Kde spoznať seriózneho chlapa?

2. feb 2024

Ahojte. Kde mám takého spoznať ? Chodím do práce , cvičiť do fitka, doma čítam knihy, varím, vzdelavam sa. Som si sebou spokojná, sebavedomie mám akurát. Som sama už 4 roky a mám pocit že tak to bude aj naďalej pretože sa pohybujem v rovnakých kruhoch, poznám už len zadaných alebo starých mládencov ktorí nie sú pre mňa. Badoo sám úchyl. Kde teda spoznať ?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika23t
2. feb 2024

@rozumny_krasavec skromný, si zabudol.

nika23t
2. feb 2024

Autorka, možno by som skúsila nejaké skupinové školenia-nie online, kurzy, niečo, čo Ťa baví. Alebo skus zapojiť kamošky, kolegyne, či nemajú nejakého známeho, ktorého si vedia k Tebe predstaviť.

elenita
3. feb 2024

Ja som mojho manzela spoznala na kurze tanca a nic lepsie ma nemohlo postretnut ❤️

michaelamichelle
3. feb 2024

@rozumny_krasavec už len ten nick hovorí veľa

xenyja
3. feb 2024

Veru je pravda že na týchto zoznamkách zostali takmer už len úchylovia a pochybní ľudia. Do toho by som tiež nešla v tejto dobe. Ale keby toto riešim skôr by som šla na to cez turistiku, akcie. Ja neviem, ale na týchto výletoch či turistike často stretávam inteligentných, serióznych, dobrých ľudí. A myslím, že to nie je náhoda. Takže napr. nejaký klub turistov, alebo jednodňové výlety cez cestovku, prípadne aj na FB je stránka Hľadám parťáka na akciu, výlet, turistiku.

marcellka32
3. feb 2024

@rozumny_krasavec Ivan, Ivan 😁

egonsk
3. feb 2024

pre spoznanie toho praveho si treba okrem zodpovedania otazke "kde", zodpovedat aj otazku "odkial by mal byt (vzdialenost)" ... vztahy na dialku, pokial obaja maju dobru pracu, tak zafunguju velmi tazko, ako aj vztah, kde niektora strana sa nechce priblizit/prestahovat k tej druhej z akehokolvek ineho dovodu (majetok, rodina, atd..).

domkakvet
3. feb 2024

Na zoznamkach urcite nie, ale bud v tom fitku, v praci a podobne.

fido69
3. feb 2024

V kostole. A myslím to úplne vážne.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lalu_sk111
3. feb 2024

niekto napisal, ze mindset ,,chlap ma prist za tebou,, je zly. Ale nie je. Chlap si ta musi ziskat inak to dopada vacsinou zle. Kazdopadne co tak cestovat, kludne aj sama? Ja som tak spoznala skvelych ludi a nie som extrovert. Obcasne divadlo vo vacsom meste, koncerty..

sun_shine_2020
3. feb 2024

Ahoj, skus zmenit fitko - mozno v inom fitku si padnes s niekym do oka 😊

janka27101988
3. feb 2024
Používateľ janka27101988 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka27101988.

@rozumny_krasavec znies ako môj budúci ex. Ešte si doplň možno silne narcistické črty a tým pádom mizerná sebahodnota, pocit menejcennosti, ale hlavne vysoké ego 🤌🙏 kiežby som sa mýlila