Kde spoznať chlapa?

20. jan 2024

Ahojte , idem si po radu . Kde sa dá spoznať nejakého normálneho chlapa samozrejme nezadaný ? Pracovisko, dovolenka bary iné? Mám pocit , že dnešní chlapi sú samí namyslenci , nie ako kedysi ako keby už len im vystačili soc . siete a zoznamky , že už proste nelovia . Aký vy máte názor nato ?

barborachors
20. jan 2024

hladaj cez kamaratov, rodinu a znamych, cez zaujmove aktivity, v praci. A ano, dnesni chlapi su na prd - polka su gayovia a druha nepouzitelny material. A muzi nelovia, lebo zeny su lacne a sex daju zadarmo hockedy a hockomu. Zena ma byt videna a chlap ju ma oslovit. Nema mu dat na prvom rande a ma sa spravat ako dama a nie ako lacna stetka. Lebo aj to spravanie ale aj vzhlad chlapa odradi. A oni to teda dost riesia, a este riesia dost aj postavu, vlasy a tvar, bola by si prekvapena este ako.

luccija
20. jan 2024

Záleží od veku ..väčšina ľudí okolo mňa sa zoznámila v práci, cez známych, hobby fitko, psy,kurzy...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. jan 2024

@chodec15 myslim si , ze to prvotné balenie by mal urobiť chlap,platit mi nemusí nič ani kávu keď nechce , zaplatím si sama , ani nemusí nič robiť za mňa len vyvinúť prvotnú aktivitu potom to už bude snáď vzájomné . To nie je stará škola , to je skôr nová doba , že ženy lovia chlapov a chlapi si nato zvykli . Len nie každá žena je koketná….

jamimo
20. jan 2024

zamestnaj sa v obchode, tam chlapi kurizujú jedna radosť 😄 A je tam dosť veľký pohyb ľudí.

egonsk
20. jan 2024

rovnake pozorujem aj ja u zien, cize je to zrejme obojstranne.

egonsk
20. jan 2024

@chodec15 opomenul si jednu podstatnu drobnost, este maju konicky ziadne a cele umenie varenia im spociva v ohriati polotovaru. Ked to clovek vidi aj u 30+, tak silno rozmysla kam to cele dospelo.

daniela2202
20. jan 2024

V kostole

0silvia0
20. jan 2024

A kam chodis ty? Ja chodim s muzom na pivo, pizzu do pivarne a vzdy su tam hlavne muzske partie alebo pary. Len asi musis najst ten spravny podnik, ziadny pajzel ale ani nejaky nobl podnik.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
20. jan 2024

Zoznamka.

basulaak
20. jan 2024

Fitko, wellness.

muchotrafka298
20. jan 2024

Jazykove kurzy, cvicenie, dobrovolnicke aktivity, cestovanie. Za mna je niekedy strasne zufalo vidiet na zenach, ze niekoho chcu. Lebo ked velmi clovek tlaci na pilu, tiez to nie je dobre. Netvrdim, ze muz ma vyvijat aktivitu sam, ze zena ma ticho sediet a cakat. Treba niekedy nenapadne pouzit zenske zbrane, usmevy, ocny kontakt. Niekedy aj toto staci a chlap vie, ze tam je zaujem.

okoloiduci5
20. jan 2024

Moj nazor je ze zeny si zato mozu same. Preto su chlapi uz vselijaky Bi, atd.

libertz
20. jan 2024

"nelovia" lebo v dnesnej dobe kolkokrat ked sa dotycnej chalan nepaci tak je to automaticky obtazovanie. Kolkokrat som videl pripady ze zena hnusno odmietla chalana len zato ze je to len nejaky priemer, alebo nema nejaku vrodenu charizmu. Dneska je velmi povrchna doba... tiez je aj plno introvertov, hanblivych atd.

domkakvet
20. jan 2024

Poobzeraj sa vo svojom okoli, praca, skola.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
egonsk
21. jan 2024

@sheila121 ano, dokonca aj sit, prat, zehlit, strikovat, vysivat, murovat, malovat, kosit, pilit, zvarat, atd.. 🙂 To ale neznamena, ze zene by u mna stacilo vediet uz iba roztiahnut nohy, aby som bol spokojny. 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
muchotrafka298
21. jan 2024

Moj kamarat mal pred rokmi frajerku, ktoru zivil. Ona sedela doma a malovala si obrazy do suflika, lebo citujem "ona je umelkyna, tak nebude chodit do prace, ona potrebuje tvorit". Doma nepohla ani prstom, cize on po praci upratoval, varil, pral, zehlil, proste vsetko co bolo treba a ked jej povedal, ze by mohla aspon co to porobit tak na neho vyskakovala, ze ona nie je jeho sluzka, aby drela v domacnosti. Mali 2 izbovy byt v panelaku, teda lepsie povedane on mal. Ked as ozhodol s nou rozist, tak kazdemu vypisovala, ako spacha samovrazdu lebo XY ju nechala a dovolil si ju umelkynu poslat prec z domu.

egonsk
21. jan 2024

@sheila121 ja to o tebe netvrdim, ale moje kriteria, ako aj kriteria vacsiny chlapov zrejme tym nesplnas, preto k tebe moze pasovat iny partner, ved to je samozrejme. Ale tympadom aj tvoje naroky a predstavy na chlapa by samozrejme mali byt zodpovedajuce.

egonsk
21. jan 2024

@muchotrafka298 ano, takychto umelkyn najdes na pokeci kazdy den niekolko kuskov 🙂

kristiii
21. jan 2024

@egonsk kam to celé dospelo? Prosím ťa nepreháňaj. Ja poznám reálne jednu jedinú ženu, ktorá nevie variť a tá má cez 60, je už na dôchodku. Je to moja kolegyňa. A mám také po 20-tke, ktoré variť vedia, prípadne sa učia. Zato chlapov, ktorí nevedia ani nábytok poskladať či vymaľovať, poznám hneď niekoľko. Tak nerob trubky a neschopáčky z dnešných žien.

muchotrafka298
21. jan 2024

@egonsk ja mam kamaratku, ktora vie vsetky "muzske" prace ale normalne vari, perie, zehli, vie sit aj strikovat k tomu. Takze nie vsetky zeny su neschopne lemry, co len maju ruku natrcenu ze "daj mi prachy".

luccija
21. jan 2024

@sheila121 práve teraz som na dobrých novinách čítala o etnologičke Nadaskej čo často hovorí v TN o zvykoch, historii...rozviedla sa, lebo mužovi vadilo, že nevie variť nie je žienka domáca a teraz bývajú vedľa seba a on vari, perie, chystá Vianoce vychovali spolu syna...
@kristiii presne chlapi už nevedia ani batériu vymeniť či žiarovku niekedy čítam našu dedinskú skupinku na FB a také triviálne veci si dajú robiť muži od niekoho iného

harrisson
21. jan 2024

Skus na MK 🙂

anouschka5
21. jan 2024

Nie nadarmo sa hovorí, že rovní rovného si hľadá ( skrátená verzia 🙂 ) najskôr sa zamyslím čo môžem ponúknuť ja - čiže moje záľuby, schopnosti a zručnosti a potom sa obzerám kde môžem stretnúť vhodného partnera : kurz varenia ? turistický pochod ? kurz cudzieho jazyka, poznávací zájazd ? športové ihriská ? fitness?

egonsk
21. jan 2024

@muchotrafka298 patri jej vsetka cest, ze ju pozdravujem, nech sa jej dobre dari. 🙂 Ale ako vidis, su aj zeny ako vyssie uvedena sheila napriklad, ktore maju ine pohlady a predstavy o zivote. Nuz, hlavne nech sme vsetci zdravi, ten zvysok uz nejako pride.

muchotrafka298
21. jan 2024

@egonsk no tak ja sa radim prave k sheile, lebo tiez neviem ani sit, strikovat a uz vobec nie napriklad hackovat 😂 Ako tak uvarim, nieco aj upeciem, pouprtujem, nakupim, ozehlim, operiem a proste tie klasicke prace. Su veci, do ktorych sa nehrniem, lebo jednoducho to nie je moj svet. A to su prave tie "muzske" ze nejake opravy v domacnosti, skladanie nabytku, proste nie som zrucna. Priznam si to.

egonsk
21. jan 2024

@muchotrafka298 tak preco sa slovickaris a vypichla si sitie a strikovanie, alebo hackovanie? Ked ostatne veci ovladas, tak je to stale viac ako sa castokrat ponuka. Ja som tiez neuvideol, ze vsetky cinnosti ma zena ovladat, ale iba priklad, ze take bezne veci castokrat neovladaju, zato vsetky ovladaju nohy do V pozicie dat. A pre zivot je dolezitejsie predsalen trosku viac.