Kde je pravda?

20. nov 2024

🙋‍♀️Zadané žienky čo nebývate so svojím priateľom. Neviem či ja to vidím zle alebo o čo ide 😃
Skončili sme dnes v práci skôr. S kolegom sme vo vzťahu. Tak sa pýtal či ideme ku mne že má na mňa niekoľko hodín času a už sme okrem práce spolu 2 týždne neboli.
Povedala som mu pravdu. Som unavená a nechce sa mi nič. 🤷‍♀️ Na zajtra sme mali byť spolu tak či tak no.. Chcem aj trochu času pre seba kým sú deti v škole. Mám ho málo. Samozrejme urazil sa lebo som ho odmietla. To že som vo vzťahu znamená že každá príležitosť sa musí využiť? Mal na mňa chuť. Ja som zas chuť nemala dnes vôbec to som mala ísť proti sebe? Poprosím vhľad. Ďakujem

zuzanka.zuzu
20. nov 2024

je úplne ok čo si urobila a je úplne ok ak to ukončí 😁

michaela329
20. nov 2024

A on je malé decko? 😃 Tak jednoducho nemám náladu, vidíme sa zajtra-čau.

barka1
20. nov 2024

Pravdu máte obaja. Každý svoju, zo svojho uhlu.

moonlight1210
20. nov 2024

On mal chut na sex, ty nie.
V tom je cely problem.

On tvoje odmietnutie berie zhorsene o to, ze uz bol pripraveny na sex. A povedzme si rovno, ze ked sa nieco take prekazi, frustracia je vzdy vacsia. Az nasobne vacsia (zalezi od ocakavania do toho vlozeneho).

Takze nebyt toho, ze sa uz v duchu chystal, ako si uzijete, nebral by tvoje odmietnutie, ze chces aj volny cas na seba, az tak zle.

A presne takto by si to riesila ty, keby ste mali par volnych hodin, ty by si sa nazhavila, ze by daco mohlo byt (ved priestor a cas by bol) a on by ta zrusil, ze chce cas na seba.
Tiez by si bola frustrovana a nahnevana. Dokonca by si mozno zacala riesit, ci niekoho popri tebe nema, ze tak pedantne dodrzuje cas, keby spolu budete a odmietne nahodnu chvilu navyse. 🙂

zmrzlinka2021
20. nov 2024

Cize ťa má na sex.

adka176
20. nov 2024

No ja ti poviem, že ja by som takúto ponuku zase neodmietla...byť spolu s niekým, s kým si vo vzťahu...síce nevieme o aký vzťah v tomto prípade ide, ale plne ho chápem, že sa hnevá....lebo ja sa tiež na toto zvyknem hnevať a vytrvalo hnevať a dám to patrične pocítiť....

januska12323
20. nov 2024

Však rovno napíš, že ťa chcel pretiahnuť a ty si nemala chuť, načo omáčky okolo. A nie takto partneri nekomunikujú, vy budete len kolegovia s výhodami, či?

rorino
20. nov 2024

Asi tam trocha zohralo roku aj to,že ste dva týždne spolu neboli a ty si ho odmietla.Na čo máš samozrejme tiež právo Takže pravdu máte obaja,len každý tú svoju.😉

lonely66
20. nov 2024

píšeš, že máš deti v škole. to zjavne nebudú jeho deti. a budú to 2 alebo viac detí. toto ti naozaj netreba, aby sa nejaký mumák urážal, lebo ty momentálne nie si nastavená na sex, ale chceš si oddýchnuť. lebo očividne o toto mu šlo, myslím si. a ako čítam, nie som sama. ak máte oddelené domácnosti a "zbehne" k tebe len kvôli sexu alebo väčšinou kvôli sexu, zváž, čo ďalej s takým vzťahom...

damian85
20. nov 2024

O 2 týždne diskusia o tom ako deti išli preč , ty si si kúpila krásne spodné prádlo zapálila sviečky a chcela prekvapiť svoju " novú " známosť......no on odmietol , pretože chcel kúsok priestoru pre seba. Rady iných : " Isto niekoho má , takého muža by som poslala kade ľahšie , je to narcis , tĺk , načo ti je taký chlap a t ď......". Vždy je to len a iba o uhle pohľadu a ak chýba tebe empatia k nemu až tak , že to potrebuješ riešiť na MK , jemu k tebe ( možno to rieši v skupine priznania mužov na FB 😝 ) tak to bude celkom zábavné medzi vami do budúcna.....

zuza265
20. nov 2024

Na zrejme zacinajuci vztah, nebyt spolu 2 tyzdne a mat prolezitost - keby aj sex nebol, ale len by ste boli spolu. Pre mna by to mozno bolo zvlastne. Predpokladam, ze v praci moc na seba cas nemate. Mozno mu neslo len o ten sex, ale tak aj byt spolu inak nez v praci. Ja osobne by som sa v zacinajucom vztahu tesila na to, ze budeme spolu aj keby sex nebol. Take je pre mna zvlastne, ze sa ti nechcelo byt s nim aj inak (nemusel to byt sex)

matkahelka
20. nov 2024

To je co za vztah, ked ste spolu 2 tyz.sukromne neboli a tebe staci vidina, ze budete spolu zajtra? chlap musi mat bozsku trpezlivost a ty k nemu ocividne nejake extra city neprechovavas, ked uprednostnis byt sama so sebou ako s milovanym clovekom.

sense
20. nov 2024

Fúha to miesto omáčok mohol rovno povedať mám chuť na sex poďme si to k tebe rozdať. Celkovo mám z toho pocit že ide v podstate len o sex ako vzťah.

gerber58
20. nov 2024

Tu to bude asi len o chutiach