Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢
v praci alebo na tindri.
@princkrason Toto som išla napísať 🤣🤣🤣
@earlgrey nebehaj mi tu do kapusty 🙂
@kp7333 v práci mam ženy prevažne a zopár mužov ale ti su bud mladí alebo zenati
tak potom uz len ten tinder ti zostal
@earlgrey myslis ze mi napise? 🙈
@princkrason Zistíme 😄
@autorka tu pán krasoň si želá, aby si mu napísala 😁
@earlgrey len vyzerá byť z Nitry a okolia a ja som z Ba
@earlgrey pch , blavacka jedna este si bude aj vyberat 🙂
Laska hory prenáša...pozri, ak nevieš vo svojom okolí nájsť nikoho, musíš skúsiť hľadať trocha ďalej...😉
@princkrason ale skúsila som no...
Mam az dve známe co nedávno našli schopných mužov na http://elitdate.sk/
@lubossi asi to skúsim
@princkrason Napísala? 😁
nie kde sa zoznamit, ale ako. Dolezity je vzhlad, postava a vyzarovanie. A nebyvat na dedine, tam zdochol pes.
@earlgrey ale cosi a ty si ako natom? 🙂
Ja som po ročnej pauze na zoznamkach opäť skúsila zoznamku, ale českú, nebývam daleko od hranic. Par mesiacov sme boli len priatelia, trávili spolu čas, spoznávali sa. Do takého typického zoznamovania sa cez zoznamky, ake som dovtedy zažívala, by som už nesla. Toto Bolo vyslovene o šťastí.
Pride ten tvoj princ,ked ho najmenej budeš čakať👌
@princkrason Ja? Mňa by si nechcel. Pekná, múdra, inteligentná, charizmatická.. také muži nechcú 🤣
@earlgrey a aspon si bohata ? myslim duchom 😉
@princkrason To každý musí zistiť sám 😁
Chodievam do fitka, keby nemám muža a chcem, mám odtiaľ každý mesiac nové rande. Bežne si pokecám s niekým keď idem sama do kaviarne. Podľa mňa vo fitku, ak je človek pozitívny, veselý, má očný kontakt, nájde tam veľa pohodových ľudí. Veď to je absolútne ideálna komunita na zoznamovanie podľa mňa. Píšeš, že si smutná. Otázka je, či to z teba nevyžaruje. Pozornosť priťahujú ľudia, z ktorých cítiť pozitívnu energiu, úsmev. Takže otázka je, čo vyžaruješ, či máš očný kontakt s ľuďmi, usmievaš sa. Ale ja poznám ľudí, ktorí sa zoznámili na rôznych zoznamkách, dokonca aj na pokeci. Len asi treba mať dobrú intuíciu a trpezlivosť.
V dnešnej dobe odporúčam nikoho nehladat, o tom že pre lásku treba čosi obetovať, alebo vzťah budovať aj vlastným pričinením 80 percent chlapov ani netuší a tých zvyšných 20 ti sú už ženatí 😀
@melanta no moc ten očný kontakt nedávam, hanbim sa 😀
Ono nestaci niekam len chodit, ide o to, ako sa tam spravas, ci nadvazujes aspon ocny kontakt, usmejes sa, ked ide okolo niekto zaujimavy, snazis sa aspon o small talk. Pre mna niet lepsieho miesta na zoznamenie, ako je fitko, lebo ked chodis v urcitom case, stretavas cca tych istych ludi a postupne mozes "budovat" vztahy, pozorovat, kto sa ako sprava, ci je ohladuplny k inym, nesmrdi, nenosi mesiac tie iste smradlave veci atd. Nemat muza, tak v tom fitko by nebol problem ani v mojom veku (43), lebo som dobre naladena, vysmiata, tesiaca sa zo zivota.
@mandzula áno keď som chodila vysmiata, tak ma tiež muži oslovovali na ulici.
Ak sa hanbíš a vyhýbaš sa očnému kontaktu, tak to je odpoveď, prečo si sama. A vidíš, aj ja aj @mandzula sme obidve vo veku 40+ a fitko je za nás top, ona to aj pekne zhrnula, čo tam vieš u človeka odpozorovať. Takže zapracuj na očnom kontakte a pozitívnom naladení. Sama píšeš, že keď si chodila vysmiata, muži ťa oslovili. Ženu bez úsmevu a očného kontaktu nikto nechce, načo aj. Chlap, ktorý si hľadá partnerku a nie obeť, chce niekoho, s kým bude mať veselý život.
@mandzula akurát, že som introvert, neviem sa prihovoriť 😔 teda som taka hanblivejsia aj pred cudzími
neboj, za chvilku Ti tu napisu chalani z MK 🙂