Každý sme nejaký

8. máj 2024

Stretli ste už niekoho kto sa bojí i prdnúť vo vlastnom byte? Stretla som týpka, ktorý nemá rád vyššie decibeli. Keď sme uňho, nemôžem pre mňa normálne rozprávať, lebo už kričím. Tak sa rozprávame po tichu, po tichu sa smejeme, všetko po tichu. Ja tomu nerozumiem. Zažili ste niečo podobné. Ja viem, že každý sme nejaký.

pribinak
8. máj 2024

Nestretla a ani nechcem. Tu bude úplne iný problém ako decibeli

katkaseiner
8. máj 2024

svagrovci postavili pristavbu, na poschodi maju biliard...vyhrala som tak som si poskočila (normalne nezvyknem, ale teraz som si poskocila) a oni hned ze v ich dome sa nemoze skakat lebo ze sa rozsype 😁😆😆😆🤦

karolinakovac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
syslik81
8. máj 2024

ja tiez neznasam hluk a boli ma hned z neho hlava.. ok ja to nehrotim ale ak je to uz moc tak upozornim slusne .. jeho dom jeho pravidla ak sa ti nepaci stale vies kde su dvere a uz sa nemusis vraciat ..mozete sa stretavat u teba alebo vonku ..

vanilkovazmrzka
8. máj 2024

Kup mi stuple do usi

diewcatqoo
8. máj 2024

Ale urcite nekricis? Lebo niektori ludia su hrozne hlucni. Oni si to neuvedomuju, ale strasne nahlas rozpravaju a smeju sa. Mne takito hlucni ludia velmi vadia a nemam rada taketo navstevy. Uz som parkrat u nas takychto ludi napomenula, aby boli tichsie a tiez prevratili ocami, akoze som divna.. ale je to pre mna fakt hrozne toto pocuvat. Ja som clovek, ktory ma rad klud a rozpravanie normalnym tonom, nie takym, ze ho pocut aj o tri bloky dalej.

stellarstar
8. máj 2024

Keď nemá problém s ušami tak je dosť divný ale ked ma problém s ušami tak ho chápem. Napr ja som precitlivelá na zvuky môj partner má taký silný hlasný hlas ze sam musí niekedy na to dávať pozor aby neprešiel db 🙈

autor
8. máj 2024

@diewcatqoo Tak ja tiež poznám hlučných ľudí a tomu by som porozumela, ale ja sa práveže i v tomto zmysle snažím byť ohľaduplná. Mne skôr často ľudia hovoria, že mi nerozumejú, lebo potichu rozprávam.

lindous
8. máj 2024

Má takýto problém aj mimo bytu? Nejaká hypersenzitivita? Alebo ide skôr o to, že sa bojí čo susedia? Nepýtala si sa na dôvod? Možno má manželku a nechce, aby nikto počul, že tam má ženskú návšetvu (srandujem 😂)

autor
8. máj 2024

@lindous Skôr sa mi zdá, že je citlivý na seba. Skôr b vynadal mne, než aby som ho nejako zahanbila pred okolím.

simona20201309
8. máj 2024

@katkaseiner 😂😂😂
Povedz im ze biliardovy stôl je ťažký, že im aj tak o chvíľu spadne na hlavu

simona20201309
8. máj 2024

On je tiež z bytu? Možno ma to naucene z detstva. Naši susedia chodili po špičkách a susedia pod nimi by ani nevedeli že majú susedov, keby nemali práčku. Ani rezne sa u nich nikdy neklepali ... A to mali 4 deti! Nezijes s ich synom? 😄

lakebabe
8. máj 2024

Moja ex kolegyňa mala takúto poruchu , čo sa čudujem ze vydržala v open office v korporáte desať rokov 😄 vrchol bol keď ponúkla kolegyni, že jej zaplatí za odstránenie nechtov , lebo jej vadí, že s nimi klape po klávesnici.😁 a za zutie žuvačky sme riskovali facku 😄
Obávam sa že materská ju z toho potom vyliecila😄

cimage
8. máj 2024

Poziciam mu moje 3hlucne deti. U nas vzdy niekto niekde rozprava, skace, krici, alebo bucha. A ked sa stretne sirsia rodina, to je rockovy koncert.

katkaseiner
8. máj 2024

@simona20201309 no ved presne....ako ten stol je tazsi jak ja, ok, neskace...proste som to nepochopila ci ten dom postavili z papiera alebo co 🤷🤦