Kamarátstvo s ex

3. jún 2024

Ahojte, len by ma zaujimalo, ci sa vam stalo nieco podobne a co si o tom myslite. Pred par tyzdnami som sa rozisla s ex, neboli sme spolu dlho a nerozisli sme sa v zlom. Zhodli sme sa, ze sme si nesadli do vztahu a mali sme ostat kamarati od zaciatku. No ja som po rozchode s nim prerusila kontakt a ona sa mi po par dnoch ozval s tym, ze to pokazil tym ako ma tlacil do vztahu a nechce o mna prist ako o cloveka a aby sme ostali kamarati a aspon raz za cas sa stretli, ze mu na mne stale zalezi a podobne. Ja s nim ako s clovekom problem nemam, ale aj tak som to necakala a teraz rozmyslam, ci by to ako kamaratstvo fungovalo, alebo to mam nechat tak uplne uz

cookie29
3. jún 2024

No to ze ste si nesadli ako partneri, neznamena, ze nemozete byt kamarati. Najma ak ste neboli spolu dlho. A ak je vam to obom jasne. Je to ine po dlhodobom vztahu, kde mozu byt aj nejake negativne pocity a horkost. Len bacha aby vam to bolo obom jasne a aby dotycny/dotycna sa nesnazil(a) hrat o cas kamarastvom a dufat ze z toho bude nieco viac

autor
3. jún 2024

@cookie29 to nie on mi aj povedal ze ten vztah by nebol dobry aj keby sme to chceli skusit znova a mne je to jasne tiez. Aj ked sme sa stretli teraz, nemala som zly.pocit, alebo zeby vo mne bola laska voci nemu. Len je nam proste spolu dobre. Len sa tak zamyslam, ze ked tam uz bol vztah, ze naco udrziavat kontakt. Lebo s kazdym ex som ten kontakt vzdy prerusila doteraz

tamtamka26
3. jún 2024

asi si necháva "zadné vrátka" a myslí si, že keď bude milý, ukecá ťa aspoň na sex. ja by som to uzavrela a nestretávala sa. to, čo o sebe (ak vôbec) potrebujete vedieť, si môžte občas aj napísať....

zelenina1
3. jún 2024

Nehrotil by som to. Ak sa obcas nahodne stretnete - je to fajn, hodite rec co mate nove a spokojni budete poracovat vo vasich zivotoch. Stretavat sa cielene a planovane? K comu to bude dobre? 🙂 V zivote je prirodzene, ze z neho odiidu aj "kvalitni" ludia.

lienka.7
3. jún 2024

Podla mna ta stale chce a ide na to takto. Dufa, ze ta nejako nakoniec "ukeca". Nevidím dôvod sa stretávať ex, či už pravidelne alebo aj nejake nezmyselné vykecavacky pri kávičke. Za mna je to iba hľadanie si príležitosti

sandra_kul
3. jún 2024

Poviem ti tak, že ak stále k nemu niečo cítiš, tak mi to nepríde ako dobrý nápad. On očividne k tebe už neprechováva nijaké city, preto to berie "športovo" a nemá problém sa stretávať, byť naďalej tvoj kamarát.

maminkadeticiek
3. jún 2024

@tamtamka26 Absolutne suhlasim s tymto nazorom.Chlap ak nechce sex zavrie dvere.Robi si z teba zadne vratka pre doby suchot.

victory7897
3. jún 2024

Kamaráti s ,, výhodami,, ..o čo iné by mu šlo

vanilkovazmrzka
3. jún 2024

Vyskusaj, uvidis. Iny sposob, aby si zistila ci to bude fungovat, neexistuje.