Ahojte. Budem rada, ak by ste sa vyjadrili, ako vnimate vy takuto osobu z opisu. Ide o moju uz byvalu kamaratku. Aktualne je pre mna skor taka znama. Kedysi som ju vsak brala ako najlepsiu kamaratku, no ona sa casom zacala odstrkavat odo mna, tak som to pochopila a stiahla sa. Avsak vsimla som si a nie len ja, ale aj ostatne kamosky, ze ona ma stale potrebu si najst novych ludi do zivota, chodit s nimi po akciach, fotit sa na net, nech sa ukaze, ze niekde s niekym je a ako sa super ma a potom postupne uz na tych ludi bez zjavnej priciny kasle, nechce byt s nimi v kontakte a hlada si zas novych a novych, pricom sa toto stale opakuje. Co by nebolo nic tak cudne, najcudnejsie na tom vsetkom je, ze po tom, ako sa vzdy na ludi vykasle, vyplakava, ze nema ziadnu stalu partiu, dovernu kamaratku, pritom vsetkych od seba takto po case odsuva a ignoruje. Sama sa vsak vyjadrila este davnejsie, ze ona si nevie predstavit mat jednu stalu partiu.. ze najradsej vyhladava stale novych ludi, nech ma aj raz nejake kontakty, konexie… Co by ste si o takej osobe mysleli?
Nic by som si o nej nemyslela. Ak nema zaujem, naco by som ju riesila?
nevie budovat priatelstva, dokonca su tam znaky aj poruchy osobnosti tazko povedat ze co je za tym viac.
Jej zivot, jej rozhodnutie. Teba to nejak ovplyvnuje ako zije?
Nič zvláštne, proste puberta. Prejde to 😁
Keďže ju nepoznáme a na situáciu máme len jednostranný pohľad, ťažko povedať, ja by som si ako prvé pomyslela, že proste nestretla nikoho s kým by si tak sadla, že by chcela ten kamarátsky vzťah budovať a udržiavať konatakt dlhodobo… to že je jej odsunutie nemá na prvý pohľad pre niekoho zjavnú príčinu, neznamená, že tam príčina nie je
@zuzanazu85 presne!
tiez mi najprv napadlo, ze asi si doteraz s nikym nesadla, ale ak sa sama vyjadrila, ze si chce hladat stale novych ludi, nech ma do buducna 'konexie', tak asi to skor bude ista citova plochost
pomyslela by som si, ze je nejaka divna a ze je super, ze ju uz nemam vo svojom zivote
Pomyslela by som si, ze to je jej vec a jej zivot. Urcite by som s nou nerozvijala kamaratstvo.