Kde sa dá spoznať osoba na spoločný život?

94romi94
8. nov 2024

Ahojte,

viem že toto je ženská stránka a dávajú otázky ženy. Len predsa keď ste tu ženy tak mi to nedalo a sem napíšem keď sa tu riešia rôzne spektra problémov.

Neviem či aj ženy majú také problémy so vzťahmi, nájsť správneho partnera ským by mali spoločné hodnoty.
Mne to príde, že v tejto spoločnosti je to obzvlášť komplikované, či je to na jednej stránke na živo kdesi vonku pokecať, všetci ako keby žijeme v nejakej bubline a komunikovať už medzi sebou ani nevieme alebo na druhej stránke určité druhy zoznámok len tam to už tiež není také ako kedysi, zväčša rozumne a chytré ženy sú tam není alebo je ich tak minimum.
Len keď sa zamýšľam kde sa dá niekoho aj do života spoznať? 🤔 Nie len krátkodobo alebo rôzne úlety ako dnes fičí 🙂

Kopu žien má tiež problémy nájsť niekoho alebo aj slobodne mamičky, že by mali pri sebe niekoho blízkeho. Nemyslím si, že by som nebol atraktívny, som milý, komunikatívny a rád sa spoznávam len asi to bude tým že som až moc dobrý a moc ženy takých nepriťahujú.
Keď počúvam, aké majú kamarátky vzťahy, sa aj sťažujú, niesu vôbec spokojné a stále sú v tom vzťahu a kolotoče tak si potom dávam otázku, že taký dotyčný čo je "grázel" má väčšie šance ako milý chlap čo to má v hlave usporiadané.

lucia11kob
8. nov 2024

@94romi94 máš pravdu, dnes nenájdeš len tak partnera 😘 je taká doba, iná ako niekedy..všetci sme sa poznali, boli rôzne akcie, napríklad táborák 😅😅 neviem si predstaviť, že by som si teraz mala hľadať partnera 😘

astronaut321
9. nov 2024

@94romi94 Čo ma prísť príde a za veci ktoré ti neprídu do života buď šťastný. Všetko je o náhode.

94romi94
autor
9. nov 2024

@lucia11kob je to pravda, bývalý rôzne akcie, žiadne siete, všetci išli von a tak sa spoznávali a teraz zväčša všetci trčia doma, taký uzavretý kruh 🙂 .. nie vždy vzťah vyjde podľa predstáv 🙄

judar
9. nov 2024

Teraz je taka podrazdena doba ze az a to si vsimam ako sa ludia do ludi staraju a riesia doslova blbosti jeden na druhych pritom niesu ani kamarati atd a potom to samozrejme tak aj skonci ze ludia sa radsej stiahnu do svojej bubliny lebo nestoja mat okolo seba ludi aby sa starali a kritizovali a vystacia si aj bez partnera

annamarin
9. nov 2024

Je to ťažké aj zo ženského pohľadu. Ale v tom, že si vážia grázlov máš len takú polovičnú pravdu. Za mňa, čo ma predtým mala takých horších a teraz uz dlho ma priťahujú milí, dobrí chlapi s dobrými hodnotami.. Musim povedať, že je to o tom ako tá žena vníma seba a nie o tom, žeby na tom horšom chlapovi bolo niečo špeciálne príťažlivé. Ak si neváži samú seba, tak sa to odzrkadlí aj v realite. Lenže ty skôr hľadáš ženu, čo už aj bude psychicky vyrovnaná. Teda predpokladám. Čiže netreba sa porovnávať s takými chlapmi. 😇 Mozno aj ty lovíš v zlých vodách a tie, čo si vážia dobrých chlapov "nevidíš, nevnimas".

94romi94
autor
9. nov 2024

@annamarin to máš pravdu, teraz je doba "kult tela" všetci sa dívajú na vzhľad, povaha a charakter je druhoradý a to je celé zle, veľa ľudí má tak problém hlavne vo svojom okolí, aj keď niekto niekoho dobrého hľadá tak nenájde aj keď je kopu takích ľudí 🙂 .. asi to bude tak ako má byť, tie zoznamky tiež není dobrý spôsob, tam veľakrát aj "fake" ľudia alebo typ ľudí, že ani zo slušnosti neodpíše 🤔

annamarin
9. nov 2024

@94romi94 Áno, pociťujem to aj ja rovnako. Rada by som dala aj nejakú radu, no bohužiaľ zatiaľ ani ja som neprišla na to čo s tým. A to väčšinou spoznám aspon 1 nového človeka za týždeň. Začínam mať pocit, ze je to fakt o šťastí. 😂 Už som sa uchýlila aj k manifestivaniu, no zatial stále nič. Zoznamky, tam by som neodporucala ale hladat, lebo tie zeny si to az tak nevazia, ked im denne napíše vela chlapov + je pravdepodobne ze budu to také hladačky novych možnosti. Skôr naozaj prísť na spôsob kde naživo niekoho spoznas. Mozno nejaky kurz alebo skupina na túry a pod.