Kde sa spriateliť s mamičkami?

29. sep 2023

Ahojte, som na materskej so 17 mesačným synom. Žiadne z mojich kamarátok deti nemajú, poväčšina ani neplánuje mať rodinu. Vzťahy s nimi odvtedy čo mám dieťa dosť ochladli resp. stále sa občas keď dovolí čas stretávame, ale už nie tak pravidelne, ako predtým, kedže sa venujem primárne rodine, čo je asi pochopiteľne. O spoločné aktivity s dieťaťom žiaľ nemajú záujem. Preto sa často cítim osamelá, tak rada by som si s niekým mimo rodiny pokecala o "mamičkovských" veciach, pokočíkovala, naše deti by sa pohrali na ihrisku a pod... Možno to vyznie ako úplne tupá otázka, ale kde a ako sa spoznať s "mamičkou parťačkou"? Na ihrisku stretávam ľudí veľmi zriedka...väčšinou vidím plné ihriská až okolo 17-18-tej a to už my akurát ideme domov, kedže večera, sprcha a ide spať. Aktualne som sa zapísala do baby kurzu s malym, tak dúfam, že by som aj tam mohla nájsť nejakú známosť. Ak by ste mali prosím nejaké vlastné skúsenosti alebo nápady, tak vám budem vďačná! Ďakujem 🤗.

janka_266
29. sep 2023

Plavanie, materske centrum, ihriska.

h2
29. sep 2023

No predsa tu, na modrom koníku! 🤗

zildo
29. sep 2023

Ja som sa zoznámila na krúžkoch a nosickom stretnuti

mamamasama
29. sep 2023

Iné mamičky nie sú práve typ ľudí, ktorý vyhľadávam,ale iné ženy nájdeš vo fitku, v obchode, na plavárni, na kozmetike a pod.

darijja
29. sep 2023

Ja ako mamicka sa rada porozpravam o hoci com inom, len nie o detoch 😀 ked na ihrisku za mnou pride cudzia mamicka a zacne o detoch, odchadzam. 😀

minesasubu
29. sep 2023

Ja som sa zoznamila na plavani, na kurze psychomotorickeho vyvoja , na baby masazi , cize treba ist tam kde su mamicky a deti podobneho veku
my mame vsetky skupiny v cca podobnom veku cize aj tie ,,kecy,, okolo deti mame rovnake lebo prezivame to iste prave 🙂

andy37
29. sep 2023

Nenapísala si odkiaľ si 🙂