Mám bývalú kamarátku, s ktorou som si bola celkom blízka a máme veľa spoločných známych, chodili sme spolu do školy, von a na brigádu. Bavili sme sa intenzívne, až kým som nezistila, že ma za chrbtom očierňuje a ohovára vo veľmi zlom. Keď som sa to s ňou snažila vykomunikovať , ona nevie prečo to povedala a podobne - 25 ročná osoba. Problém je, že ja sa k nej správam slušne a ona ma vždy potrebu zhadzovať čokolvek, čo je spoločné so mnou, moju prácu, mojich partnerov a podobne. O mojom súčasnom partnerovi povedala pred inými známymi, že nevie prečo je so mnou a podobne. Tak isto sa vyjadrila o jednej mojej kamoške, že nevie prečo sa ona so mnou baví. Neviem čo mám robiť, vyhýbam sa jej ale dozvedám sa stále, že o mne hovorí pred inými nepekne. Na stretávke s bývalými spolužiakmi si tiež neodpustila nejaké poznámky a tvárila sa, že je to akože vtip pritom sa ma snažila zhodiť, prestala až kým ju jedno dievča neokríklo. Ja som jej nikdy nič neurobila. Ona tvrdí, že nemá so mnou problém, len vždy keď ma vidí ma stále sleduje, čo mám na sebe, aké mám vlasy, nechty, všetko :D Bývame neďaleko seba, čiže sa náhodne aj stretneme. Ako mám prekusnúť, to čo robí alebo to vyriešiť?
Je to toxický človek, takých v živote naozaj nepotrebuješ, kašli na ňu, kamošov si v živote nájdeš ešte veľa☺️
Iba Ti závidí …
Naďalej sa vyhýbaj.
treba si uvedomiť, ze každý sme iný. Ona mozno nechápe, ze ty si taka, aka si a neuvedomuje si ako sa správa ona. Ja takýmto ľuďom nastavujem zrkadlo. Ak nemate nic spolocne a vadite si navzajom, treba prerušiť kontakt. Netreba to ani riedit v hlave. Ako kamosky sa k sebe nehodite.
Nijak, kašli na ňu to nie je kamarátka.