Keď druhá strana chce byť sama a nemiluje vás

26. mar 2021

Ahojte, už ste zažili ten pocit keď ste niekoho tak strašne moc milovali ale vaša druhá polovica sa zo dňa na deň rozhodla že chce byť sama a nemiluje vás ale časom možno bude opäť cítiť lásku? Či už to bolo kvôli povahe, finančným problémom, rodine...? Ako ste to prežívali?

littlebubble
26. mar 2021

Myslíš pocity partnera? Alebo svoju druhú polovičku seba.

autor
26. mar 2021

@littlebubble partnera/partnerku

littlebubble
27. mar 2021

Treba si povedať, že ten človek si ťa nezaslúži.Žiadne znovu väčšinou nebýva.Je to len decentné -rozchádzam sa s tebou.
Potom niekedy príde obdobie keď sa z toho ty dostaneš a ten človek príde s tým, že mu chýbaš.Tebe to už bude jedno.
Treba milovať hlavne sám seba.Človek ktorý naozaj miluje si nedáva v láske ,,pauzu,,.
Nie si rohožka, pamätaj.Keď je koniec tak je koniec.

autor
27. mar 2021

@littlebubble pravda 🥺

bejbytinks
27. mar 2021

Zažila,bolo to veľmi bolestivé,mal na to dôvod(jeho osobný problém) ale nebol to dôvod na to aby ma od seba odháňal...po čase snahy som to skončila,on sa dal z problému do poriadku a hneď sa chcel vrátiť,niekoľkokrát to skúšal ale už bolo neskoro 🙂

alvaluka
27. mar 2021

Veci sa nedeju zo dna na den.

deti95060810
27. mar 2021

treba to jednoducho len prežiť. Po čase každá bolesť prejde - aspoň o trošička.
Po tejto skúsenosti - po približne roku - ostaneš zocelená a pripravená na nový vzťah....

syslik81
27. mar 2021

kazdy z nas to uz zazil - rozchod vzdy boli ale casom preboli a clovek si najde ineho a zostanu len spomienky ... nikdy to nebolo a nebude lahke ale treba ho nechat ist a necakat ...

marcellka32
27. mar 2021

@deti95060810 žena sa dava dokopy rok a chlap mesiac 🙂

desore
27. mar 2021

Casom mozno bude citit lasku??? Zo dna na den to nebolo, osoba dlho nad tym rozmyslala. Ak je to chlap, je v tom druha zena. Maximalne lutost, ze to skoncil, ak sa bude mat v zivote horsie ako predtym.
Porazeneho to boli, vitaz odchadza so zastavou. Moze to boliet rok, dva. Celkovo je zena pripravena za 2 a viac rokov na vazny vztah, kym vytriedi zrno od pliev.

lindous
27. mar 2021

Ja som bola na druhej strane a možno mi pri ex vykĺzli v ľútosti podobné slová, on sa začal strašne snažiť, aby sa to zlepšilo a ja som mu to nedokázala povedať úprimne, takže náš vzťah sa ešte chvíľu naťahoval a trpeli sme obaja.. nie som na to hrdá, mala som byť otvorená, ... Čo tým chcem ale povedať tebe je, že na to "možno" sa určite neupínaj.. Keď už sa raz od seba vzdialite, tá láska sa z ničoho nič neobnoví, na to by ste sa museli obaja snažiť a niekedy bohužiaľ ani to nestačí... takže ako každý iný rozchod, oplakať, prebolieť a pomaličky sa posúvať ďalej... Viem, že to je náročné, drž sa

autor
27. mar 2021

@bejbytinks no väčšinou to tak býva že keď ten druhy si uvedomí o čo prišiel pr. po roku tak sa bude chcieť vrátiť ale už bude neskoro 😔

autor
27. mar 2021

@syslik81 a najhoršie je keď ideš na tie miesta kde ste spolu chodili alebo aj na začiatku vzťahu a v hlave sa to začne všetko premietať... Dosť to bolí

moonlight1210
28. mar 2021

To je tak, ked sa aktualne dusevne stavy rozidu.
A je tazko to silit. Lebo silenim sa problem nevyriesi, iba odsunie, aby zas vyskocil inde (a horsi).

Daj si teda tiez odstup. Daj mu priestor. No vyuzi ten cas, aby si sa zamerala na seba.

Je mozne, ze az sa on poriesi, tak sa vrati a ty uz budes vyrovnanejsia zena s nadhladom.

Alebo sa uz dokopy nedate, ale ty stretnes ineho muza uz ako skusenejsia a rozumnejsia vdaka praci na sebe.

Je totiz mozne, ze tou tvojou bezhranicnou laskou si mu nedala priestor precitit na kolko si dolezita, lebo si sa obrazne ponukala na podnose cela. A tak si jednoducho tu jeho lasku k tebe uhasila.