Ahojte. Kde mám takého spoznať ? Chodím do práce , cvičiť do fitka, doma čítam knihy, varím, vzdelavam sa. Som si sebou spokojná, sebavedomie mám akurát. Som sama už 4 roky a mám pocit že tak to bude aj naďalej pretože sa pohybujem v rovnakých kruhoch, poznám už len zadaných alebo starých mládencov ktorí nie sú pre mňa. Badoo sám úchyl. Kde teda spoznať ?
@rozumny_krasavec skromný, si zabudol.
Autorka, možno by som skúsila nejaké skupinové školenia-nie online, kurzy, niečo, čo Ťa baví. Alebo skus zapojiť kamošky, kolegyne, či nemajú nejakého známeho, ktorého si vedia k Tebe predstaviť.
Ja som mojho manzela spoznala na kurze tanca a nic lepsie ma nemohlo postretnut ❤️
@rozumny_krasavec už len ten nick hovorí veľa
Veru je pravda že na týchto zoznamkách zostali takmer už len úchylovia a pochybní ľudia. Do toho by som tiež nešla v tejto dobe. Ale keby toto riešim skôr by som šla na to cez turistiku, akcie. Ja neviem, ale na týchto výletoch či turistike často stretávam inteligentných, serióznych, dobrých ľudí. A myslím, že to nie je náhoda. Takže napr. nejaký klub turistov, alebo jednodňové výlety cez cestovku, prípadne aj na FB je stránka Hľadám parťáka na akciu, výlet, turistiku.
@rozumny_krasavec Ivan, Ivan 😁
pre spoznanie toho praveho si treba okrem zodpovedania otazke "kde", zodpovedat aj otazku "odkial by mal byt (vzdialenost)" ... vztahy na dialku, pokial obaja maju dobru pracu, tak zafunguju velmi tazko, ako aj vztah, kde niektora strana sa nechce priblizit/prestahovat k tej druhej z akehokolvek ineho dovodu (majetok, rodina, atd..).
Na zoznamkach urcite nie, ale bud v tom fitku, v praci a podobne.
V kostole. A myslím to úplne vážne.
niekto napisal, ze mindset ,,chlap ma prist za tebou,, je zly. Ale nie je. Chlap si ta musi ziskat inak to dopada vacsinou zle. Kazdopadne co tak cestovat, kludne aj sama? Ja som tak spoznala skvelych ludi a nie som extrovert. Obcasne divadlo vo vacsom meste, koncerty..
Ahoj, skus zmenit fitko - mozno v inom fitku si padnes s niekym do oka 😊
@rozumny_krasavec znies ako môj budúci ex. Ešte si doplň možno silne narcistické črty a tým pádom mizerná sebahodnota, pocit menejcennosti, ale hlavne vysoké ego 🤌🙏 kiežby som sa mýlila