Kde a komu sa vyžalujete so svojím trápením, keď nemáte kamarátky?

6. sep 2023

Baby, tie co nemáte kamarátky ako a kde sa vyzalujete so svojím trápením?
Ja nemám ani jednu , nikdy mi žiadna nechýbala no teraz by som jednu dobrú potrebovala.
Potrebujem sa vyrozprávať, vyžalovať , poradiť....
Tu na mk ked niečo napíšem tak mi to buď vymazu alebo každá mi píše ze je to vymyslené a mam ist uz do školy a pod.
Tu sa dobrého človek len málokedy dočká. 😑

lubkovaandrejka
6. sep 2023

Ahoj 🙂 kludne napis SS.

nikasmile
6. sep 2023

No ostáva ti jedine niekde si najsť tú dobrú kamarátku. Tu sa to vždy obráti proti tebe. Maj koníčky a niekde sa už len predsa časom s niekým stretneš. Ja som napríklad najlepšiu kamarátku stretla v pôrodnici. Tiež náhoda a neplánovane, dokonca sme bývali v tej istej lokalite 😀 sú tu milé baby, ale proste vždy sa tu nájde nejaký "vyrývač".

tanyan
6. sep 2023

Ešte v mladosti som za týmto účelom využila služby centra psychologického poradenstva. Bola to bezplatná služba a mohla som zo seba dostať všetko čo ma trápilo. Upratala som si v hlave a ľahšie sa mi išlo ďalej.
Teraz mám na šťastie manžela, ktorému môžem povedať všetko a vždy.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzulik_
6. sep 2023

Kamarátky mám, ale nesťažujem sa im s ničím. Všeobecne nie som taký ten sťažovateľský typ. Ale keď niečo mám na srdci alebo ma niečo trápi, manžel je moja butľavá vŕba 🙂 nemáš napr sestru alebo švagrinú s ktorou by si mohla pokecať?

buberova
6. sep 2023

Manžel a mama

autor
6. sep 2023

@kittykat22 zas sa mi len odsúdenia dostane 🥺
Aj keď áno nezasluzim si nic iné .

autor
6. sep 2023

Muž je ten posledný komu by som to mohla povedať 🥺

autor
6. sep 2023

Doteraz som fakt kamarátky nepotrebovala, všetko riešim s muzom aj kavickovanie len s ním.

autor
6. sep 2023

@tanyan to znie veľmi dobre, niekedy mám pocit že zosaliem

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
toskanka
6. sep 2023

Vekom moja potreba zdoverovat sa s trápením a starosťami klesá. Keď už, tak mám veľmi dobrých kamarátov, s ktorými môžem ísť kedykoľvek na 🍺 a vyrozprávať sa. Hovorím však len o tých veciach, ktoré sú nejak riesitelne, veci, ktoré treba už len prijať a nebojovat s tým, si riešim už len sama so sebou.

0silvia0
6. sep 2023

Napis sem co ta trapi. Ludia vacsinou nevedia spravne reagovat na vylevy a zalovanie sa.
Ak je to riesitelna vec, mozno ti niekto poradi.

autor
6. sep 2023

@0silvia0 dobre napíšem, ale čakám ze to nebude príjemné.

autor
6. sep 2023

Začal sa mi páčiť kolega. Je to ale uz čím ďalej tým horšie. Chcem ho vidieť co naviac. Myslím naňho uz aj doma .
Keby som videla ze nemá záujem ale ze vôbec, mňa by to časom prešlo.
Ale on zmurka a ja som hotová z neho ešte viac uz si myslim ze mam zas 15r 🤦‍♀️
Dnes má zastavil ze niečo potrebuje ( divne ze to zrazu potreboval keď ma zbadal) dnes sme sa už ak naahodou dotkli. Neviem to stopnúť, a verte mi naozaj som si povedala ze stop a nejde to.
Nebolo by sice na tom nič, ale ja som vydatá. 😭

la_dolce_vita
6. sep 2023

@toskanka to si napísala pekne a výstižne, mám to rovnako. Človek si aj tak musí poradiť sám..

0silvia0
6. sep 2023

A aky mas vztah s muzom? Mate deti?

autor
6. sep 2023

@0silvia0 mame dobry vzťah, sme spolu už veľmi dlho . Jedno dieťa, uz väčšie .

magic08
6. sep 2023

stopni to, ak ti zalezi na manzelstve a manzelovi aspon trochu! Mozes prist o vsetko, kolega nepride o nic...!!! Nestoji ti to za to, ver mi

0silvia0
6. sep 2023

No tak kriza stredneho veku. To sa stava. Bud podlahnes a pre par peknych chvil si mozno rozbijes rodinu a raz to budes lutovat.
Alebo budes silna a odolas, hormony sa casom skludnia a mozes sa znova zalubit do manzela.
Hlasujem za odolat, aj ked verim, ze je to pre teba tazke.

marcellka32
6. sep 2023

Doma asi nie si spokojná s mužom..niečo škrípe, snaž sa to napraviť
Na kolegu sa vykašli...snaž sa mu vyhýbať, nedotýkat sa, nevyhladavat dlhé pohľady...

autor
6. sep 2023

@magic08 samozrejme, ze mi záleží na mojej rodine ale je to silnejšie než ja. Neviem so pomôcť.

autor
6. sep 2023

@0silvia0 ja veľmi chcem odolať, mozno ani k ničomu nedôjde z jeho strany. Ale už to trvá a je čím ďalej tým horšie, celý deň na neho myslím. Pozerám na muža a myslím na neho. 🥴

autor
6. sep 2023

@marcellka32 neviem o ničom co by bolo zlé. Možno sex nie je tak často ako by mohol byť ale obaja sme unavený ale inak je fakt všetko ok. Vie ma rozosmiať...
Dotkli sme sa dnes prvý krát.

magic08
6. sep 2023

to su take kecy!!! Vies si pomoct, je to vec rozhodnutia. Nie si zviera, co kona pudovo. zvaz si ci ti to stoji za to, ak mas dobre manzelstvo a dobreho muza!

0silvia0
6. sep 2023

Je to pobluznenie, opantanie, vzburene hormony. Vrhni sa vecer radsej na muza, urcite sa potesi.

autor
6. sep 2023

@magic08 možno máš pravdu. No toľko krát som už povedala ze dosť ale nejde mi to.
Potom na mňa zmurkne a som na tom este horšie.

magic08
6. sep 2023

a ty co mas 13r?

autor
6. sep 2023

@0silvia0 a ako sa toho pobluznenia zbaviť.

autor
6. sep 2023

@magic08 ten vek je uz dávno zamnou