Veľmi na mňa doliaha moja samota
Kamošky majú vzťahy vydávajú sa a ja som stále sama
Na jednej strane sa bojím nadviazať vzťah aby som sa opäť nepopalila
A na druhej strane nebaví ma byt sama
Poraďte kde niekoho nájdem??
Nehľadaj a príde to samé. Nechaj veciam voľný priebeh. Nájdi si skôr niečo čo by ťa bavilo. A tomu sa venuj.
Keď to má prísť,príde to samé.Urcite nebuď s niekým len preto,aby si niekoho mala,lebo ostatné kamošky majú.trpezlivosť a buď sama sebou
Začni sa o seba viac zaujímať,starať,a ke´d budeš vyžarovať spokojnosť,harmónu,pozitivitu a budeš sa usmievať pritiahneš si do života toho správneho 🙂 Nezabúdaj čím viac žiariš tým viac pozitívnych ľudí si pritiahneš,čím budeš smutnejšia a nespokojná so svojím životom a sebou tým viac negatívneho si pritiahneš.Hore hlavu ten správny ťa ešte len stretne,správne sa nastav 🙂
"Veľmi na mňa doliaha moja samota
Kamošky majú vzťahy vydávajú sa a ja som stále sama"
Ja to mám takisto, až na to, že to na mňa nedolieha. Mne to práveže vyhovuje. Vidím bývalé spolužiačky na FB, svadobné profilovky alebo fotky s deťmi a hovorím si "Kam sa všetci ponáhľajú? Sloboda nadovšetko". Ja mám ešte v pláne ísť do sveta v najbližších rokoch.
Nájsť niekoho môžeš kdekoľvek, asi ti netreba hovoriť nič v štýle: zoznamka, pri venčení psa, spoločnom stretnutí so známymi, v práci. Ale presne ako ti baby píšu, čím viac budeš až zúfalo chcieť, tým to bude horšie. Ani si to nebudeš uvedomovať, ale bude to z teba vyžarovať. Prešla som si podobným, chodila na rande cez zoznamku, zoznamovala sa v bare, všetko bez výsledku. Teraz som si našla neplánovane brigádu, kam chodím po práci a nestíham sa venovať ani kamarátom, nieto myšlienkam na frajera 😆 Zavládol u mňa pokoj, nemám ani pomyslenie na zoznámenie takže už len čakám, že mi tento pokoj zákonite niekto poruší 🤭 Skús nejaké koníčky, venuj sa sama sebe a život ťa prekvapí 😊
Hlavne sa prestan bat. Nemas srdce zo skla nerozpadne sa na kusky. Ak sa zas zranis aspon vies ze žijes . Pozbieras sa a pojdes dalej. A nehladaj nieco len Preto ze kamosky maju., Keby mali vsetky 🐍 Tak si ho bezis zohnat ? Musis zmenit pohlad na to ze si single - to nie je tragedia , naopak si free a mas milion moznosti . Zacni si viac uzivat svoj zivot sama a nejaky partak sa raz dva najde.
tak toto tiez poznam moc dobre