Keby ste si mohli vybrať, akú výšku by mal mať váš partner?
Aspon 190🙂)
Nezáleží len na výške ale aj na celkovej postave. Lebo ja mám 184cm čiže dosť vysoká a mne sa nepáči keď chlap je vysoky a chudý 🫣 to je také nechutne 🤣 čiže vysoky ako ja ale muzna postava, nie hajzlovy pavúk🤣
Moj ma 194 cm a som spokojna velmi a ja mam 160
presne takú akú má.. 180
Taku aku ma, 186cm cca :D
ja som si vybrala dobre, ja 173 a muz 183
Ja mam 158 ,on 183 . Som spoko, pod 180 moc chlapov nemusim
Vekom človek chape,ze výška nie je az tak podstatna. Uprimne by mi nevadilo mat aj nizsieho partnera.
Sme s mužom rovnako vysoký a keď máme nejakú príležitosť a idem si dať vysoké topánky tak to tak divne vyzerá takže v tej chvíli by mohol mať o 10 CM viac
Keby sme si mohli vybrat... ved sme si vybrali. Nezijeme v krajine, kde su nutene sobase, takze kazdy si snad slobodne mohol/moze vybrat 🙂
Ja som si vybrala môjho so 173 cm výškou a je pre mojich 158 cm ideálny 😊 My malé pivá máme výhodu, že 99% chlapov normálneho vzrastu je od nás vyšších, tak je z čoho vyberať 😉
Ja mám 163 cm a môj muž 183 cm, pre mňa je tento rozdiel ideál. Ja nosím často aj opätky a necítila by som sa dobre keby som bola rovnako vysoká ako muž. Mne sa páči keď je tam väčší rozdiel. Ale zas 190+ muži sa mi tiež nepáčia.
Ja mám 175 a manžel 193 a úplne mi to vyhovuje.
Ale bola som aj s chalanom mojej výšky, aj pár cm nižším.
Ja mam 173 a muž cez 190 to mi vyhovuje mám rada vysokých chlapov aj postavou mohutnejsich
189, 9 😛
Mám 163 a môj muž má 186.. tak sa mi to páči a ak by bol vyšší páčilo by sa mi to tiež..
Pre mna je ideál 185-190 👌
180 a viac. Mám takého. Malí muži sú pre mňa nepríťažliví.
Asi tak o 10 CM viac než ja. 🙂 Ja mám 165cm, manžel asi 176cm a je to super. 🙂
Ja mám 176, manžel 186, ideál tak minimálne tých 180 a max 200 🙃
Mne sa páčia vysokí, čiže 190+ 🙂
Architekturu.😀 Som v prvom momente nechapala ze co su to za odpovede tie cisla.
Môj bývalý mal 199 cm a 106 kg - dokonalosť pre mňa…Presne takú istú výšku a váhu uprednostňujem…
on 180-185cm ja mám 170
Mne sa vzdy pacili vysoki muzi a takeho aj mam
Ja som malá, mám 162cm a muž má 175cm, niekedy si prajem, aby bol nižší, páči sa mi keď sa partneri objímajú tak zároveň (že sa muž nemusí sklaňať) a niekedy si želám aby mal 2metre 😂 ale som v pohode s našou výškou, aj s opatkami som nižšia ako on. Ak sa teda bavíme o výške tela a nie škole 🤔🧐😂