Viem viem, týchto tém je tu už veľa ☹️ no neviem sa pohnúť... Som asi dva roky nezadana, najviac času trávim v práci (asi ako všetci), potom cvicim, chodim na prechádzky, starám sa o seba, vyzerám dobre. No ten ,,pravý,, neprichádza 🥺 (v práci je pár adeptov, ktorí sa snažia, no nemám o nich záujem).
Nerozumiem ako niekto chodi zo vzťahu do vzťahu a ja som sama. Niekedy mi až príde ľúto, že sa nemam o koho oprieť ☹️
Na tinder už odmietam ísť.
Ma zmysel vôbec niekoho hľadať? Alebo to proste nemám riešiť?
sestra bola 4 roky sama az potom ho stretla, ked naozaj neriesila
@crazy_cat_lady a práve teraz mám take obdobie, kedy na to myslím neustále ☹️☹️☹️
@klementinka58 veď to, len ako to neriešiť ☹️
Hlavne sa zo zufalstva nenamotaj na nejaky nepodarok. Pockaj si na toho praveho. Viem, ze ti to pride ako totalna hlupost, ale nie je povinnost mat vztah. Radsej ziadny ako s nepodarkom.
MOzes vyskusat rozne zoznamky, napriklad speed dating alebo zoznamku s nejakou aktivitou (napriklad keramika), vseobecne rozne kurzy, ci uz jazykove, vedomostne, maliarske alebo proste cvicenie, fitko. Pripadne dobrovolnicke aktivity, ak mas k tomu vztah.
@viestta presne tak som nastavená. Preto ma kolegovia jedoducho nezaujímajú… 🙄
niekto ide zo vzťahu do vzťahu... samozrejme že sa dá, len aký je ten vzťah. Akú má hodnotu. Možno nestojí ani za reč - skrátka o ničom.
Radšej sama ako s nejakým čo si nebudeš rozumieť.
Kamos si nasiel na speed datingu priatelku a uz sa aj idu brat 🙂 On bol taky hanblivy a tam to proste klaplo 🙂
Ja som vydatá a furt sa mi niekto ponúka....a nie sú to žiadny zúfalci, tak ja potom neviem ako niekto nevie niekoho nájsť 🙂Alebo to je možno tým, že vyžarujem nezáujem, tak som pre nich taká " výzva ". Viem, ze som neporadila,lebo to je ťažko , napríklad môj brat je tiež sám a už rezignoval, nehľadá, neskúša. Keď som sa snažila niekoho dohodiť, vždy to skončilo katastrofou, viac sa o to nepokusam...
@mischy00 ja by som aj bola rada, keby mi niekto niekoho dohodil 😆
@surama nad tým som tiež uvažovala
Na to ti nikto nedá spravnu odpoveď, lebo hovorí sa, že nájdeš, az keď prestanes hľadať, ako aj to, ze kto hľadá, ten nájde. Zvoľ zlatú strednú cestu, maj profil aj na zoznamkach a ži plnohodnotný život zatiaľ aj bez partnera, najlepšie ako vieš.
Tak vieš, čo sa zdá pre mňa fajn, pre teba môže byť des a hrôza😄😄a nemyslím len výzor, aj názory, celkovo vystupovanie a podobne
Ja som bola 10 rokov sama ale neľutujem. Teraz mám po boku toho najlepšieho muža akého som hľadala. Je úžasný a v práci mi ho každá závidí. Teraz kupujeme konečne domček, plánujeme svadbu takže niekedy to čo máš vysnene príde vtedy keď to najmenej čakáš. Ja mám muža presne takého akého som chcela a to ma vždy každý vysmial že s mojimi nárokmi ostanem sama.
Kade sa motate vy nezadane? Ja co stretam zeny tak, bud zadane alebo chcu byt free po rozchodoch
@modrykolibrik mala si nejake specialne naroky?
aj takto cez fora sa da spoznat, ja som par ludi takto spoznal kedysi. Ked tak napis a pokecame, uvidime.
@chodec15 Súhlasím. A navyše nikde nie je záruka, že raz príde sľúbená odmena za dlhé čakanie. To, že sa to u niekoho iného skončilo happyendom, nema pre druhého človeka žiadny význam.
Hlavne sa neizolovat.Zalezi koľko máš rokov cez kamarátky, spoločné grilovačky, zoznamky, fitko žiť aktivne.Kamaratka našla toho pravého po rokoch na cvicaku so psom🙂ďalšia začala chodiť na turistiku a na FB našla skupinku kde chodili ľudia rovnako zameraní vždy partia x ľudí a tam popri vyslape spoznala muza
@chodec15 hľadala som muža čo bude presne ako ja. Mať rovnakú povahu,lásku k prírode, aby vedel variť, bol pekný, technicky zdatný aby sa o mňa staral ako o princeznú a aby sme mali harmonicky vztah. A našla som ho. Zas nebola som úplne sama mala som nejaké nepodarené pokusy ale konečne mám takého muža akého som chcela.
@surama aj moja kamoska tak, uz su svoji ❤️
@modrykolibrik toto ma vzdy zaujimalo - co znamena ze sa musi o teba starat ako o princeznu?
Mna sa to sice netyka ale verim ze je to tazke. Aj moja kamoska bola dlho sama a co vztah tak to skoncilo po roku. Zoznamky ju uz nebavili. Dala si pauzu a skusala znova a teraz je stastne zadana
Uprimne dnes sa tazko hladaju vztahy, jedine v praci ale povacsine vsetci schopni muzi su zadani, v baroch je to take no, na ulici to je zazrak keby ta niekto oslovi, sama neviem kde by som ho hladala. Ano verim nato ze pride ked clovek nebude hladat, ale nie je to vzdy tak. Byt tebou dam si pauzicku, venuj sa sebe, konickom a potom by som zase skusala zoznamky ale ten speed date, to sa mi celkom paci, aspon na zmenu. Drzim palce!
@babulkomale proste byt pozorný a starostlivý🙂 aj ja takého mam doma...je to špica v každodennom živote...
@babulkomale myslí na to aby mi vždy vyčaril úsmev na perách,rozosmieva má. Ťažko sa to vysvetluje
@modrykolibrik ako šašo na kráľovskom dvore? 😃
Ale nie, ale vzdy ma to zaujimalo co to vlastne znamena. Vzdy som si predstavila pysnu princeznu ako si dupne a povie zahradnikovi: Zavaž mi střevíček! 🤭
Alebo ze muz musi tu zenu vsade vozit a ona je rozmaznana a nesamostatna.
Kúp si prosím ta knihu " miluj svoj zivot"...bola som v podobnej situácii ako ty. Ta kniha mi tak otvorila oči a tak mi prenastavali moju hlavu, že som pochopila ze aj napriek tomu ze som teraz sama, nemôžem čakať na pravého a na vzťah, aj keď som po tom veľmi túžila..úplne sa to vo mne otočilo. A hádaj co sa stalo o pár mesiacov...uz sme 5 rokov manželia 🙂
@okoloiduci5 po baroch nechodím 🤷🏽♀️ takže iba praca, obchody, fitko, restika obed/ večera…
@autorka je to take klise, ale ten pravy pride naozaj vtedy, ked to nebudes cakat 🙂 nemysli nato, ze nemas partnera, venuj sa praci, konickom, citaj, chodievaj na prechadzky/vylety s kamosmi - skratka zamestnaj si mozog niecim inym, ako myslenim na vztah 🙂