Baby strašne sa mi páčia Taliani.. strašne ma priťahujú a ten taliansky jazyk joooj.. hotova som..
mali ste niektorá Taliana? Akí sú povahou? Počula som že sú prelietavi… mám btw 22 rokov..
Chcem strašne skúsiť vzťah s Talianom .. postačí ísť na dovolenku tam? Aké typy báb sa im asi páčia?
@veronika2316 nehovorím že to bude do života… pochybujem že spolu zostarneme😂aspoň skúsiť… niečo iné ako Slováka a Taliani ma že extrémne priťahujú
Začni a Lunikom. 😂😂
😂😂 táto téma ma rozosmiala…
Kolega je Talian,chceš číslo?😂😂😂
@tundra anoooooo😂 bože hneď by som ho brala
Je sám?
@koniarova ma to bližšie 😂
zbalit taliana je asi najjednoduchsia vec na svete, zajdi si do Talianska na dovolenku
Je ženaty,ale šak to by nemusel byt problem😂😉.
Inač žijem vo Švajčiarsku a je tu celkom dost talianov😉.
@tundra no mám zase svoje zásady… hlavne nie ženatého
Fuj ja ich práveže neznášam 😂 nechápem toto. Keď vidím to ich lamentovanie ručiciek ako malé deti a jazyk taký priteplený 😅
Sweet 22... Rosamunde Pilcher nestačí? Hádam to vekom bude lepšie...
Kamoska ma Taliana,ale ja ho mat doma,tak uz ho mam odsedeneho. On je ako blazon,nesputany zivel. My ked nejakeho chlapa oznacujeme psychopatom podla mna Taliani psychopati su,maju to v krvi. Prilis burlivy narod na moj vkus. Chodime kazdorocne na dovolenky do Talianska a cim som starsia,tym viac mi zacina vadit ich natura. Ale uznavam,ze na taky dovolenkovy flirt by bol Talian idealny objekt 😄
Aj na Badoo som videla Talianov, ale asi nie tvoju vekovú kategóriu🙂ja som si našla v tvojom veku na dovolenke, ale bála som sa tak zostalo pri drinku bol z Neapolu🙂po veľa rokoch som ho našla na FB krásny chlap z neho "vyrástol"ja zase milujem ich temperament, životný štýl a vkus pre módu.
Ja som čítala roman raz kde baba cestovala po Európe a všade sa s niekým vyspala. Môžeš to skúsiť ty . Každú národnosť. 🤣 A napíšeš o Tom aspoň 😊
Uz som sa bala, ze tu bude cez sviatky nuda 😂
Joj, ani ja Talianov neodporucam. 80% z nich su take velke deti aj s prislusnymi reakciami (az by clovek neveril, ze sa rozprava s dospelym a nie s dietatom). Navyse vedia byt velmi arogantni, falosni a manipulativni. Ako zvynem hovorit - Talianovi nikdy nic never, vzdy ta chce nejako obabrat. Ich natura proste. Ale mozno sa ti podari stretnut nejakeho z tych 20% normalnych. Ja mam taky jeden kus uz 18 rokov doma ☺️.
Ak si chceš skúsiť dovolenkový úlet, môže ti byť jedno "akí sú"... ak chceš vzťah, vyberať si podľa národnosti nie je to najlepšie kritérium, kedže žiadna skupina ľudí sa nedá takto hodiť do jedného vreca... ja poznám jeden talianský pár (bývalá kolegyňa a jej manžel), obaja sú skvelí, srdčení ľudia, ale určite to nehovorí za všetkých... ak si za tým ideš za každú cenu, nemá Tinder v náhodou platenej verzii možnosť nastaviť si polohu a hľadať kdekoľvek na svete? 😅 niečo také sa mi zdá, môžeš si to overiť a skúsiť takto 😀
Ano staci ist na dovolenku 🙂 S Talianmi sa zoznamuje velmi lahko. Ja som mala 2 roky Taliana, stretla som ho na dovolenke (ale teda absolutne neplanovane). Sesternica je vydata za Taliana, aj predtym mala Taliana. S kamoskou som raz bola na dovolenke v San Reme a aj tam sme stretli Taliana, s ktorym chvilu nieco mala. Aj jedna moja velmi dobra kamoska mala Taliana, bol to Talian zijuci ba Slovensku. Jej kamoska sa dala dokopy s jeho talianskym kamosom a su spolu doteraz. V podstate mam pocit, ze dost velke percento Sloveniek ma skusenost s Talianom 🙂
Ale teda kazdy z vyssie vymenovanych Talianov je uplne iny, takze v je tazko zovseobecnovat, aki su. Medzi tymito spomenutymi je hyperaktivny extrovert, nesmely introvert, chlap s trochu autistickymi crtami, perfekcionista, plejboj-sportovec a aj psychopat.
@koniarova veru. Tmavi su aj tempeeamentni amnohi aj prelietavi. A ani rozumiet im nebude
Ked zhanas taliana, tak Desperado je cistokrvny Talian 😁.
Spoluziacka uz na zakladke vyhlasovala, ze sa vyda za Taliana/bolo to este za sociku, cize absurdna predstava vtedy a veru sa jej to aj vyplnilo. Zije tam uz dlho, maju 2 deti, ale netusim, ako sa zoznamili.
@muchotrafka298 ako si zistila nebude
Mala som dvoch. Vernost? Vsetci pri stole (kolegovia) sa zacali zhlboka smiat... Ale naopak od zien sa to vyzaduje. Ja co som poznala tak su max sebecki ako vo vztahu tak v posteli. Ucta k zene nula bodov. Urcite vsetkych talianov nemozem hadzat do jedneho vreca... len moje skusenosti :D
Mozno inspiracia 😎
https://www.youtube.com/watch?v=tt9FgBwa9hMTak skusme logicky? Kde zije najviac Talianov? Tam kde ich je vela je sanca na nejakeho natrafit. Takze skus podumat kde ho treba ist zbalit
@marca12 nie je Talian ako Talian. Su obrovske rozdiely v povahach a temperamente, nazoroch, vsetko..severania su pokojnejsi,tam som ja zivsia ako oni🤣, aj hlucnejsia..cim viac ides na juh, tak sy tmavsi a temperamentnejsi,ale aj ziarlivejsi, mamma je pre nich Boh a robit sa im moc nechce...
Vela ich z juhu byva hore,kvoli zamestnanosti.
Chodila som 2,5r s Talianom,uplne obycajny chlapik z Milana, zoznamili sme sa na Slovensku. ano ,je to ine, aj som si myslela , ze uz ma Slovak nezaujme,,ale vydata som za Slovaka🤣.
Kazdopadne, su rozni, tak ako su rozni aj Slovaci..ina natura je zahorak, ina vychodniar a to oni su obrovska krajina oproti nam, takze tie rozdiely su aj vyraznejsie.
bonjour...
Tipla by som ze v taliansku ich asi bude dost
U nás v rodine si našla baba Taliana v bratislavskom korporáte
To sa fakt pýtaš toto 🤣🤣🤣🤣 či postačí ísť tam na dovolenku 🤣🤣🤣🤣 ja neviem niekto si nenájde za celý život na Slovensku a ty chces za týždeň dovolenky v Taliansku nájsť muža do života no veľa šťastia 😁