Kde nájsť svoj ,,domov". Vzťah, ktorý mi ho neprináša, kde ho hľadať(,,domov"). Som malomeštiak a hlavné mesto je pre mňa divoké. Nikdy som tu nechcela ostať trvalo, ale zatiaľ sa nemám kam ponáhľať. Je tu viac možností ako v malom meste ale chýba mi príroda, chýba mi miesto, niečo ako ,,domov." Od SŠ len kočujem. Už viackrát som si chcela prenajať byt sama, nakoľko mám už pred 30tkou a stále žijem v podnájme. Vekom (ale aj vlastnými muchami) však pociťujem, že by som prijala vlastné súkromie. Však keď si to človek s priemerným platom prepočíta, ostane mu zle a asi viete o čom píšem. Žiť od výplaty do výplaty. Oplatí sa to? Keď človek žije v podnájme s viacerými osobami, aspoň ako tak niečo ušetrí z tej výplaty, ale zasa mu chýba také to ,,vlastné." Potom si poviem, že život mám len jeden a kašľať na to. Čo by ste robili možno Vy? Možno skôr otázka na single rovesníčky/rovesníkov. Niekedy sa cítim previnilo, že by som chcela žiť po vyše 10 rokoch kočovania a spolubývania sama. Pretože je to drahé atď. Ale dokedy čakať? Momentálne to prežívam, lebo väčšinu času trávim u kamaráta, s ktorým si však spolunažívanie nedokážem predstaviť a on tiež nehľadá niečo trvalé. To je ako také prežívanie, ale ... čo chcem vlastne ja? Možno by som potrebovala vedieť ako niektorá z Vás nabrala odvahu a rozhodla sa žiť podľa seba.