Kamarátstvo medzi mužom a ženou

17. nov 2024

Ahojte. Zaujímal by ma váš názor, či veríte na kamarátstvo medzi mužom a ženou? Zoznámili som sa s jedným fajn chlapíkom, ktorí sa začínal chváliť fotkami s jeho kamaratkou. Neviem, či ku to mám veriť. Mne tvrdí, že či nemôže pozvať kamarátku a fotiť sa s ňou keď mala sviatok. Príde mi to divné. Mám za sebou skúsenosť z minulého vzťahu, že kamarátka nebola len kamarátkou a po čase ma vymenil aj keď som to ukončila ja. Tento mi hovorí, že nie je taký blázon aby som ňou komunikoval a este mal s ňou vzťah. Vyzerá dost vyzívavo, úplný opak mňa.

oblaacik
17. nov 2024

Ja urcite verim. Ale velmi casto sa stretavam s nazorom, ze som fakt naivna ak si myslim ze ti muzi odomna nic nechcu. Co viem s istotou povedat je, ze z mojej strany je to cisto kamaratske.

lindous
17. nov 2024

Ja som s kamarástvom medzi mužom a ženou úplne v pohode, ale teda príde mi divné, že pri zoznamovaní, kedy by mal svoj záujem jasne smerovať tebe vyťahuje fotky s inou a hovorí ako ju niekam pozval a neviem čo.. 😅

mamamasama
17. nov 2024

Sama mám kamarátov a šťastné manželstvo

damian85
17. nov 2024

Ak si sa s ním len zoznámila , prečo by sa nemal fotiť s kamarátkou ? Ak si s ním 10 rokov prečo by sa mal fotiť s kamarátkou ?

oceanahory
17. nov 2024

Mam dvoch najlepsich kamaratov este z detstva, stretavame sa pravidelne a nikdy sa nikto o nic romanticke nepokusal. Osobne su mi lepsimi kamaratmi, ako kamosky zenskeho pohlavia. Menej dramy 😁.

ruxandra
17. nov 2024

Ja som mala takého kamaráta, najlepšieho, trávili sme spolu kopu času, stále si písali a nikdy medzi nami nič nebolo, ani sme nič nechceli. Teraz spolu už toľko času netrávime, lebo každý máme svoju rodinu, každý už bývame v inom meste a je to trochu komplikovanejšie, ale stále sme super kamoši. Proste sú ľudia, ktorí vedia svoje pudy ovládať a to že si s niekym z opačného pohlavia rozumiem, nemusí hneď znamenať, že ho chcem pretiahnuť alebo sa zamilovať.
Pre mňa je viac red flag ak sa niekto nevie kamarátiť s opačným pohlavím,

fadama
17. nov 2024

Ja neverím 😂😂😂

marsmykkok
17. nov 2024

@lindous Zase možno chce ju len hned oboznámiť so situáciou a vyhnpť sa nedorozumeniam, nebolo by asi ani dobré, keby začnú si spolu a ona na sociálnej sieti nájde fotku, čo pridá tá kamoška a on je tam označený alebo ich v meste vidí spolu alebo v mobile nájde ich spoločnú fotku.

lindous
17. nov 2024

@marsmykkok áno, napadlo mi, že možno má aj nejakú negatívnu skúsenosť, že predchádzajúce partnerky nejak extra žiarlili, tak sa tomu snaží vyvarovať hneď dopredu... ale to sa dá odkumikovať podľa mňa aj inak ako nejakým vychvalovaním sa fotkami, teda aspoň tak som si to predstavila podľa toho čo autorka napísala, možno zle 😅 ...

A teda ešte pre autorku doplním, to že kamarástvo medzi mužom a ženou môže byť úplne okej, nemusí automaticky znamenať, že aj u tohto konkrétneho chlapíka je to okej a nebude ju uprednostňovať pred tebou atď., lebo aj to sa stáva... nezahadzovala by som to s ním hneď, keď si rozumiete, ale všímala by som si to...

bruno1
17. nov 2024

Kamarátstvo medzi mužom a ženou je možné len v tom prípade ,ak vzniklo v detstve ,v dobe keď sexualita bola pre nás len čudné ,cudzie slovo .Sám mám takú kámošku.Ženičky nezabúdajte na to že muž je lovec a preto sa dokážeme maskovať a čakať ,keď nahodíme návnadu ,kým rybka zaberie 🥴😁.

oceanahory
17. nov 2024

Ja tu este pridam prispevok od jednej uzivatelky z jednej podobnej starsej diskusie, ktora to podla mna cele vystihuje (snad jej to nebude vadit, ak si to tu najde ☺️):

Pre tých, čo vidia ako potenciálneho sexuálneho partnera každého človeka opačného pohlavia, také priateľstvo neexistuje. Tí, čo majú dlhší zoznam nárokov a nie je pre nich potenciálnym partnerom každý s odlišnými genitaliami, tí sa dokážu s opačným pohlavím aj priateliť 🙂

thirstymonk
17. nov 2024

Mam kvantum kamaratok a nikdy som od nich nechcel a ani nečakal nič viac.

marsmykkok
17. nov 2024

@bruno1 takže teba priťahuje sexuálne a cítiš chémiu pri každej jednej žene? Stačí, že nemá "pipíka"? Podľa mňa nie, ani ženy ani muži necítia s každým tú sexuálnu chémiu, ale to neznamená, že si názorovo nemôžu sedieť. A práve vtedy ak ich spájajú spoločné názory, koníčky, ale nie je sexuálna chémia môže vzniknúť kamarátstvo.

oceanahory
17. nov 2024

@marsmykkok Presne, to potom taky bisexual vlastne ani nema mat kamaratov 😅🫣...

vilma7
17. nov 2024

Áno, mám aj normálnych kamarátov.

tramtada31
17. nov 2024

No určite to lepsie funguje, keď je tam nepomer v atraktivite. Sama mám skaredsich kamaratov a s nimi tam žiadna príťažlivosť nebola (z mojej strany) a tak sme mali funkcne kamarátstva

monillia
17. nov 2024

@oceanahory toto je veľmi dobré, to si ulozim. Ja osobne mám kamarátov a nik z nich nie je z detstva , a nie sú ani neatraktívny,napriek tomu nikdy nič ani náznakom nebolo . Ja ich beriem ako bratov

huxy
17. nov 2024

Všetko by to bolo možno ok, však nech má kamarátku. Čo mi je divné, že sa s ňou fotí, a chváli sa ti s tým.
To bežne takto ľudia robia, ak majú doma partnerov?

retatka
17. nov 2024

Áno mám množstvo kamarátov.Ak sú tam jasné hranice, úprimnosť, rešpekt a sú to zrelí ľudia ktorí nevidia pri každom človeku opačného pohlavia pozvánku do postele, nemajú partnera žiarlivca môže existovať roky.

romiada
17. nov 2024

Ano može byť. Može to byť aj z byvaleho vzťahu,že žena a muž ostanu kamarati. Ja mam takeho kamarata,že sme sa vždy obchadzali. Každy z nas mal niekoho vždy. Mame sa radi. Poznaju nas aj partneri toho druheho. A mt sme s tym kamosom ako brat so sestrou. Už to nebude nikdy nič ine. Ale samozrejme za "tvojho chlapa" to povedať nemožem nakolko neviem za akych okolnosti ich kamaratstvo vzniklo

nynia
17. nov 2024

Verím sama mám takého kamaráta a nikdy nič viac som k nemu necítila.

rebi789
17. nov 2024

Také kamaratstvo funguje iba v takom pripade ak tá žena je veľmi škaredá, inak nie 🙂

leidin
18. nov 2024

No ak je to dobry kamos, tak nieco chce, ale ja jeho nie a ak je taky obycajny znamy tak ja som slusna a on ma priatelku.

nikoleta1234
18. nov 2024

Mala som na strednej velmi dobreho kamarata, dokonca sme sedeli aj v jednej lavicke, velmi dobre sme si rozumeli. Fakt sme si povedali vsetko. Nikdy medzi nami nic nebolo, ani naznak ani z jednej strany, skor to bol taky surodenecky vztah. Takze existuje kamaratstvo medzi muzom a zenou 🙂

hellionka
18. nov 2024

Nie, neverila by som. Nestojím o chlapov s “kamarátkami”. A už vôbec keby sa mi pri zoznamovaní chválil ich fotkami … ale Ty si uváž, či bude pre Teba Ok keď Ti trikrát do týždňa povie, že ide von s “kamoškou” … a to sa Ti fakt dosť čudujem že to vôbec riešiš keď si mala predtým zlú skúsenosť.