Keď muži píšu ženám

michmich
25. aug 2024

Žienky čo si pomyslíte o mužoch, ktori vám píšu aká ste krásna a všelijaké lichôtky? Nie tie podvodne profili 😅
Ja si nevypisujem s kolegami, susedmi... Aj ked mame dobre vzťahy proste ja takuto konverzáciu nerada riesim. A ked mi niekto z nich napise take chujoviny, ze som krásna alebo dokonca pyta fotky tak si o tom chlapovi pomyslim svoje a nereagujem na to, zvycajne uz neodpisujem vobec 😃 Nie je mi to príjemné a este ak maju doma rodinu tak sa mi to hnusí.
Moj muz si vypisujem s kazdym kto sa mihne na nete, ma tie hranice posunute inak ako ja. O dosť 😅 A dnes som si vsimla, ze aj on taketo pisal jednej babe. Ze je este krajsia ako predtym a to bola teda riadna pecka vzdy.
Viac neviem lebo som sa nehrabala v mobile a ani sa mi nechce.
Zarazilo ma to priznavam. Neviem co vedie 44 ročného zadaneho chlapa k takemuto vypisovaniu. Co si od toho sľubuje? Ze nejaka zenska skoci na taketo recicky? Alebo je to bezne a normalne len mne to pride cez ciaru?
Ked sa mi hnusi iny chlap, ktory to robi ako sa mi ma nehnusit ten moj? 🙈

lonely66
25. aug 2024

@michmich nie je to bežné. teda nie u muža, ktorý má rád svoju ženu a váži si ju. pomyslieť si to môže, ale z úcty k manželke takúto osobu nikdy neosloví, tobôž, aby jej vypisoval lichôtky. zjavne ťa ten tvoj má v paži.

crazy_cat_lady
25. aug 2024

@michmich zvlastne, to pise len tak randomne zenam na fb/IG atd? Adi ma vela volneho casu, treba ho zamestnar domacimi pracami 😂

Mne by sa to kazdopadne nepacilo, keby si moj partner pisal len tak a cudzimi zenami na nete a este im skladal komplimenty.., tebe to nevadi?

la_dolce_vita
25. aug 2024

Ja tychto lichotnikov nemusim, nikdy mi to neprislo uprimne a nezistne. U muzov ocenujem ine pozitiva, ale vela zenam to imponuje. A ze by moj partner sa takto podliezal inym, tak to rozhodne nie..

januska12323
25. aug 2024

No čo asi, každý chlap ktorý to dokáže napísať za to čaká odmenu, domysli si akú.

muchotrafka298
25. aug 2024

Nikdy to ten chlap nerobi len tak, vzdy za to nieco ocakava. Mne jeden dlhorocny kamarat, mimochodom zenaty velmi vela rokov, po rozchode s partnerom zacal vypisovat a posielat svoje nahe fotky....ja som bola vydesena z neho. Spravila som si printscreeny a napisala mu niekolkokrat a dorazne, ze ked s tym neprestane, tak nasu konverzaciu poslem jeho manzelke, ktoru poznam tiez. Nadavky, vyhrazky, proste som na to nereagovala. Uz ma nepozna. Lebo on cakal nieco ine. Takze ziadna vypisovacka s komplimentami inej zene nie je len taka chlapska zabavka, tam ide od zaciatku o to, tu zenu dostat.

michmich
autor
25. aug 2024

@lonely66 ano, to je druha vec, ze mi to pride, ze si ma neváži. Ja by som to uz len z ucty k nemu nikomu nepisala. Naco keď som si vybrala jeho ako muza? Ale tak zjavne zly vyber 😅

michmich
autor
25. aug 2024

@crazy_cat_lady presne som si povedala, ze asi ma malo prace. Ja krava som vcera kosila cely den, on dokopy nic nespravil takze casu na taketo chujoviny mal habadej.

zuzanita1609
25. aug 2024

Tak takto zo sebou by som nedala zametať 😁. Ty kosiš a on si vypisuje? A tvoja sebaúcta kam odišla? 🙄 No ani omylom 😈

muchotrafka298
25. aug 2024

@michmich toto si dufam robis z nas srandu....ty si kosila a panko si vypisuje na mobile s babenkami? No tak toto teda nie.

thereisabear
25. aug 2024

Normálne si mi dvihla tlak. Dala by som mu deti na krk, rýľ do ruky, nákupný zoznam aby nemal čas na také sprostosti 🙄

muchotrafka298
25. aug 2024

@thereisabear toto by mal tak na rozbeh, take ulohy by dostaval, domace prace neskor, okolo domu, ze by ani nepomyslel na to, ze nejakej zenskej ide komplimenty aka je krasna vypisovat...by nevladal od unavy ani kuknut na mobil.

hendikep
25. aug 2024

@michmich mne sa to nastastie nestava zeby mi niekto vypisoval 😁 ale je jasne ze tí muži skusaju ci sa chytis a ak by si sa chytila nemali by problem ženu podviesť. To isté si myslím aj o Tvojom mužovi bohužiaľ, v mojom svete to určite normálne nie je ale ja dnešnému svetu už nerozumiem 🤷🏼‍♀️

bublinka1426
25. aug 2024

@michmich ja som taketo poslala do riti. pretoze si vypisoval a potom uz aj eroticky pritom sme mali sex kazdy den.

zuzka1117
25. aug 2024

Nikdy mi takto nikto nepísal a ani môj manžel by si nepísal s inými ženami. To by som teda netolerovala ani raz.

simona20201309
25. aug 2024

@michmich ja som v tomto presne ako ty. Nechýbajú mi žiadne lichitky od susedov, kamošov ci bývalých. Bohužiaľ chlap ktorý toto robí si potrebuje dokazovať svoju atraktivitu a stačí ze natrafi na pipinu ktorej také lichotky robia dobre a nevera je na svete.
Nikdy netreba dávať mužom príležitosti. Najhoršie co môže byt je keď sa muž nudí...
Môj cez den ani nevie kde ma telefón. Od rána dal už druhý krát prať, prezliekol periny a hneď po raňajkách som ho vyhnala von s dcérou. Mobil ma vedľa mňa. A najskôr do neho pozrie po večeri ako ho poznám. (Ja som na tom horšie... mam čas aj počas varenia 🤭)
Takže ak máte deti, tak by som ho zapratala do roboty žeby vypisovanie ženám nenapadlo ani vo sne...
Ak nemáte deti, posli ho do prdele

earlgrey
25. aug 2024

No čo asi chce? Pindu 🤣 ver mi, že sa nájdu také ženy, ktoré na to skočia a roztiahnú takému mužovi nohy. Mne keď niekto kecá somariny, zasmejem sa mu rovno do očí a poviem mu, nech si to nechá pre niekoho iného a pritom som slobodná, nezadaná ale takéto hlúpe reči nemám rada.

kristinapetronela
25. aug 2024

Ozaj sú takí muži čo majú na profilovka celú rodinu a píšu mi ... Dokonca ich stretávam teraz na kúpalisku .tam dokonalá rodinka a večer správa ako sa máš ...😥

bublinka1426
25. aug 2024

@michmich kolko ste spolu a mate deti?

ja som to tolerovala roky rokuce ale trapilo ma to az sa nakoniec cela dovera rozpadla. nemohla som tak zit , s pocitom ze si kazdy den mal potrebu pista s inymi. lebo to normalne nie je.

michmich
autor
25. aug 2024

@muchotrafka298 isiel poobede do druhej roboty, dnes ide zase tak som mu dala cas nech si oddychne. Ja idem do prace v septembri az tak mam casu plno. Ale asi treba chlapa zodrat aby nemal na taketo cas. Mate pravdu.

michmich
autor
25. aug 2024

@bublinka1426 jedno svoje a druhe male spolocne. Ano, dovera ide do haja takto. Ja som bola teraz doma, tak som porobila vsetko. On si zobral druhu pracu, tak som brala na to ohlad a robila som doma viac. Evidentne to bola chyba, no.

bublinka1426
25. aug 2024

@michmich ide. no a teda ste sa o tom bavili uz ci? lebo som necitala vsetko. spytat sa preco to robi ci mu daco doma chyba ale proste na rovinu., lebo toto je tazka zavislost.

zuzanita1609
25. aug 2024

@michmich nie zodrať,tak to asi žiadna nemyslí. Ale mala by si mu narovinu povedať,tak ja ti chcem uľahčiť život a ty mi ho s tým tvojím vypisovanim sťažuješ. Máš na to chrbtovú kosť,či nejaké empatické zmýšľanie,keď v normálnom vzťahu toto nie je normálne? Prečo ti nepríde pokosiť tá,ktorej dávaš lichôtky? Len toto by som mu ...😁

la_dolce_vita
25. aug 2024

Obavam sa, ze zamestnat muza nepomoze, to su proste take typy. Nevie byt bez toho a cas sa najde, ak sa chce. Seriozny muz sa moze aj nudit a nerobi to.

michmich
autor
25. aug 2024

@bublinka1426 raz sme sa bavili na podobnu temu. Nie konkretne toto ale celkovo vypisovanie s kazdou znamou a posielanie ❤️ A vtedy on nechapal, ze co riesim. Ze on pise bezne aj 70 rocnej kolegyni, ze jej napise, ze ju ma rad a to neriesim. Ze je to to iste lebo on to napise rovnako ci tej 70 rocnej ci 20.

bublinka1426
25. aug 2024

@michmich och nie. toto ja by som nezniesla. toto bdues trpiet do konca zivota? 🙄

zuzikxx
25. aug 2024

@michmich to je nejaky fake? nie je to normalne u verneho chlapa.. to len hral divadielko, ze to nic neznamena a jasne vypisuje 70rocnej..kks, to si mu verila? nezistne to nerobi ziadny chlap a je jasne, ze ak bude mat prilezitost tak Ta podvedie, za akym cielom by si to ty urobila ( sa sama seba spytaj..) tak preto to robi

vanilkovazmrzka
25. aug 2024

No mne by to az take zabavne nepripadalo kebyze som v tvojej situacii

michmich
autor
25. aug 2024

@zuzikxx tu konverzaciu som videla ked mi ukazoval jej vnucku. Takze tu konkretnu situaciu som mu verila ale napriek tomu sa mi to nezda v poriadku. Som tolerantna dost ale toto mi uz pride, ze ak to budem akceptovať tak nebudem tolerantna ale sprosta.

michmich
autor
25. aug 2024

@vanilkovazmrzka ani mne to nie je smiesne, ver mi. Prislo mi to ponizujuce, smutne vzhladom na to co sme si prežili.

vilma7
25. aug 2024

Tak ja neviem, môj muž trávi na mobile takmer nula času, číta knihy vo voľnom čase, má iné hobby, venuje sa deťom...takže u nás takéto nehrozí a ani ja nemám kadetade fotky, aby mne museli cudzí ľudia písať.