Keď sa rozhodujem, tak myslím na to, čo si o tom pomyslia najbližší

3. sep 2024

Vzdy ked sa rozhodujem, myslim na to, co si o tom pomyslia najblizsi a som z.toho nestastna
Vzdy ked mam urobit zivotne rozhodnutie myslim az privelmi na ludi vo svojom okoli, uprednoatim ich stastie pred mojim a.potom som nestastna
Chcem to zmenit ale neviem ako.
Poradite?

personality
3. sep 2024

Mozes uviesť príklad?
Riešenie je jednoduché, dat seba na prvé miesto.

cimage
3. sep 2024

Lenze ludia v tvojom okoli neziju tvoj zivot. Maju vlastny a sami sa musia snazit o svoje stastie. Ty taktiez mas hladiet na seba, max svoje deti a muza. Ludia mimo tvojej rodiny ti mozu byt ukradnuti.

egonsk
3. sep 2024

povedal by som, ze niekde v pozadi moze byt dovodom zbavenie sa zodpovednosti za svoje rozhodnutia. Takze zmenit to mozes iba tak, ze ju na seba prevezmes a za svojim rozhodnutim si budes vzdy stat, nech je akekolvek zle, alebo dobre.

strejdo001
5. sep 2024

Ani nie tak zbavenie sa zodpovednosti, ale skôr programy z detstva.... bohužiaľ rodičia nás vychovávali nesprávne štýlom " čo si to urobil, čo si o tom pomyslí mama, otec sused, atď?" Proste robiť veci pre spokojnosť druhých (rodičov, uciteľov, šéfa, ...) Dá sa zbaviť tohto programu, môzeš skúsiť autosugesciu napríklad alebo len vedome to začni meniť, no je to dlhodobý proces. Takto si žila roky a teraz nepreprogramuješ svoje podvedomie z dňa na deň, no prvý skvely krok je, že si to uvedomuješ.