Spoznala som sa s jedným chalanom ktorý je zadaný. Tvrdi že to už dlhodobo nefunguje. Časom sme sa do seba zahľadeli a stretávame sa. Akurát že nevie ako ukončiť ten vztah. Majú ísť spolu na dovolenku a on nevie ako z toho vykľučkovať a že asi tam pôjde. Prepuklo skoro všetko ze chodíme von ale uhral to pred ňou. Že po toľkých rokoch ju nechce zraniť ale ze k nej nič necíti.. Nemozem povedať dáva ju na druhu koľaj a venuje sa mne - stále sme spolu. Asi si poviete ze som naivná. Ale má to cenu pokračovať ja a on a čakať ze hadam odíde a naberie odvahu?
Áno, čakaj, kým naberie odvahu, aby s oboma žil v jednej domácnosti. Budete super trojka. Akože ak je toto reálne, tak ani bicykel by som neoprela o chlapa, ktorý nemá gule a nevie ukončiť vzťah, v ktorom nechce byť. A ešte povie, že asi s ňou pôjde aj na dovolenku, lebo nevie ako to ukončiť. Je to chudák za mňa. Normálna žena by s takým nebola. A preto tipujem, že príspevkom sa niekto len nudí, ešte aj nick si dala deb**ný.
Naco Ti je zdielany frajer? Chalan, ktory ani nevie, co chce, lebo keby vedel, tak by bol bud s jednou z vas dvoch, alebo s ani jednou. Takeho partnera chces?
@158polica158 To je naozaj "dobrý" zaklad nového vzťahu....budovať si vzťah na cudzom nešťastí 🙄 nepochopím ženy, ktoré sa stretávajú so zadaným a ešte mu tie dristy veria...a vieš čo ma zaráža najviac??? Ty si čo za ženu, že si schopná spať s mužom, ktorí podvádza,klame svoju dlhoročnú partnerku???? Že ťa hanba nefackuje!
Áno.si naivná...asi mu tá druhá drží revolver pri hlave.ze musí ísť na dovolenku.,..asi tam budú každý spať v inej izbe a len na seba pozerať...to ti nevadí? A že je to " charakter" na ktorý sa budeš môcť spoľahnúť je ti asi tiež jasné
Vrchol naivity
@158polica158 On vie ako to ukoncit... ale neche. Naco aj?
@158polica158 podla mna su to vyhovorky a vztah ukoncit nechce, preco by to s nou zachranoval ked to vyslo najavo ze ju podvadza a stretavate sa, preco by s nou isiel na dovolenku? Za mna je to len klamar a namotal ta a drzi si ta ako bokovku, len si uzije chvile s tebou a predpokladam, ze nie si prva s ktorou podvadza. Inak, keby ju aj opustil, ty stojis o neverneho klamara? Teba by nezrali myslienky kedy to urobi tebe?
Je to chudak a k takemu pasuje len chudera... Prepac.
Och, to je trtko nechutný trápny. Ale vychcany je dobre
Jazdi na 2 naraz. Je to frajer
@158polica158 a ty mu to veríš? Ak by to tak bolo, už by s ňou nebol. Preto si myslím, že ťa má na hranie, je to fakt "charakter".
Ženy, poviete, že ten chlap je trtko, ale doma má navarené oprané a slečna sa postará o zvyšok,ani jej dovolenku nemusí platiť. Neviem,kto je trtko či on ,či tie ženy naivné, že jednu ukecá a druhá mu to tiež žerie
@158polica158 dievča nebuď naivná, nevie to ukončit lebo nechce a takto mu to vyhovuje, že vás práši obidve a vždy má za kým ísť. Necháva si proste otvorené zadné vrátka, to je také chlapské...
Áno, si naivná, ospravedlňujem sa za úprimnosť.. dám ti príklad ako dávam svojim malým deťom - keby to, čo robí svojej priateľke robil tebe, ako by si sa cítila?
Ajaj,,no tak vazne? Ved ked to evidentne tebe takto vyhovuje ze ma priatelku tak co chces radit?
Nevie sa rozist= nechce sa rozist
@158polica158 kolegyna mala dlhorocny prechodeny vztah, nasla si frajera, ktory bol ale zadany. boli spolu uz niekolko mesiacov, on sa dokonca na vianoce este stihol so svojou oficialnou frajerkou aj zasnubit. pritom poza chrbat uz mal moju kolegynu. nakoniec kolegyna otehotnela, takze snubenicu pustil k vode. ked mala dcera 3 roky, tak sa vzali. ale keby neotehotnela, ktovie, ako by trojuholnik pokracoval.
@158polica158 a snad ty tomu veríš? 😂 si naivná. nechce s a rozísť . Nechápem ženy, ktoré si začínaju so zadanými , to ste také zúfalé?
To už nie je ani naivita, @158polica158... To sa vola ze nebotyčna hlúposť...
@158polica158 to prevalenie vasho vztahu mohol zobrat ako prilezitost na rozchod a predsa to s nou urovnal.
Na tvojom mieste by som sa jasne vyjadrila, ze dost, stacilo sa spravat ako nezreli teenageri. A ze ma to takto uz nebavi. Daj mu najavo, ze takto uz fungovat nechces, co ak sa takto neferovo raz bude spravat aj k tebe?
@158polica158 a stíha vás obidve obsluhovať aj v posteli? Nevadí ti to?!🤮
@158polica158 robíš mu bočák. To je úbohé a ponižujúce. Keby som sa dozvedela, že muž s ktorým sa stretávam má priateľku, okamžite by som to ukončila.
A to ti nevadí že súčasne spáva aj s inou ženou? Pohlavné choroby, nič? 🙄 Možno by si sa veľmi čudovala aký majú harmonický vzťah, len pánko je veľmi dobrý herec...lebo väčšinou to takto aj reálne je . Si fakt naivná. 😳
Kua...mlady je sikovny. Sukat 2 baby sucasne. Palec hore.👍😁
@158polica158 nechápem prečo sa s ním stretavas. Nechcela by som ani pozrieť na takého chlapa ktorý udržuje dva vzťahy. Ak to urobil jej kľudne čakaj že to raz urobí aj tebe...
Ja ako neviem ale nedokázala by som si budovať svoje šťastie na úkor inej ženy .
Príde mi to dosť úbohé keď vieš že ma dlhoročný vzťah a aj tak si sním.
On sa nikdy sonou nerozide .
Klame teba aj ju naber svoju hrdosť a ser na neho keby mal o teba záujem už dávno ju nemá
@158polica158 mas pocit, ze ona je ta klamana. ale v podstate ste klamane obe.
ak nemá s tou partnerkou deti tak nevidím dôvod prečo sa nevie rozhodnúť, možno im to len momentálne neklape a potrebuje sa rozptýliť, potom ťa odkopne...daj mu ultimátum, buď ty alebo ona.
Jeho vzťah je úplne v poriadku preto to ukončiť nechce . Už len to že to pred nou uhral ? Ti nedocvaka? Veď kedy tak bol jeho vzťah napr naopak by bol cely stastny keby mu na to ta jeho prišla aspoň by mali už konečne dovod na rozchod ktorý on podľa jeho slov nevie ako uskutočniť . Ale nie on to ešte aj uhrava. Jasne že ten vzťah ukončiť nechce . Moja kamoska mala milenca asi 6 rokov do zadu , strašne dristy ako on manželku už nemiluje chce sa rozviesť ale nevie ako a blbosti .. kamkska ho samozrejme nechala a on je so svojou manželkou doteraz 🙄🙄 toto sú typické dristy zadaných chlapov len aby milenka s nimi ostala
Však vám to celkom funguje v trojici, nie? Pokračovať sa dá do nekonečna.