na na tak pozeráte a občas aj pozorujete alebo ho ignorovať a vihýbať sa mu .. Ako by ste to vy riešili dievčatá ????

januska12323
11. aug 2024

Opýtala by som sa čo potrebuje keď tak na mňa čumí.

zuzubb007
11. aug 2024

No to bude dáky magor, aj by som sa bala

egonsk
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova pozri mu do oci, usmej sa a s lahkostou povedz " Aj ja som si vsimla akeho mam fesneho suseda;)" ... dalej sa uz rozhovor rozvinie prirodzene.

ukgirls
11. aug 2024

@egonsk keby toto mne epovedal chlap tak si o nom pomyslim svoje a akakolvek buduca konverzacia skonci- teda ak sa nejedna o pubertiakov ...
@klaudiamolnsrova ak sa ti paci mozes skusit nezaveznu konverzaciu prva- mozno je len hamblivy a ak sa ti nepaci a chces najskor poriesit rozvod a az potom mozno vztahy buduce- tak mu neopatuj flirtovanie..slusne pozdrav a hotovo ..

pribinak
11. aug 2024

Že najskôr dories jedno (rozved sa, vyčistí si hlavu) a potom začínaj druhe

egonsk
11. aug 2024

@ukgirls ona to ma povedat chlapovi a nie chlap jej. To, ze zeny a chlapi inaksie rozmyslaju je uz davno zname, takze ma neprekvapuje, ze ty to nechapes 😉😁

ukgirls
11. aug 2024

@egonsk ziaden rozumny a hlavne dospely chlap toto nevezme-ale neprekvapuje ma,ze ty to nechapes

egonsk
11. aug 2024

@ukgirls ako vravim, neocakavam, ze by si to ty pochopila. Ale neboj, este mas pred sebou dlhy zivot a casom mozno pochopis. 😁😁😁

klaudiamolnsrova
autor
11. aug 2024

Oto nejde že či sa mi páči alebo nie .... Ide oto či je to to vôbec normálne sa takto pozerať a zároveň sa ani nepozdraviť .... Mám deti tak človek sa aj bojí je to proste cudzí muž ... Myslite si že som paranoidná ?

larisa
11. aug 2024

Je čudné, že sa ti nepozdravi. Stále pozerá na teba. Možno je narušený alebo dajaký psychopat. No bála by som sa ho.

blonde_bella
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova ja by som sa bála.
Ak to nie je pubertiak, že ešte "nevie"...
Tak takéto správanie by ma skôr odpudilo....

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
duunlo
11. aug 2024

Mozno nejaky psychopat, kludne sa ho opytaj: “hej pane vy ste psychopat alebo co, ze stale na mna cumite?” 😂

klaudiamolnsrova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niekto2hy
11. aug 2024

😎

klaudiamolnsrova
autor
11. aug 2024

@blonde_bella Nie nieje buberťak už musí mať tý 39 určite

klaudiamolnsrova
autor
11. aug 2024

Tak že babi čo odporúčate ? Spýtať sa ho alebo to nechať a ignorovať ???

niekto2hy
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova Spytaj sa ho.

maminkadeticiek
11. aug 2024

Mna by to desilo.

rozculena
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova ignorovať...keď sa ani nepozdraví,tak je to veľmi čudné

deti95060810
11. aug 2024

ignorovala..

pribinak
11. aug 2024

Nechala by som to tak…. čo sa ho chceš opytat?

klaudiamolnsrova
autor
11. aug 2024

@pribinak Čo by som sa chcela spýtať ? Tak asi to že prečo sa tak namna pozerá

jumama
11. aug 2024

Polozim ti pomocnu otazku - ak sa rozvadzas, co je dovod, preco sa rozvadzas, v com nastala nezhoda s tvojim muzom? Uz si to doriesila, uz si sa z toho vyliecila, uz mas napravene sebavedomie a nastavene pevne hranice voci inym ludom, hlavne aj voci muzom vo vztahu? Vies co hladas vo vztahu?
Lebo ak nie, s najvacsou pravdepodobnostou si pritiahnes vztah velmi podobny tomu, aky si mala. Ak po rozvode/rozchode neprehodotis vsetko, co sa ti stalo vo vztahu, ked "nevyrasties kamsi dalej" a neuvedomis si, comu uz navzdy chces povedat vo vztahoch "nie", tak sa ti budu nezhody stale opakovat, dovtedy kym ich v dalsich vztahoch nevyriesis tym, ze si najdes iny typ partnera. Tak ako ti tu mnoho zien hovori - ten muz sa nesprava uplne prirodzene. A teba to mozno aj pritahuje? Ostatnych to skor desi...

pribinak
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova však pozerať môže

sickynickyobsadene
11. aug 2024

To bude dáky psychopat, s takým sa nedavaj do reči aby si neskončila tak ako ta s tou mačetou pobodana. Tiež ju tak sledoval.

petracandle
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova no ja by som sa ho bála...lebo ak by na teba pozeral z dôvodu, že sa mu páčiš, tak by už dávno začal konverzáciu, keď aj nesmelú a nie, že ťa okato sleduje ale nerozpráva. Poznáš ho? Nie je mentálne postihnutý? Lebo práve deti alebo mentálne postihnutí ľudia takto "čumia".

klaudiamolnsrova
autor
11. aug 2024

@jumama nie nepriťahuje ma to .. Nie nemám ešte v sebe uzavreté veci :( a ešte takýto magor sa kuká .. Ako si môžem pritiahnuť takýchto ľudí nerozumiem ? Desí ? Mňa to tiež desí ináč by som sem to to nepísala a nepýtala radu 🙂 však mám deti a bojím sa one a tiež o seba ...

earlgrey
11. aug 2024

Nabudúce, keď spraví to, že bude čakať, aby ste išli spolu výťahom, tak mu jednoducho povedz, nech kľudne ide prvý, že vy počkáte, lebo sa nemienite vo výťahu tlačiť s cudzím človekom. Ja sa ani nebojím susedov a ani s nimi nič neriešim, ale nikdy s nikým cudzím vo výťahu nejdem 🤣 neznášam, keď na mňa niekto dýcha 😀 a už ani nemusím vravieť ja nič, moja dcéra sama susedom povie, že nech idú oni prví alebo nech si počkajú, že s nami do výťahu nejdú 🫣

klaudiamolnsrova
autor
11. aug 2024

@earlgrey Dobre budem to mať na rozume :D