Kde mám nájsť toho správneho?

29. máj 2024

Nechce sa mi hladat na zoznamkach ako doposial. Nechce sa mi hladat v praci, mame tam malo muzov a aj ked sa im pacim, neviem, ci by som chcela...v bytovke tiez asi nie, v dopravnom prostriedku je to tazsie, v meste detto...nutit sa do kruzkov a aktivit nevladzem....kde ho mam teda najst? nechcem byt sama...samoxrejme malo by to mat potencial....nechcem byt osamela, bez lasky, priatelstva...pacim sa vela muzom ale zvacsa oni mne nie...sama uz byt nechcem, bola som dost osamela aj v poslednych vztahoch...vkus sa mi zmenil, ale v principe potrebujem to iste ...istotu od muza, zaujem, dotyky, priaelstvo, pekny vztah...nechce sa mi zacinat s kymkolvek od zaciatku, pretoze budem opat na zaciatku a ktovie ako dlho to vydrzi, ale nechcem byt ani sama....

egonsk
29. máj 2024

nuz dokial si v sebe este nedoupratujes, tazko z toho nieco zivotaschopne vznikne. Aj vlk syty a aj koza cela, to uz ani v rozpravke nieje.

misana84
29. máj 2024

...pacim sa vela muzom ale zvacsa oni mne nie...Tak im treba dať šancu a neplakat kde sa mám zoznámiť , čo je na nich zle?

egonsk
29. máj 2024

@misana84 no asi je to to bezne - jeden pupkaty, druhy plesaty, treti suknickar, strvrty susle, piaty skuli, sieste prdi, siedmy smrdi, osmy nechape, deviaty vzdy chrape a desiaty je gay 😁🤪

autor
29. máj 2024

@egonsk to su take reci....ja viem, co chcem od muza a zaroven nechcem byt uz sama, lenze nic co by som chcela navokol nie je

@misana84 zvacsa nie je chemia, pocitujem ju k malo muzom...

egonsk
29. máj 2024

otoc otazku opacne... co vies ponuknut do vztahu ty?

autor
29. máj 2024

@egonsk velmi vela

egonsk
29. máj 2024

skus definovat, resp. opisat aspon nieco z toho "velmi vela".

yelena159
29. máj 2024

Radila by som ti prestať hľadať a sústrediť sa na seba. Proste to nesíliť a príde to samé.

sss777
29. máj 2024

Úplne rozumiem ako sa cítiš. Tiež som mala na partnera pre niektorých extrémne požiadavky. A našla som ho. Ale až vtedy, keď som to prestala riešiť. Proste som sa sústredila na kariéru a on jednoducho prišiel sám.
A je tam aj brutálna chémia, intelektuálny súlad, finančná stabilita...viem, že to znie ako klišé, ale ono to existuje, len asi treba dať nohu z plynu. Držím palce!

autor
29. máj 2024

@egonsk vies co neryp. Ja sa nezvyknem chvalit, ale pochopitelne asi budem celkom pekna, sikovna a mila. Nemam problem s muzmi, ale neviem sa zamilovat len tak do hockoho, aj vzhlad je dolezity, aj aby sa nejak spraval a aby to bol poriadny chlap a povedzme si v dnesnej dobe je takych malo a proste ked to necitim, tak to necitim.

autor
29. máj 2024

@yelena159 ak sa mi i paci nejaky muz, je to zvacsa napr.v mhd, no kde uz tam sa zoznamim, aj ked padnu pohlady...alebo trebars vonku, napr. v obchode je to tak neprirodzene...

autor
29. máj 2024

@sss777 presne to potrebujem, byt s partnerom v rovnovahe aj po tychto strankach...problem je ten, ze ja som sama pradlho, pretoze aj v poslednych vztahoch som bola sama a jednoducho niekoho potrebujem. Nevladzem za sustredit len na karieru, ja uz karieru mam, uz za sustredim na osobny zivot a pracu si domov nechcem nosit...

marianarem
29. máj 2024

Tak skus zoznamky. Ja som taky typ, ze proste len cakam, kym sa niekto zjavi, a teda vzdy sa zjavi. Ked hovoris o tej mhd, moze to byt kludne aj tam, ja som raz mala 2 rocny vztah doslova z ulice, ze on tam stal, ja som isla okolo a dali sme sa do reci a neskor dokopy. Terajsi partner (manzel) sa zjavil v robote. Predtym hocikde - v skole, na diskoteke, na pracovnej konferencii, cez kamaratov. Na nete som nikdy neskusala, ale mam kamosku, ktora zacala cielene hladat cez zoznamku a do roka nasla manzela. Takze aj tak sa da.

egonsk
29. máj 2024

prepac, nerypal som, iba som dal jednoduchu otazku na ktoru som ocakaval odpoved a doplnila by tvoju osobnost. Nuz ako vidim, zodpovedala si tu otazku dokonca vcelku obsiahlo a ani o tom nevies 😉
Zial plati to, co som napisal v mojom prvom prispevku, lebo to, ako vystupujes je red flag pre chlapov (nielen zeny maju take vlajocky) a tvoje vnutorne nastavenie este nie je pre vztah pripravene, preto ani nevies prekrocit svoj tien a aspon to chrani obe strany pred zbytocnym ttapenim. Nevadi, casom to prejde, nezufaj, uvolni sa, najdi v sebe to, co tam este chyba a o toho spravneho mozno aj neocakavane rychlo zakopnes.

autor
29. máj 2024

@marianarem ja som doteraz hladala najme na zoznamkach a nasla som aj dobre, ale po dvoch rokoch to nevyslo...paradoxne prave ten zaciatok, ze sme sa spoznali na zoznamke nas zneistil...nejak nemam chyt zas sediet na nete, pisat si a vyberat....

autor
29. máj 2024

@egonsk prepac, ale ty si red flag cely, taky vsetko viem, vsade som bol, idealne ma vies zhodnotit z jedneho prispevku a samozrejme nie som pripravena na vztah, lebo som si dovolila povedat, ze mam co ponuknut. Tak ako si vyberas ty vhodnu partnerku, vyberam si aj ja, nie som narocna, o com svedcia moje predosle vztahy a to kolko som dokazala pre ne obetovat, len ma to k malokomu taha. A to pritom chemia nie je jedine, co potrebujem aby fungovalo.

egonsk
29. máj 2024

ano, mam na sebe prave pyzamko s cervenymi rukavmi, snad mi necumis do okna, idem si teda lahnut a prajem ti vela zdaru ... rano mudrejsie vecera. 😁

tundra
29. máj 2024

"Praca kvapna malo platna" alebo "Trpezlivost ruze prinasa" vsetko potrebuje svoj cas.Podla mna sa prilis koncentrujes na to,aby si niekoho nasla alebo stretla.Skus sa vratit v case,ked si skoncila skolu a zacinala pracovat.Nadstav podvedomie do pohody a urcite stretnes svoje druhe ja.Drzim ti palce.😉

caroline_
29. máj 2024

@yelena159 úplne súhlasím, príspevok vyznieva zúfalo

autor
29. máj 2024

@caroline_ po mojich vztahoch a sposobe zivota by ste vsetci potrebovali blizskost fyzicku, aj tu osobnostnu a vsetci by ste sa zaroven bali zacat znova

really8
29. máj 2024

Prepac ale aj mne je tvoje vystupovanie nesympaticke.

autor
29. máj 2024

@really8 a to zas preco?

babkaland
29. máj 2024

Ludia sú stále v pohybe. To sa nedá že kde hladať. Všetky miesta sú už vymenované a ten správny môže byť hocikde. Aj mne sa stáva že niekde v obchode, alebo oproti ide, niekto kto sa mi páči. Ale obaja ste chodci, idete si oproti a minete sa, neni šanca lebo čo spravíš? Vieš, to je také. Proste neni sú situácie.

Nechceš chlapa zo Senice? Ešte aj dom na teba prepíše. Bol taký originálny že sa nepiple so zoznamkami ale dal videovizitku rovno na youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=1KFkiNN-_ao
vanilkovazmrzka
30. máj 2024

Ked prestanes hladat dokonalost, tak mas sancu najst ho hocikde.

really8
30. máj 2024

Neviem. Asi sa teraz do mna pustis ale pride mi taky arogantno agresivny. Hovorim je to len moj prcy dojem z toho ako pises a ako reagujes.

stanislavicenka
30. máj 2024

Mne sa zdas nejaka narocna. To davas na prvy pohlad? Takto budes este dlho hladat a bez uspechu, a nebudes rozumiet, ako moze taka Mila, pekna a sikovna baba byt sama🤷.
Clovek nie je iba ten obal, ktory ty vidis ako prve

mirkam3
30. máj 2024

Síce píšeš, že si pekná, šikovná a mila, ale takých žien (nás) behá po svete stále dosť. A na rozdiel od mnohých z nich, ty z úvodného príspevku posobis stylom “nic nechcem, nic nevladzem”. Ak toto nezmeníš, je mala šanca, že ti pan pravy padne z neba. Práca nie, zoznanka nie, krúžky nie, mesto nie, nové začínať sa ti nechce, existujúci záujemcovia (všetci) nie sú tvoj typ.. Ak ta to poteší, stale je teoretická šanca, že pan pravý zaklope na tvoje dvere, keď príde odpisovať plyn, predávať Strážnu vežu, alebo do teba nechtiac vrazi niekde autom - otázka ale je, či sa ti “chce” na toto čakať. Možno je to zlými skúsenosťami, možno vekom, neviem, nepoznam ta. No ak si naozaj pripravená na nový vzťah, tak bud musíš dať aspoň šancu niekomu z tých, ktorí sú iniciativni alebo sa musíš chopiť iniciatívy ty. Chod na speed dating, ozvi sa na instagrame tajnej láske zo školy, spomen kamosom nech ta zoznamia so single kolegom/bratom/atd. Lebo ináč môžu ubehnut roky a z teba bude pekná, mila a šikovná slečna s tikajucimi biologickými hodinami alebo pred menopauzou…

natalka13
30. máj 2024

Chodis do prace - potom este vytah, ulica, obchod a mhd = no takto tam nenajdes.
A co znamena nechcem zacinat s kymkolvek od zaciatku? Co chces zacat id stredu? Ktoru fazu vztahu chces preskocit? Zoznamenie? To akosi nejde.

Nevies co chces, vlastne ano dokonalost ale ta neexistuje. Ani moj nieje a ani ja nie som a sme spoli 35rokov.

anna777115
30. máj 2024

Autorka, ty si ten typ, ako tu bol nedávno jeden zúfalý chlap ktorý bol ideál, pre všetky ženy, ale žiadna nebola dosť vhodná pre neho. Taký, ten Ivanuškovsky syndróm "aj, pekný som, aj robiť viem". Tak, sa už, len modliť, aby ti spadol dokonalý, podľa tvojich kritérií vysnívaný muž, rovno do náručia.

insed
30. máj 2024

Aj ja mám rovnaký pocit, že hľadáš len peknú obálku. Keď nájdeš krásneho chlapa, kto ti zariadi, že bude aj inteligentný, čistotný, finančne gramotný, dobrý v posteli.....
Alebo po mesiaci, dvoch, troch to ukončíte a ideš od začiatku? Trochu by som ubral z tvojich požiadaviek.