Keď chcete chlapa, spravíte prvý krok?

9. jún 2024

Väčšinou spraví prvý krok chlap ale keď už sa zamilujete, máte odvahu ho spraviť aj vy? Ja som na to v živote nabrala odvahu 3x. Hneď 1x to dopadlo dobre a skončilo to vzťahom. Ale tak asi pred 4 rokmi som bola odmietnutá a včera sa mi to stalo znova. Aspoň teraz viem, čo prežíva muž keď ho žena odmietne. Tiež som za život viacerých odmietla keď sa mi nevideli a chcela som byť s nimi len na báze kamarátstva.

Ako to vy riešite keď chlap s vami flirtuje a vy sa namotáte? Máte odvahu spraviť prvý krok? Alebo budete aj niekoľko mesiacov čakať, či sa chlap rozhýbe?

nikoletta1712
9. jún 2024

Vždy som urobila prvý krok, keď sa dotyčný nejak k tomu nemal…Keď niečo chcem, tak idem si za tým a poviem/urobím narovinu…Zatiaľ som nikdy odmietnutá nebola…A tie debilné reči, že muž má ženu dobýjať🤦‍♀️…Kedysi možno áno…Toho som sa nedržala, nedržím, nebudem držať…

haraburdova
9. jún 2024

Ja som pred 4 rokmi spravila prvy krok a prave som uspala nasu 5mesacnu miniverziu 😄

Nikdy predtym som neurobila prvy krok a velaraz som sa namotala na flirtovanie. Tak som to skusila takto a vyslo. Zalezi od chlapa a od okolnosti. Ak to ma vyjst, vyjde to bez ohladu na to kto ten prvy krok spravi.

zuzanka.zuzu
9. jún 2024

nie nikdy. a najtrvácnejšie mi vydržali vzťahy kde som chlapa ešte aj podusila než sme sa posunuli k rande, puse, sexu, vzťahu, partnerstvu... 😜 ale ono dosť závisí aj na tých chlapoch o ktorých má žena záujem, mňa očividne priťahujú takí ktorým sa nemôžem podsunúť. aj takéto mám samozrejme za sebou, ale asi práve preto to nevydržalo 🤷

personality
9. jún 2024

Ja si myslím, že áno, keď niečo chces, choď si za tým. Akurát že by bolo dobré urobiť to tak rafinovane, že by si ten chlap myslel že to chcel on 🤣

20erika07
9. jún 2024

Pred manzelom čo som mala frajera, tak on sa velmi nemal k činu, ale boli z jeho strany viditeľné sympatie, nepamätám si už presne aky krok som spravila ale určite som to bola ja co ho spravila. A pri manzelovi, pokukavali sme po sebe v jednej partii, srandovali a jemu stačilo urobiť jeden maly nevinny krôčik a nevahala som, ale ja som bola hotová z neho uz dlhšie, takze som sa mu prvá ozvala uz mimo partie 🙂 tahame 17,5r . A uz to hadam spolu dobojujeme 🙂

fido69
9. jún 2024

Čo si predstavuješ pod pojmom "prvý krok"?

200 rokov ženy bojujú za emancipáciu. A teraz, keď ju už majú, tak sa nevedia rozhodnúť ako má vyzerať mužské dvorenie žene? 🤔

lucia13022023
9. jún 2024

Jasne ze ano, sme v 21.storoci😁

domkakvet
9. jún 2024

Nie nespravila by som prvy krok, lebo vzdy ked som ho spravila nedopadlo to dobre, muzi su lovci, tak ze treba im prvy krok prenechat.

babulkomale
9. jún 2024

Mala som viacero viacrocnych vztahov, kym som sa vydala, ale nerozumiem, co myslis tym prvym krokom.
Akoze vrhnut sa na neho, pritlacit ho o stenu a bozkavat ako v serialoch?

muchotrafka298
9. jún 2024

Flirt je jedna vec, iniciativa vec druha. Ja prvy krok neurobim, nech neni som za zufalku roka…. Hodim navnady a uvidi sa ☺️

stanislavicenka
9. jún 2024

Ked nieco chcem, tak sa vyjadrim. Nebudem predsa mesiace dumat, ci dany pohlad, dotyk nieco znamenal. Chcem to vediet🤷. Lebo ak potom clovek zivi v sebe falosne nadeje, a vysledok nedopadne podla ocakavania, je to este horsie

anketkarka
9. jún 2024

Neviem čo všetko sa je prvý krok. Ale chlap, ktorého treba zbaliť, pre mňa nie je dosť chlapom a tak to v tom vzťahu bude aj fungovať. Ak nemá chlap ,,gule" na to byť odmietnutý, tak nemá dosť odvahy ani na lásku. Nezaslúži si potom lásku, úctu a rešpekt.

candii
9. jún 2024

Čo ja viem. Tak sa som väčšinou flirtovala a tým som povzbudzovala odvahu toho muža. Keď som videla že nereaguje alebo mu je to nepríjemné a neopätuje to, tak som ho pustila z hlavy.

sissy27
9. jún 2024

Nie, nespravila som nikdy prvy krok a nehodlam na tom nic menit. Ja potrebujem zivotaschopneho, zdravo sebavedomeho chlapa, nie niekoho, koho budem musiet vodit za rucicku a postrkovat k nejakym rozhodnutiam.

svetlonos
9. jún 2024

Keď som videla, že muž evidentne záujem má, urobila som prvý krok, uplne s prehladom a pomerne rychlo. Aj u manžela. On navrhol prvé rande, ja druhe a od vtedy sme spolu. Na len vedenie sa za ručičky asi nie som. Viem co chcem, chce aj on, tak som iniciativna a hra na mačku a myš v tomto pripade je pre mňa otrava.
Raz má jeden kamarát veľmi pekne odmietol, asi to mal dopredu pripravené, keďže tušil, ze ho v tomto zmysle oslovím 😁 Potom som aspom vedela, ako ma berie a bolo všetko fajn.
Určite by som neoslovila priamo suseda, ktorý ani netegistruje, ze existuje m 🙂.

denithestrange1993
9. jún 2024

Ano, viem. Odvaznym stastie praje.

pralinka25
9. jún 2024

ja nikdy. flirt ano ale pockala som si. mna totiz ani nepritahuju chlapi ktorych treba postrkovat alebo lovit. pre mna je sexi prave to ked chlap vie co chce a ide si za tym. kazda to vsak mame inak. takze zalezi od teba a tvojej preferencie co ti vyhovuje.

libertz
10. jún 2024

bez urazky ale netusis co to je byt chalan a zazivat odmietnutia tolkokrat. Zato ze si to zazila dvakrat... nehovoriac o tom ze kolkokrat zeny vedia byt pri odmietani neskutocne hnusne. Aj ked mne sa to tusim vyslovene hnusne zatial nestalo. Dneska uz chalani kolkokrat radsej ani neoslovuju, ked sa dotycnej paci je to flirt ked sa nepaci je to obtazovanie..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laurika999
14. jún 2024

Nerobila by som prvý krok