Kde sú všetci správni muži?
@minenkak 😂👍
Išiel kúpiť chlieb , lebo jeho správna manželka kúpila všetko možné, ale chlieb nie 😆
aj ja mam doma prave sa zvrta v kuchyni,nasla som azb pred 40tiaktov
Prave dovaril a umyva si po sebe.
@minenkak
@maca1984 pridavam sa do klubu. Už sa mi to veľa krát stalo a neskor som poslala muža do obchodu alebo sme isli spolu dokupit zvyšné zabudnuté veci 🙈😂😂 zajtra po práci ideme do obchodu, tak dúfam, že nič nezabudneme kúpiť aj napriek zoznamu 😂
Autorka, jeden leží vedľa mňa a oddychuje pred nočnou.
Jeden taky je u mňa.Ale musela som na neho dlhoooo čakať. Predtým som mala bohužiaľ chybný kus 😁.
@minenkak tak toto nastve 🙈 inak sa nám to pomerne často stáva. Veci, ktoré potrebujeme nekúpime, ale somariny už áno a potom na seba "nadávame", že zase sme nekúpili to čo sme chceli/potrebovali 😂 napr. také mlieko som kupovala takmer mesiac a pečenie som tak vždy musela odložiť. A kvôli jednej veci do obchodu nechcem ísť, lebo zase by som odchádzala s taškou plnou blbosti a o pár desiatok € ľahšia 😁
Čaká na svoju svokru, ktorá dostáva transfúziu, na chodbe. Sme tu od rána, od siedmej. Najprv čakanie na odber, potom na výsledky, medzitým odbehol na nákup do Lidl, kúpiť kvety na pohreb, ktorý sme v medzičase stihli... a teraz čakáme, kým krv dotečie a pôjdeme najprv odviezť mamu a potom aj my domov. Má v tomto svätú trpezlivosť.
Autorka a hneď aj koľko správnych žien tu máš
Asi autorka zabudla napisat spravni nezadani muzi, tiez sa pridavam k otazke, kde su ti nezadani ...
Ti správni sú väčšinou dávno dlhodobo zadaní.
Neviem, či autorka chcela zrovna čítať, ako máte tých správnych vy doma 🤭
Treba mat otvorene oci, naskladane priority a byt flexibilna vo vsetko ostatnom 🙂
Spravnych muzov si doma strazime 😂 neviem,kde su. Ja som mala stastie na dobreho muza a veru musela dlho a vela hladat,kym sa objavil. Aj ked ma vie nastvat,nedala by som ho za nic.
Rozchytali sa ako teple rozky, dasli musia dorast
@fido69 Chodím spávať dve až tri hodiny skôr ako môj muž,správam šesť až deväť hodín,on tri až päť.V sprche a pred zaspaním ,keď mám úplne čistú hlavu,ma vždy osvieti ,čo som zabudla alebo ako vyriešiť najlepšie nejaký problém, ak sa vyskytne,dokonca som už dve noci sama spala v posteli,tak áno myslím aj na kokosový olej v posteli ktorý používame ,aj ako lubrikant pri sexe 😋😛😝😜🤪A my v posteli spíme ,len spíme
Tu jeden leží a prdí vedľa mňa