Keď je jeden z partnerov neplnoletý

12. apr 2024

pridu vam normalne velke vekove rozdiely, kedy je jeden z partnerov neplnolety? napr. 7 rokov; 16 a 23? lebo vo vela diskusiach som citala prevazne kladne nazory, co ma celkom zarazilo.

oblaacik
12. apr 2024

Moj partner ma dva krat tolko rokov kolko ja…som ta nastastnejsia zena na svete 🙂

zuzanka.zuzu
12. apr 2024

16 a 20 nie je v pohode, 18 a 22 je v pohode... pre mňa a moje deti. ostatní nech si žijú ako chcú, aj keď názor na nich mať budem 😉

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
konikmodry111
12. apr 2024

Môj manžel je starší o 9rokov. Kazdy si môže vybrať partnera akého chce, koho čo po tom aký majú cudzí ľudia rozdiel

nika11103
12. apr 2024

Ja si myslím že to je ok už tých 16 rokov dajme tomu ok. Ale za mňa je rozdiel vek 12 a 20 a čo ja viem 40 a 50. To je veľký rozdiel

nika11103
12. apr 2024

Ja som
V takom mladom veku mala “frajerov” tiež približne v mojom veku . O 7 rokov staršieho ani neviem kde by som ako 16 ročná stretla
.

cuoredi
12. apr 2024

Ja som mala ako 16 ročná 23 ročného. Ale trvalo to iba chvíľu, sex sme spolu nemali a aj napriek tomu že vyzeral super bol po čase pre mňa príliš pokojný/nudny 🙈 popravde sa mi rovesníci smiali že akého starého fotra som si “narazila”

autor
12. apr 2024

@cuoredi ano tak ale nie je ti to zvlastne ked sa na to spatne pozries ze preco by mal mat 23 rocny chlap zaujem o 16 rocne “dieta” este v podstate

autor
12. apr 2024

@zuzanka.zuzu ano suhlasim

lucia147852
12. apr 2024

Pokial je to 15 a 20 tak nie, keď už 20-25 je to niekde úplne inde.

cuoredi
12. apr 2024

Hej je.. a tiež by som asi nebola moc s tým ok keby mi tak príde domov dcéra. Ale zasa tento bol dobre vychovaný, hneď sa predstavil aj rodičom a mame bol asi sympaticky keď ma s ním pustila von.

andrejka1974
12. apr 2024

Ja som mala 16 a môj vtedy priateľ 22 a upne v pohode a zostali sme spolu bol môj prvý a už sme spolu 32 rokov manželia poznáme sa 34 rokov a neľutujem

domkakvet
12. apr 2024

Ano je to v poriadku.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cimage
12. apr 2024

Ja som mala 17 a moj muz mal 22. Neprislo mi to divne a stale mi to nepride divne ani po 23rokoch co sme spolu. Cudne by bolo keby 16rocna mala 50rocneho, to je az uchylne, ale ak im to vyhovuje, tak s tym nikto nic neurobi

nika23t
12. apr 2024

Mam tri dcéry, keby mi niektorá v 16 doviedla 23 ročného, asi by som bola nešťastná. Keby 20 ročná príde s 30rocnym,neriesila by som, keby s 50rocnym,asi by som mala reči, ale čo už. Ale kým nie je dospelá, nech ma frajera primerane k svojmu veku.

slovenka753
12. apr 2024

no medzi mnou a manzelom je 9 rokov. ked som mala 16 bolo by to vela. v 26 to vela nebolo

andrea901
12. apr 2024

S manzelom som sa dala dokopy ked som mala necelych 17, on je o 8 rokov starsi, tak mal vtedy 25. Velmi sme si rozumeli aj rozumieme dodnes o dalsich 17 rokov neskor, z coho sme 9 r manzelia. Vacsina mojich kamaratok ma starsich manzelov, podobne ako ja o 5, 8, 10 rokov a tiez sa s nimi zoznamili takto skoro ako ja cca v 16tich rokoch a vsetky su so svojimi manzelmi dodnes ... Ale nie vzdy motyka vystreli, to je fakt... Mam dvoch malickych synov, neviem si predstavit ako by som reagovala v podobnej situacii ja keby som mala dceru, ale urcite by zalezalo na viacerych faktoroch, nie len na vekovom rozdiele.

timea301196
12. apr 2024

Ked som smanzwlom zacala chodiť mala som 17 a on 23 😀

lukbe
12. apr 2024

Aj väčší rozdiel je v poriadku.

30katrusa40
12. apr 2024

Ja som začala chodiť s mojím manželom keď som mala čerstvých 17 on mal vtedy 22 . Už sme spolu 16 rokov .

lili1313
12. apr 2024

Áno, je to ok. Mne sa v tom veku páčili chalani pár rokov po dvadsiatke. To je podľa mňa to podstatné - stále sú to chalani, čiže je to OK. Taký 30 ročný MUŽ so sestnastkou, to je už za čiarou.

lili1313
12. apr 2024

"preco by mal mat 23 rocny chlap zaujem o 16 rocne “dieta” este v podstate" lebo 16 rocna už často ani nahodou nie je dieťa a 23 rocny obvykle ešte nie je chlap 🙂

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vkatush
12. apr 2024

Poznám pár, začali spolu chodiť (naozaj len chodiť) keď mala nejak 13/14 a on 21/22.

Sú spolu už takmer 15 rokov, nedávno svadba a bábo.
Áno, začiatok bol pre všetkých zvláštny a rodina mala na to veľmi ostré názory.

veronikaa1998
12. apr 2024

Ja som mala čerstvo 17 rokov, môj už manžel mal vtedy 26 rokov. Sme spolu 8,5 roka z toho pomaly rok manželia a bývame spolu už 6 rokov a máme 2 deti. Nevidím na tom nič zlé.

bennn
12. apr 2024

Nie nie je to normálne. Je to ale bohužiaľ bežné. V dnešnej dobe, je to najvýhodnejšie pre obe strany. On už má väčšinou nejaké zázemie, peniaze, auto, možno byt, záleží či študuje alebo pracuje, a môže ju brať po výletoch, a voziť hore dole... to je jeho nástroj, jediný ktorý má, pretože si nedokázal nájsť rovesníčku. No a on si s ňou užíva (pre niektorych to bude znieť zle ale tak to je).

Na strednej škole má väčšina dievčat z každej triedy frajera staršieho o 5, 7 až 9 rokov.
Osobne to odsudzujem, pretože napriek tomu, že cítiš ako chalan, že si najviac rozumieš s rovesníčkami, a tie majú frajerov s ktorými sa nemôžeš rovnať, tak si proste mimo hry a zostávaš sám, zožiera ťa to a pôsobí to na psychiku a vlastne celý tvoj život. Potom keďže 90% z dievčat/žien je zadaných, sa sústredíš na školu/zábavu/prácu ani nevieš ako a máš 30, žiješ u rodičov či v podnajme a užívaš si peniaze ktoré zarábaš pre seba, čiže nič extra nenašetríš, nieto na hypotéku.

Zatiaľ čo iní tvoji rovesníci mali pred 15timi rokmi románky a vzťahy, a v súčasnosti rodiny a deti, ty si zostal na ocot.

S pochopením u žien sa to nestretne, skôr s urážkami, ale štatisticky je preukázané, že muži vstupujú do manželstva starší ako ženy, že je oveľa väčšie množstvo mužov v 30tke single ako žien, či bez akýchkoľvek skúseností so vzťahmi.

A na záver len dodám, že z biologického hľadiska by mala byť žena vo vzťahu tá staršia o cca 4 roky, ak sa pozeráme na priemernú dĺžku dožitia, aby boli spolu čo najdlhšie.

mantilka
12. apr 2024

Závisí od toho, aký vzťah budete mať. V takom veku by to malo byť randenie bez sexu. Snaž sa ho čo najdlhšie spoznavať, aby ťa nevyužil a nezlomil ti srdce. Keď ťa bude veľmi rychlo tlačiť do postele, nie je seriózny.

anketkarka
13. apr 2024

Záleží od vyspelosti oboch. Ak by si moje dieťa doviedlo staršieho, tak by som sa ho snažila spoznať a ,,odhadnúť" či to bude dobrá skusenosť, alebo radšej dieťaťu dohovoriť.