Kde spoznať nových ľudí?

18. aug 2023

Ahojte, mám 25 rokov, po vysokej škole, pracujem u seba vo firme(začínal som už v 20, teda nejlepšie roky života možno za sebou) a nemám s kým tráviť voľný čas. Kolegyne(zamestnanci) sú starší, majú svojích priateľov, rodiny a záujmy. Mám jednu kamarátku, no poslednú dobu spoznala chalana a svoj čas smeruje viac k nemu aj keď je to zatiaľ len "kamarát". Chodím športovať, prechádzky ale dobre by padlo aj po práci s niekým na kávu, vodnú fajku, večeru alebo cez víkend nejaký ten výlet, spoznať niečo nové.
Pred pár mesiacmi som skúšal aj zoznamovaciu aplikáciu, ale mám pociť že ženy tam už ani neodpisujú normálnym mužom, keď každá druhá správa čo dostávajú je pozvanie na sex.
Ako z tejto situácie? Ďakujem za odpoveď.

zic
18. aug 2023

Za to ked ako 25 rocny napises najlepsie roky za sebou by som ti dal po hlave 🙂 🙂 🙂

iv007
18. aug 2023

Odkial si?

autor
18. aug 2023

Zilina

domiklik
18. aug 2023

Jazykový kurz

topgabo
18. aug 2023

Bohuzial ak nevyzeras fakt, ze dobre tak zoznamku mozes kludne mazat. Budes mat len depku, ze ziadna nema zaujem/neodpisuje.
Bar, Plaz Podujatia. Kaviarne alebo podniky blizko vysokej skoly.

zuzanka.zuzu
18. aug 2023

@topgabo nuž ak si chce nájsť len krásavicu, tak musí byť krásavec. ale ak si chce nájsť normálnu peknú ženu/dievča, tak zoznamku mazať nemusí, stačí byť vytrvalý 😉 v bare nájde zase len určitý typ žien, vo fitku zase iný, v podnikoch blízko VŠ zase iný typ... závisí koho chce. on musí vedieť, ale to čo si napísal nie je správne, len sme sa proste dozvedeli, kde sa zoznamuješ ty 🙂 tam to ale nemusí fungovať autorovi, ak to nie je "barový" typ muža lebo v bare sú doma tieto typy

topgabo
18. aug 2023

@zuzanka.zuzu dakujem stacilo mat tinder a badoo 2 roky, kde som rozdal 38000 lajkov a ziadne rande kruta realita je ked este poslu tinder insights. najviac ma bavilo pisat mesiace, pondelok dohodnut rande na vikend a piatok ked som to chcel potvrdit tak nedostat odpoved. Pre zeny je to uplne iny svet lebo vacsina muzov dava lajk skoro kazdej.

zuzanka.zuzu
18. aug 2023

@topgabo ja síce neviem čo si mi to vlastne napísal lebo ani na jednej z týchto 2 som nikdy nebola keďže som tipujem asi o pol generáciu alebo generáciu staršia od teba 😀 no na pokeci sa stále dá nájsť niekto zaujímavý 😉 chápem že to je old school... ale proste ja by som muža z baru nechcela, kamoška sa ma pýta kde zoženie takého ako môj muž a keď jej dám tipy tak si urobí po svojom a furt hľadá zle... proste asi treba niečo zmeniť keď to nejde. aj tu v diskusiách sa často opakuje že "priťahujem rovnaký typ hajzla" - nesúhlasím, tie ženy takých chcú a inými by ohrdli. dnes sa normálnosť nenosí ale ono práve tie "nudné" páry majú ten rodinný život po ktorom ti "nad vecou" tak túžia 😉

dodiss
1. okt 2023

Neplač len buď sám sebou 🙂 a ona sa nájde a keď sa tak stane, tak aj budeš vedieť ako na ňu 🙂)