Kde ste spoznali mužov zo zahraničia?

12. aug 2024

Ahojte… veľmi by som chcela muža nie Slováka.. akurát neviem ako sa s niekým zoznámiť.. stačí ísť na dovolenku? Alebo cez sociálne siete ste sa spoznali? Mám 22 rokov a najradšej by som sa odsťahovala za niekým do zahraničia.. nejaký Španiel , Ind, Talian… 🥰

dadis
12. aug 2024

Ind? 😅

bessie12
12. aug 2024

Mám Holanďana. Spoznali sme sa v práci.

autor
12. aug 2024

@dadis áno, či ako sa hovorí mužovi z Indonézie ?😂

egonsk
12. aug 2024

spaniel, talian, albanec, atd ... tieto narodnosti a tmavsie rasy s temperamentnou povahou sa ti ponukne aj sam, ked tam vybehnes sama na dovolenku. Otazne je, ci potom nebudes plakat do vankusa dlhe vecery, ked zistis, ze ich mentalita a zvyky su dost odlisne nasim.

sisa_s
12. aug 2024

Dovolenka, internaty, kde su zahranicni studenti 😀 ale teda Ind, brr, co chces byvat s celou jeho rodinou v 1 dome a robit sluzku? 😀 ani pekni nie su

vilma7
12. aug 2024

Vidíš, a ja som v zahraničí a chcela son Slováka.
Ak je to len cesta, ako sa dostať do zahraničia, tak dnes to nie je problém ani bez chlapa.
Nájdi si prácu cez agentúru a tam ich už budeš mať kopec okolo seba.

egonsk
12. aug 2024

@sisa_s ale zasa dokazu vymenit koleso na bicykli aj motorke iba pomocou srobovaku a kladiva ! 😅

marianarem
12. aug 2024

Ja som bola 2 roky s Talianom, stretla som ho na ulici, ked sme boli s kamoskou na dovolenke.

dadis
12. aug 2024

Ja som si predstavila Raja Koothrappaliho z Big Bang Theory 😅.. ale inak Taliani su moja srdcovka... asi by som sla do Talianska/Spanielska pracovat a byvat, ak by som bola slobodna..ved sme v eu, jazyk asi poznas..

amelia89
12. aug 2024

@egonsk 😂boze ty tak trepeš v kazdej druhej teme.

kiki68
12. aug 2024

Tinder 😂😂

amelia89
12. aug 2024

nehladaj si chlapa na to aby si sa za nim odstahovala, pracuj sama na sebe a odid do zahranicia sama a ked budes mat stastie stretnes tam aj svojho chlapa (mozno prave slovaka co ty vies….)

vevesh
12. aug 2024

Jednoducho....v zahranici😀🫣len ma zarazil vyber....preco spaniel, talian, ind? Mas blizko ku kulture, ci preco taky vyber? ako ja som chcela slovaka, nechcela som cudzinca...a slovaka nemam, cudzinca ano😄🙃🙃

liliana8
12. aug 2024

Vies, ze India a Indonezia su 2 rozne krajiny, ano?😅

egonsk
12. aug 2024

@amelia89 vymena kolesa (oprava defektu) len s pomocou srobovaku a kladiva je kolegova osobna skusenost priamo v Dillí (india). 😁 Ja som zasa videl otvarat a repasovat zatavenu autobateriu, tiez pomocou srobovaku, kladiva, lyzice a maleho PB ohrievaca 😅

amelia89
12. aug 2024

@liliana8 podla mna vobec a hlavne chce nejakeho typka z indonezie aby sa za nim odstahovala a potom spolu robili čo? zili v ryzovom poli alebo ako🫣

amelia89
12. aug 2024

@egonsk ja som narazala na tie tvoje starodavne predsudky o tom ako spanieli a taliani a “ini tmavi” sa budu ponukat babam na plazi a ako bude plakat do vankusa s takou narodnostou…

maca1984
12. aug 2024

Choď na dovolenku do Egypta, keď sa "2x usmeješ" na správneho čašníka, upratovača, budeš mať aj ty svojho habibáka. Sice to nie je španiel, ind, talian ale mám silný pocit, že je ti úplne jedno odkiaľ bude, hlavne nech je "zahraničný".

melanta
12. aug 2024

Vieš, že obyvatelia Indonézie sú Indonézania a nie Indovia? Indovia žijú v Indii a to je úplne iná krajina. A vieš, že stačí vedieť anglicky a ideálne aj malajsky a môžeš ísť žiť a pracovať do Indonézie bez toho, aby si vopred niekoho poznala? Vieš, že môžeš ísť takmer do každej krajiny na svete, ak ovládaš jazyky potrebné v danej krajine, ak máš vzdelanie, ktoré akceptujú v danej krajine a ak máš zručnosti, ktoré v danej krajine potrebujú a že k tomu nikoho nepotrebuješ?

teki1
12. aug 2024

Ak sa ti páčia tmavší muži,aj u nás takých nájdeš a choďte spolu do sveta.
Ak sa tam chceš odsťahovať a dufaš,že ťa tam muž cudzinec zabezpečí,tak ťa asi sklamem.Oni zas dúfajú,že sa oženia s bohatou turistkou,čo bude živiť ich.

ibatanecnica
12. aug 2024

Pridi k nam do Nitry. Tu je Indov a Indov😄

mabenn
12. aug 2024

vyber si nejaku vysoku skolu s vysokym poctom zahranicnych studentov a namiesto pochybneho chlapa z dovolenky, ziskas vedomosti, titul, skusenosti, sebahodnotu, zazitky, ale o toto asi nejde

janickacrazy
12. aug 2024

Ja som mala dvoch zahraničných frajerov, oboch som spoznala na Slovensku. 😁

h2
12. aug 2024

Poď dovolenkovať na južné Slovensko, tu máš "nie Slovákov", koľko len chceš. Dokonca mnohí aj obstojne hovoria po slovensky, síce s prízvukom, ale o tom potom. 🤣

egonsk
12. aug 2024

@amelia89 aj ked budes popierat fakt, ze ich temperamentna povaha a volne spravanie je tym vseobecne zname, nic to nezmeni na tom, ze to tak je. A s tym plakanim do vankusa je to tiez tak, ze tem vo forach na tuto temu je pozehnane a zvacsa prave od zien, ktore nevedeli o danej kulture nic a nasledne ostali zaskocene. A neviem ako ty, ale ja vobec nemam pocit, ze by autorka vobec trosku tusila do coho chce ist.

Tu zeny pravidelne ukamenuvavaju napriklad uzivatelku lenkakravcova za jej nazory, pritom niesu extremne a iba prezentuje aj ine postoje pochadzajuce z inej viery.

Takze zrazu je vsetko ok a ja pisem podla teba hluposti, reap. mam predsudky, iked pravda je uplne inde? Tomu sa vravi dvojaky meter, nevedomost, zamerne zahmlievanie, klamanie, manipulacia, atd... vyber si. Moja reakcia o placi do vankusa ma teda svoje realne podklady a nie je nadnesenym vymyslom.

dadis
12. aug 2024

Inak v BA pracovalo isteho casu dost Grekov a Talianov v SSCkach typu IBM..ale neviem ci aj dnes, lebo ved sa aj prepustalo..pozri na Tinderi

haley7897
12. aug 2024

Si mladá, chod pracovať do zahraničia, nadobudnes skúsenosti a prax pre seba a zároveň budeš mať možnosť spoznať rôzne kultúry z blízka. Skôr zistíš nakoľko by si mohla byť s niekým s tej ktorej kultúry kompatibilná. Mam totiž pocit hraniciaci s istotou, ze si to príliš romantizujes. Ako bolo písané vyššie, nepoznáš ani rozdiel medzi "Indonézanmi" a indami.

autor
12. aug 2024

Tak to som sa trošku sekla.. ďakujem za oprávnenie.. Do Indie určite nechcem .. to je hnusná krajina
Indonéziu som myslela

autor
12. aug 2024

opravenie*

januska12323
12. aug 2024

Prečo práve tieto krajiny? Bola si tam vôbec? Vieš niečo o ich kultúre?