Ahojte baby.
Zaujima ma veľmi vás názor,vaše myšlienky.
Ak váš kokega/kolegyna, ktorú nepoznáte ale pracujete už nejaký čas v rovnakej firme.
Ak vidíte že má veľkú kyticu, pri odchode domov ( v tomto prípade žena) čo si pomyslíte ( čo vám napadne ) ako prvé ?
Dúfam že som to napísala zrozumiteľne čo od vás chcem. 😂😂
Zatiaľ ďakujem a pekný večer
ide na oslavu, a kupila oslavencovi kyticu.
Alebo jej niekto poslal kyticu do prece, bud stitel, alebo manzel, lebo ma sviatok, vyrocie, nieco, hocico.
Ale ma sviatok a kupili jej kytku kolegovci.
V konecnom dosledku mi je to uplne jedno.
Ze jej muz poslal do prace kvety?
Pomyslím si, že má sviatok a niekto na ňu myslí.
Hej, tiez ze sa jej team poskladal, ze bud ma narodeniny alebo odchadza alebo nejaky uspech...
anketa to je k čomu? pokiaľ ide o to či si niekto predstaví kvety od milenca, tak to skôr asi nie 😜
Nič 🤷🏼♀️ čo si mám myslieť?
Uz aj kytica je dovod na konspiracie?
Ze ma peknu kyticu. A hned ako zide z oci zabudnem ze som ju videla.
Nič.Nezaujíma ma to.Prečo by malo.
okrúhle narodeniny a kolegovci darovali...
Ze závidís ...
Ak je to kolega, tú kyticu má pre partnerku, alebo niekoho, kto niečo oslavuje.
Ak je to kolegyňa, je tých vecí viac. Dostala kyticu do práce, kytica je pre partnerku alebo pre niekoho, kto niečo oslavuje. Alebo niečo oslavuje ona a niekto z práce jej dal kyticu. Tada.
Trénuje na krajské kolo súťaže v aranžovaní kytíc.
Jej musím už konečne domov kúpiť kvety
Že mala narodeniny…a tebe autorka čo napadlo?
@klarissa25 😱🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Zaujímavé odpovede, ďakujem každej ktorá normálne odpovedala.
Že niečo oslavuje a že ty by si chcela tiež takú 🤭
Och baby, ja som dostala tu kyticu. A prekvapilo ma ako kokega zareagoval.
Mňa by hneď ako prvé napadlo že má narodeniny daný človek .
Ako zareagoval?
@viestta ty aby si niekde nebola aj s tvojimi konšpiráciami 😂😂
Narodeniny, povýšenie a poslal jej ju priateľ, alebo dostala od kolegov. Inak na toto si spomeniem, ako kytice stále posielal kolegyni frajer. Mám pocit, že to boli teatrálne gestá, lebo si ju inak vôbec nevážil a len si ju takto kupoval (ona bola krasna, múdra, pracovitá, doma mu poskytovala 100% servis, naozaj žena, ktorú by si každý prial). Keď sa s ním rozišla, ešte jej to splechol, koľko penazi na ňu minul.
@candii ty odchádzaš? 😂😂😂
Jedna z možností, že odchádza
Takže ty si moja kolegyňa, takmer sa nepoznáme, odchádzaš domov s veľkou kyticou a zaujíma ťa, čo si myslím? Chápem to správne? Ak áno, nemyslím si vôbec nič - keďže ťa takmer nepoznám. A asi mi je to aj celkom jedno a nezaujíma ma to. Ale zas ja to mám tak, že sa všeobecne nestarám do vecí, do ktorých ma nič. Prepáč.
Čo bolo zvláštne na tom, čo sa ťa opýtal
@nikaeli v pohode, každý sme nejaký
Že mala nejake jubileum a kolegovia sa poskladali na mily darcek.