Kde si nájdem normálneho muža?

katka13katka
13. júl 2020

Ahojte, mám 26 rokov a už dlhšie mám problém nájsť si niekoho, kto by za to stál. Po 5 ročnom vzťahu, ktorý skončil pred troma rokmi, som sa do ničoho vážneho nehrnula, teda nie žeby som nechcela, skôr som nevedela nájsť nič resp. nikoho použiteľného. Keď som šla na rande cez zoznamky ako Badoo či Tinder, vždy to bola totálna katastrofa. Keď mi niekoho dohodili kamošky bola to katastrofa....
Pracujem v školste, učím Rómov, tam sa tiež žiaden normálny chlap ani len nemihne :D Chodievam do fitka, plávať, na bicykel sem tam s kamoškou na drink ale stále nič. Viem, že keď budem tlačiť na pílu, tak toho pravého nestretnem ale treba tomu napomôcť 🙂
Takže moja otázka znie, kde ste stretli svojich priateľov/ manželov? Niekoho na perspektívny vzťah? Alebo aspoň niekoho s kým sa dá normálne porozprávať a nie je to uchylák z Tindra? :D
Ďakujem za tipy! 🙂

casavina
13. júl 2020

V električke 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
casavina
13. júl 2020

@viestta ja píšem o sebe... Zato autobusy v Po chodia isto...

katka13katka
autor
13. júl 2020

@casavina pôjdem sa povoziť do košíc na električkách :D

denden77
13. júl 2020

@katka13katka my sme sa nasli na Pokeci 🤷‍♀️😁

snowflake07
13. júl 2020

@katka13katka v posilnovni .Dvihala som tazke vahy a oslovila som ho, nech pri mne chvilu stoji ked budem tlacit cinku,aby mi nespala na hrudnik.🤗

katka13katka
autor
13. júl 2020

@snowflake07 tiež chodievam do fitka ale zväčša sú tam muži len po 40tke 😢😂

0silvia0
13. júl 2020

@katka13katka na oldies party😁, mala som 25😳

marygk
13. júl 2020

Ahoj, ja som sa vydala za spolužiaka zo strednej. Ale mám viac kamaratiek čo sú samé vek po 30 a zhodujú sa v jednej veci, že keď si s normálnym chlapom nezacneš v mladosti, neskôr je to veľký problém niekoho normálneho nájsť, buď sú to multioteckovia čo platia výživné na x detí x ženám, starí mládenci, to je skupina sama o sebe. Alebo sú to ženáči, čo sa hrajú, že sú bez záväzkov. Alebo skupina"nešťastný ženáč" a ten chce polutovat. Tieto kamarátky sa zhodujú natom, že normálny muži sú skoro zadaný. A ženy čo týchto mužov majú, ich držia na krátko a nepustia ich do obehu. Možno natom niečo bude. A keď si predstavím spolužiakov zo strednej čo zostali samy, tak ani jeden nestojí za fajku močky. A fakt čo bolo použiteľné do života je zadané. Čo ti môžem poradiť skúšať stretávať niekoho prevereneho, sestrrnicin sused, bratov kamarát... Niekto kto, nemá veľký priestor nato vymýšľať o sebe. Veľa šťastia.

katka13katka
autor
13. júl 2020

@marygk tiež sa zhodujem s týmto názorom, že tie dobre kusy sú už zadané...Stále si však hovorím, že radšej budem sama, než s chlapom ako bol môj ex. A na druhej strane dúfam v niekoho normálneho, že sa niekde nachádza, len sa asi musím prehrabať cez tú všetku burinu 😅

krisbar
13. júl 2020

Myslim, ze uz to mas v zivote upratane, uz vies koho chces a koho nechces a uz trebaen vesmiru povedat, ze si pripravena. Ako pises, netlac na pilu, a ani nevies ako a ten muz ti vstupi do zivota.

katka13katka
autor
13. júl 2020

@krisbar Ďakujem ❤

simuskaaa123
13. júl 2020

Celý život býva o ulicu ďalej.. Keď som mala 17 mu jedna baba napísala, že som single tak mi napísal a stretli sme sa. Neskôr sa naše cesty rozišli.. Teraz mám 21,on 33 a už mesiac sme spolu :D prijal aj moju dcéru

luzzia
13. júl 2020

nesuhlasim s tym, ze ked sa v mladom veku s niekym nezoznamis, tak potom uz nie.. akoze ano, cim su starsi, tym menej ich je volnych a ti volni mozu byt volni prave z nejakeho dovodu, ze je na nich nieco cudne, nepouzitelne, maju rozne "diagnozy", atd.. ale mas spravny mindset a toho sa drz - rdasej bud sama, ako s pakom a maj trpezlivost prehrabavat sa tou burinou, kym najdes nieco normalne 🙂 trebars aj na tych zoznamkach, aj tam sa najdu normalini, i ked velmi malicko zrejme, ale poznam aj take pripady a ja som napriklad tiez uz ked som ani nedufala, nasla toho svojho prave na badoo, tu zasratu ihlu v kope sena :D a to mame obaja trosku vaic rokov ako ty 🙂 takze dotoho, hrab sa 🙂 drzim palce 🙂 takisto, ako ty posobis ako normalna baba a si single, tam nekde moze byt normalny chlap a single presne z tych dovodov, ze nenasiel a este nestretol tu spravnu pre seba 🙂

janeninka
13. júl 2020

@katka13katka zoznamili sme sa cez kamaratku ale stretli nahodou na pive.. takze taka súhra - kamoska vedela ze by som rada dakoho spoznala, ja som castejsie chodila von ( pivo, koncerty, kvízy, citacky...)co ja zvyknem radit je pestovat si hobby a záujmy, mozno nejake dobrovolnictvo aby sa ti prirodzene rozsiril soc. okruh.

m_o_n_c_a_k
13. júl 2020

Ja som môjho stretla v práci. A pri prvom našom stretnutí som si s ním ani len potykať nechcela. A ako sme sa postupne rozprávali, (vozil k nám tovar asi 200km) som zistila, že fajn človek a začali sme sa stretávať aj súkromne. Dnes spolu po 2 rokoch čakáme bábätko a bývame spolu. Čo chvíľa sa sťahujeme. Dokonca prišiel bývať ku mne, keďže ja už 1 dcérku mam a nechcela som aby som ju ťahala hore dole, keby to nevyšlo. V Septembri sa berieme. A ani neviem ako vstúpil do môjho života. Je to chlap co nemal šťastie v ženách. Veľa sa sklamal a veru mal ich malo za život. A ani to nie je podivin a ani nič iné. Je to typ placheho muža, ktorý má zbalil, ale ja som mu tiež dávala nádej.malicke známky toho, že to robí dobre a nech pokračuje. A to som žena, čo nemá rada keď sa jej muži prihovára ju, pretože vo všetkom hneď vidím....ze sú otravný a uchylny. Ale on bol milý a hanblivy a mne to imponovalo. Vedela som, že nebude taký ten typycky deges, čo si niečo dokazuje a '' vie'' ako na baby a co im povedať.... Také otrepané sracky 😉 bol to jednoducho dobrý pocit keď som s nim trávila čas a spoznávala ho. Neboj aj na teba niekto čaká. Dobrého chlapa môžeš nájsť hocikde, ale nesmieš mat predsudky a hneď súdiť. Väčšina žien si povie, bože to bude nejaký deges a možno tak príde o toho pravého. Pripadne ten môj sa bohvie ako neobliekal. Lebo nemá vkus a ani nemal babu co by mu dala do poriadku šatník. Teraz je pre šťastný ze ma má a vyberáme veci spolu. Aby boli preňho pohodlné a pekne. To znamená, že aj keď chlap nie je stelesnením modelu a nie je oblečený ala gucci alebo co, to neznamená, že je to zly chlap, alebo nejaký somrak. 😉

luzzia
13. júl 2020

presne tak, castokrat sa stava, ze dlho ostavaju single taki ti hanblivi tichi dobraci, povedzme aj vzhladom nevyrazni.. ale v podstate su to asi najlepsie typy chlapov na zivot 🙂

katka13katka
autor
13. júl 2020

Ďakujem ste zlaté :😇 Samozrejme, ja nehľadám krásnu schránku, ktorá je vo vnútri prázdna...Len normálneho muža, s ktorým si budem rozumieť.

snowflake07
13. júl 2020

@katka13katka tak ja som do fitiek chodila od osemnastky.Takze presne 18 rokov dok som ho stretla,ale vyplatilo sa 😂😂😂Kamoska stretla muza pred verejnym zachodom.Hadala sa tam s tou babkou,lebo mala len papierove a babka jej nemala vydat.Jej bolo treba srat a tak sa hadali.Isiel jeden chalan o jej to sranie zaplatil 😂😂😂Bolo to v Prahe na zachodoch niekde pod hradom.Uz su spolu dva roky a cakaju babo...Ona Slovenka,on Cech 🤗

lucyluv
13. júl 2020

Išla som sama na dovolenku a tam bol aj on sám :D

eriksonka1234
13. júl 2020

@katka13katka ja mam bratranca, ktorý má opačný problém, nevie nájsť tu pravú. Pritom je strašne zlatý, pracovitý, má auto, byt, prácu stabilnú. Jedna ho podviedla, potom si našiel ďalšiu, čo ho iba využívala a po poslednej si povedal, že už to nechá tak. On by chcel aj rodinu a normálny život a takú nevie nájsť 🤷‍♀️

deti95060810
13. júl 2020

ak máš 26 tak potrebuješ k sebe partnera čo má min 26 alebo cca 30 r. No a tu nastáva problém, pretože veľa mužov v 30tke je už zadaných... A zas muži v 26 r. oblbujú maturantky resp. slečny pred 20 tkou.... no áno je to problém nájsť niekoho "normálneho"...

deti95060810
13. júl 2020

@eriksonka1234 ešte si zabudla napísať vek ...😉

katka13katka
autor
13. júl 2020

@eriksonka1234 Tu som😂
@snowflake07 😂😂😂😂😂to je tak krasny pribeh, pobavil ma a drzim im prsty. 😊

dajana1983
13. júl 2020

@katka13katka určite sa neboj toho,že dobre kusy zu uz zadané 😀to ešte neznamená ,ze ked stretneš niekoho v mladosti,musí to byť aj to prave,to väčšinou ukáže len čas.V mladosti sa treba riadne vyburit,aj vtedy vzťahy padajú...ja som to svoje šťastie stretla pred cca 4 rokmi,už máme spolu vytúženého 4mesacneho syna, ja 37r on 43r 🙂) a stretli sme sa za príjemných okolností avšak neplánovane 😀a to som tiež po minulom vzťahu nikoho nechcela,bolo mi samej fajn.Poviem ti že ak by sme sa my dvaja stretli skôr,dosť možné že by sme spolu neboli.Takze nájdeš,co má prísť ,príde 😉 ber to tak že čo človek to iná skúsenosť

hopsadobrandejsa
13. júl 2020

Je zabavne vidiet, ze "stari mladenci" patria do stareho srotu. Dobre vediet, ze uz som odpisany, aspon o starost menej :D

Urcite zufat nemusis, existuje kopec slobodnych, perspektivnych muzov ktori ti budu rovnocennym partnerom. Je vela zien ktore mali ten isty pocit ako ty a predsa len si nasli kvalitnych partnerov.

Zas to neber, ze vsetky dobre miesta su uz obsadene pretoze pribehov o alkoholikoch, lenivcoch, manipulatoroch, suknickaroch, loseroch, gambleroch je tu na MK tolko, ze by si mohla o tom napisat niekolko knih.

Tak ako uz niekto navrhol, skus nejake dobrovolnictvo alebo nejake kruzky aby sa ti rozsiril trocha okruh priatelov a niekto sa urcite pritrafi.

My introverti s tymto velmi problem nemame. Nas bud zlomili zle skusenosti z minulosti alebo oddychujeme v pohodli domova. Je vela skvelych muzov ktorich jednoducho nestretnes pretoze travia vacsiu cast volneho casu bud sami doma alebo sa venuju konickom ktore nevyzadaju velku ucast ludi pretoze radi travia cas po svojom.

Poznam niekolko tychto tichych, hanblivich dobrakov ako tu niekto spomenul. Tych nestretnes len tak. Tito ludia sa vyhybaju hlucnym barom, velkym skupinam ludi. Tito ludia maju svoje konicky a obvykle bud travia cas s priatelmi alebo aktivitami kde sa to nehemzi slobodnymi zenami.

Ak ti mozem poradit, tie casy kedy muz musel urobit vsetko za zenu su uz davno prec. Byt v dnesnej dobe proaktivna sa vyplaca pretoze ak ty nebudes, urcite sa najde ina ktora bude.

Nad rozliatym mliekom je zbytocne plakat. Pozri na temu kde sa dievca stazuje, ze chalan z vlaku ju neoslovil pritom jej bol strasne sympaticky. Ak by zobrala veci do vlastnych ruk, mozno by z celej situacie bolo nieco uplne ine. Chalan vystupil z vlaku a dievca skoncila na MK sklamana preco ju chalan neoslovil.

Su rozni muzi, niektori su proste velmi plachi a netrufnu si na atraktivnu zenu pretoze ocakavaju zlyhanie tak to zbytocne neskusaju. Stastiu niekedy treba pomoct, ale sediet ako kacica na jazere a cakat kedy dojde polovnik na polovacku, to moze niekedy potrvat.

Good luck.

canis_lupus
13. júl 2020

Učil má má gymnáziu 😂😂 (dali sme sa dokopy, až keď som doštudovala, keď ma učil, bol ešte ženatý, ale ja som do neho bola od prváku buchnutá 🙈😀)

ivkazba
14. júl 2020

My sme sa zoznámili na Badoo. Po prvej hodine som si povedala, že toto neni pre mňa, že to idem zrušiť a vtedy mi napísal. Povedala som si, že konečne niekto normálny. Potom z neho vyšlo že je vdovec sa 2 deťmi, tak to bol taký prvý otáznik pre mňa. Ale povedala som si okej, hneď sme si dohodli stretko, načo strácať čas mesačným písaním. Vtedy mi poslal foto a info že je bruchatý s chlpatým chrbátom. Pre mňa bola táto dvojkombinácia vždy proti srsti, ale že úplne, ale povedala som si že už keď sme sa dohodli na stretku (na kupku) tak už to nezruším. A ako som ho uvidela a dotkol sa ma, tak som vedela že to je on, aj s tym pupkom a chlpatým chrbátom a s 2 puberťákmi.

jazmi3
14. júl 2020

@hopsadobrandejsa veľmi dobre napísané, asi si dosť skúsený a vyzretý muž. Ja som tiež sama, takze budem sa držať tvojich rad 😉

kittyna5
14. júl 2020

Ja som môjho spoznala práve na badoo 😂 strašne sa na tom teraz smejeme, že sme tam obaja boli iba tak, nič sme nehladali a dokonca sme si napísali iba tak z nudy a hneď na druhý deň som si tam účet vymazala, lebo ma to tam nebavilo 😆 potom sme si napísali pár správ na soc. sieťach sporadicky 1x do mesiaca a po nejakých 3 mesiacoch keď sme nemali čo robiť ani ja ani on sme si tak napísali zo srandy, či sa neoznámime aj osobne a tak sa stalo 😄 na začiatku sme si povedali navzájom, že nie sme pre seba vhodní a nič nebude, ale po čase sme zistili, že sme rovnakí 😄 a teraz už spolu bývame a za mesiac máme doma aj bábätko 🤭